Versterk je mentale veerkracht

Heel januari 2022 kosteloos te volgen

Haak jij na een tegenslag snel af waardoor je je doelen links laat liggen? Of merk je dat je negatieve mentaliteit je persoonlijke groei tegenzit? De oplossing hiervoor, is het werken aan je mentale veerkracht. Het vermogen om met tegenslagen om te gaan is altijd belangrijk, aangezien deze er altijd zullen zijn.

In dit webinar vertellen Inge Evers en Ludwig Antonissen je onder andere:

Over de spreker(s)

Inge Evers is als vitaloog verbonden aan training- en adviesbureau Vitalogisch. Samen met Ludwig laat ze teams en organisaties op een ludieke, enthousiaste en energieke manier kennis maken met vitaliteit tijdens een AANjagersvlucht. Aan het eind van de AANjagersvlucht is vitaliteit geen woord meer, maar een duidelijk vluchtdoel of vliegplan voor het team of organisatie.

Ludwig Antonissen, alias de Breinpiloot, weet als geen ander hoe je met praktische trucs veranderingen in denkpatronen een boost kunt geven. Hoogvliegend, laagvliegend, hij is in staat om je telkens vanuit een ander perspectief naar de gebaande paden van je gedachtewereld te laten kijken. Als spreker, trainer en coach heeft hij zich toegelegd op Vitalogie en het ‘Hele Brein Denken. Dit kan zowel persoonlijk als in team- en organisatieverband.

Kosteloos dit webinar volgen?

Dat was mogelijk tot en met 31 januari 2022.

Schrijf je in voor het webinar van de maand om elke maand een nieuw webinar in je inbox te ontvangen!