SkillsTown beste opleider van Nederland in de MT1000

Online opleider SkillsTown staat op nummer 1 in de categorie trainingen en opleidingen van de MT1000, het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland.
Meer dan 5.600 onafhankelijke, zakelijke beslissers werkten de afgelopen maanden mee aan het onderzoek dat expliciet niet gaat om reputaties, maar om ervaringen. Bedrijven werden beoordeeld op het gebied van productleiderschap, operational excellence, klantgerichtheid en hun NPS. “Het is nog steeds niet te geloven dat we door zakelijke beslissers in Nederland gewaardeerd worden als dé nummer 1 opleider. Dat is een resultaat waar we natuurlijk enorm trots op zijn!”, aldus Hans Schuurmans, CEO van SkillsTown.

In goed gezelschap

In de top 10 binnen de categorie trainingen en opleidingen staat SkillsTown in goed gezelschap. Na de nummer 1 volgt op nummer 2: Nyenrode Business University. “Dat we zelfs als online opleider een hogere ranking hebben veroverd dan gerespecteerd opleidingsinstituut als Nyenrode zegt wat mij betreft voldoende. We werken iedere dag enorm hard om onze klanten en partners optimaal van dienst te zijn en de uitkomst van dit onderzoek bewijst dat onze klanten die inzet enorm waarderen”, vertelt Hans enthousiast.

In de volledige MT1000 staat SkillsTown op de 25e plaats van alle zakelijke dienstverleners in Nederland.

MT1000: duizenden respondenten

Voor het onderzoek zijn 50 verschillende categorieën gedefinieerd, variërend van accountancy tot detachering & outsoursing en van marketingadvies tot corporate finance. Voor elk van deze categorieën zijn door de redactie van MT groslijsten gemaakt. Deze lijsten bevatten de grootste en bekendste leveranciers in hun vakgebied.

"Het is nog steeds niet te geloven dat we door zakelijke beslissers in Nederland gewaardeerd worden als dé nummer 1 opleider. "

Een panel van zakelijke beslissers werd uitgenodigd om hun ervaringen te delen. In totaal participeerden sinds de start van het onderzoek 5.600 beslissers aan de MT1000. Zij konden 2.000 verschillende bedrijven beoordelen op basis van hun ervaringen met die bedrijven in de afgelopen drie jaar. Ervaringen, niet slechts reputaties, vormen dus de basis voor de MT1000.

Het onderzoek naar de meest gewaardeerde dienstverleners van Nederland wordt uitgevoerd door Amsterdam Centre for Business Innovation, Universiteit van Amsterdam.

Bekijk de top 33 in de categorie trainingen en opleidingen.

Over SkillsTown

SkillsTown is dé online opleider voor professionals. Via on demand learning stelt SkillsTown bedrijven, organisaties en hun medewerkers in staat om mee te bewegen met de continu veranderende wereld om hen heen. In de vorm van honderden online trainingen die in verschillende leervormen worden aangeboden, speelt SkillsTown in op nieuwe én eigen manieren van leren in elke levensfase van organisatie en medewerker. Om zo kennis en skills te vergroten, verandervermogen te stimuleren en bij te dragen aan aantrekkelijk werkgeverschap.

Op de hoogte blijven van deze en andere ontwikkelingen?

In onze nieuwsbrief delen we maandelijks nieuwtjes over samenwerkingen, tips & tricks over online leren en meer!

Deel dit artikel:

Ook interessant voor jou: