Een uitgebreid aanbod aan online trainingen voor de overheid

Ontdek de kracht van online leren voor jouw overheidsorganisatie. Van specifieke overheidskwesties tot bredere competenties, onze trainingen stimuleren groei en succes.

Trainingen voor gemeenten en andere overheidsinstanties

Duik in onze gevarieerde leerbibliotheek vol online trainingen die specifiek ontworpen zijn om gemeenten, provincies en andere overheidsinstanties te versterken. Verken diverse onderwerpen zoals de Omgevingswet, de Wet Open Overheid & Informatiehuishouding, en de WNRA.

Klaar om je medewerkers te laten groeien? Bekijk ons trainingsoverzicht en zet de eerste stap richting een optimale medewerkerontwikkeling.

Algemene trainingen voor medewerkerontwikkeling

Laat jouw medewerkers zich ook verder ontwikkelen met onze algemene trainingen voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Denk aan onderwerpen zoals Digitale veiligheid, Hybride werken, Time-management en Nederlands foutloos schrijven. 

Benieuwd naar ons diverse aanbod? Bekijk het trainingsoverzicht van onze algemene trainingen en geef jouw organisatie een voorsprong.

Aan de slag met online leren in jouw overheidsorganisatie?

Jerry vertelt je graag alles over de voordelen en mogelijkheden! Neem vandaag nog vrijblijvend contact op.

Maak ook eenvoudig eigen e-learning modules

Ben je op zoek naar een gemakkelijke en efficiënte manier om op maat gemaakte e-learning content te ontwikkelen? Onze auteurstool ‘Create’ stelt jou in staat om snel en doeltreffend eigen online trainingen te creëren, perfect afgestemd op de behoeften van jouw overheidsmedewerkers.

Bestaande content integreren? Ook dat is mogelijk! Ons team van deskundigen staat altijd klaar om met je mee te denken en te ondersteunen.

Play Video