Online Learning Specials

Sluit het jaar goed af met onze speciale webinarreeks vol nieuwe inspiratie over online leren en ontwikkelen!

Een nieuwe dosis inspiratie voor 2022

Het afgelopen jaar is er weer ontzettend veel gebeurd, ook op het gebied van online leren en ontwikkelen. In deze speciale webinarreeks delen onze experts hun nieuwste inzichten, tips en tricks met jou om 2022 vol nieuwe inspiratie te starten!

Volg de hele reeks of kies de webinars die jou interessant lijken.

De afgelopen 1,5 jaar is de druk op online leren sterk toegenomen. Daarmee is het aanbod aan online trainingen ook toegenomen, maar dat betekent niet altijd dat de kwaliteit ook beter wordt. Online leren gebeurt helaas nog vaak heel inefficiënt.

Met gepersonaliseerd leren kunnen we de efficiëntie flink laten toenemen. Iemand leert alleen datgene wat nog van belang is. Met een persoonlijke route naar jouw einddoel (scheelt tijd maar ook geld!).

▸ Meld je nu gratis aan

Als er één groep haar werk het laatste jaar drastisch heeft zien veranderen, is het wel het management. En die verandering is blijvend, verwachten wij. Volledig terug naar kantoor zit er niet meer in, hybride werken wordt de standaard. Er worden daarom nu versneld heel andere vaardigheden gevraagd van leidinggevenden en managers. In dit webinar gaan we in op deze veranderende leerbehoeften en bespreken we een aantal stellingen & de antwoorden van onze klanten op deze stellingen.

▸ Meld je nu gratis aan

Webinars zijn op dit moment een van de populairste tools om online kennis te delen. Op afstand kun je honderden mensen bereiken en zelfs interactie met ze aangaan. Maar hoe bereik je je doelgroep met een webinar? Komt je boodschap wel goed over? En hoe houd je de aandacht van deelnemers van begin tot eind vast? Zomaar een paar vragen om tot de kern te komen: heeft je webinar echt impact?

▸ Meld je nu gratis aan

Slechts 15 tot 25% van de werknemers blijft zichzelf trainen en ontwikkelen. Het enkel faciliteren van leren als werkgever is daarbij vaak niet voldoende. Maar hoe krijg je medewerkers dan wél in de leerstand? In dit webinar geeft Jerry Meijer, performance consultant bij SkillsTown, 7 tips om ontwikkeling bij medewerkers te stimuleren aan de hand van de overtuigingsprincipes van psycholoog Robert Cialdini. In dit webinar leer je:

▸ Hoe je psychologische principes inzet om de leermotivatie van medewerkers te verhogen
▸ Hoe marketing een belangrijk aspect is bij het implementeren van (online) leren
▸ Zeven concrete acties die jou helpen om jouw collega’s in de leerstand te zetten

▸ Meld je nu gratis aan

Alleen met waardevolle content kun je je doelgroep bereiken. Daarvoor heb je de ideale mix van audio, video, vormgeving, tekst en interactie nodig. Maar hoe zet je deze content nou optimaal in voor jouw doelgroep? Essentials, webinars, we-learning of videofeedback: al deze leervormen vragen om studio-expertise.

Matthijs Akkenaar, voormalig leerkracht en auteur van de boeken ‘21st century skills’ en ‘Digitale weerbaarheid voor senioren’ is verantwoordelijk voor SkillsTown Connect en het landelijk netwerk van studio’s. Na dit webinar heb je meer kennis over de mogelijkheden van content-creatie vanuit een professionele en didactische studio.

▸ Meld je nu gratis aan

Meld je nu gratis aan: