Volledig vernieuwd: Het gemeenteaanbod van SkillsTown

Leervragen bij gemeenten worden steeds complexer en vakinhoudelijke kennis en vaardigheden zijn constant aan verandering onderhevig. Belangrijk dus om je werknemers tijdig bij te scholen. En met het vernieuwde aanbod aan online trainingen speciaal voor gemeenten, blijven medewerkers op een laagdrempelige én leuke manier bij.

Nieuwe indeling

SkillsTown is al sinds 2010 enorm actief op het gebied van opleiden binnen de gemeentebranche. En met de komst van nieuwe wetgeving, digitale transformatie en andere vergaande veranderingen, blijft SkillsTown ook hun online aanbod steeds vernieuwen. In dit geval zijn alle trainingen ingericht op basis van de kamers in het gemeentehuis. Deze kamers bestaan uit de domeinen binnen de gemeente, namelijk: Bestuur, Bedrijfsvoering, Dienstverlening, Fysiek domein en Sociaal domein.

Daarnaast zijn er ook nog trainingen binnen de categorie ‘Vaardigheden’, waarin algemene vaardigheden zitten die iedere gemeente-medewerker moet hebben. Met behulp van deze nieuwe opbouw en inrichting is er voor iedere ambtenaar kennis beschikbaar.

Samen met externe partners

Voor het creëren van deze nieuwe online trainingen heeft SkillsTown samengewerkt met gerenommeerde experts uit het vakgebied. Zo hebben zij het nieuwe aanbod samen met Segment én Stichting Digitale Overheid ingericht en vormgegeven. SkillsTown heeft hierbij de didactische kennis ingezet en Segment en Stichting Digitale Overheid de inhoudelijke kennis.

Meer informatie over dit aanbod?

Het nieuwe aanbod bestaat uit iets meer dan 140 titels en wordt periodiek vernieuwd en bijgewerkt. Benieuwd naar dit pakket en weten wat de mogelijkheden voor jouw gemeente zijn? Kijk op gemeenteskills.nl of vraag een vrijblijvende demo aan.

Deel dit artikel:

Ook interessant voor jou: