Digitaal communiceren met je doelgroep?

SkillsTown biedt uitgebreide mogelijkheden bij het digitaal aanbieden van content op maat.

Ontdek de mogelijkheden

Online trainingen aanbieden, een live webinar uitzenden, digitaal onboarden of zelf cursussen maken? Bij SkillsTown ondersteunen we al honderden organisaties in het online delen van content. Wil jij snel aan de slag en meer weten over de mogelijkheden? Laat het ons weten via het formulier.

Zij gingen je al voor:

tom-fletcher-gemeente-helmond

SkillsTown is voor ons de frisse wind die we nodig hebben om verschillende vormen van maatwerk te kunnen bieden aan al onze collega’s. Het voelt als samenwerken, niet als een dienst die wij afnemen.

Tom Fletcher
Gemeente Helmond
jos-koster-vitals

Ik vind SkillsTown een hele leuke organisatie. Inspirerend, jong en met een missie. De medewerkers hebben echt plezier in wat ze doen en ze zijn enthousiast over wat ze neerzetten binnen het online leerplatform.

Jos Koster
Vitals
paulien-van-rijswijk

Uiteindelijk was één van de doorslagen voor onze keuze het grote generieke aanbod van SkillsTown, met niet alleen persoonlijke en algemene trainingen, maar ook het Jeugdzorgpakket waar allemaal online trainingen inzitten voor onze branche. Daarnaast vinden we het ook belangrijk om eigen content toe te voegen en dat is mogelijk bij SkillsTown.

Paulien van Rijswijk
Ambiq
petra-stienstra

Naast het beschikbaar stellen van de juiste kennis, gebruiken we de leeroplossingen van SkillsTown om medewerkers te begeleiden in vernieuwingen en veranderingen. Bijvoorbeeld bij het implementeren van een bepaalde werkwijze of een bepaald gedrag.

Petra Stienstra
Partners voor Jeugd
marlyn-grift

De online academie stelt onze medewerkers in staat om continu aan hun professionele en persoonlijke ontwikkeling te werken onafhankelijk van plaats, tijd en medium.

Marlyn Grift
Bureau Jeugdzorg Limburg
william-gomes

Het ontwikkelen van eigen trainingen kost weinig tijd en geld. Als organisatie kun je deze gemakkelijk maken, geheel in eigen stijl.

William Gomes
Stichting Humanitas