Digitaal communiceren met je doelgroep?

SkillsTown biedt uitgebreide mogelijkheden bij het digitaal aanbieden van content op maat.

Ontdek de mogelijkheden

Online trainingen aanbieden, een live webinar uitzenden, digitaal onboarden of zelf cursussen maken? Bij SkillsTown ondersteunen we al honderden organisaties in het online delen van content. Wil jij snel aan de slag en meer weten over de mogelijkheden? Laat het ons weten via het formulier.

Zij gingen je al voor:

paulien-van-rijswijk

Uiteindelijk was één van de doorslagen voor onze keuze het grote generieke aanbod van SkillsTown, met niet alleen persoonlijke en algemene trainingen, maar ook het Jeugdzorgpakket waar allemaal online trainingen inzitten voor onze branche. Daarnaast vinden we het ook belangrijk om eigen content toe te voegen en dat is mogelijk bij SkillsTown.

Paulien van Rijswijk
Ambiq
petra-stienstra

Naast het beschikbaar stellen van de juiste kennis, gebruiken we de leeroplossingen van SkillsTown om medewerkers te begeleiden in vernieuwingen en veranderingen. Bijvoorbeeld bij het implementeren van een bepaalde werkwijze of een bepaald gedrag.

Petra Stienstra
Partners voor Jeugd
marlyn-grift

De online academie stelt onze medewerkers in staat om continu aan hun professionele en persoonlijke ontwikkeling te werken onafhankelijk van plaats, tijd en medium.

Marlyn Grift
Bureau Jeugdzorg Limburg
william-gomes

Het ontwikkelen van eigen trainingen kost weinig tijd en geld. Als organisatie kun je deze gemakkelijk maken, geheel in eigen stijl.

William Gomes
Stichting Humanitas
marja-van-den-ouden

Onze medewerkers zijn positief verrast! De drempel blijkt lager dan ze dachten en het product wijst zichzelf.

Marja van den Ouden
Aloysius Stichting
lysanne-cobussen

Ik vind het fijn dat ik de cursussen op mijn eigen tempo en in mijn eigen tijd kan volgen. De kennis uit de cursussen kan ik direct toepassen in mijn lessen.

Lysanne Cobussen
Optimus Onderwijs

Ben jij voorbereid op de AI-revolutie?

Zorg dat je toekomstbestendig blijft met onze online AI & ChatGPT Summer Academy. Leer op het grootste event in de Benelux op het gebied van AI & ChatGPT hoe je AI inzet om te groeien, zodat je niet achter raakt op je concurrentie.

.