Brunel investeert in haar medewerkers met de Brunel Academy

Brunel wil een goede en gave werkgever zijn, die investeert in zijn mensen. Patrick Kostwinder, Lead Global Digital Learning, lanceerde daarom vorig jaar met zijn team de Brunel Academy.

Nederland loopt voorop waar het gaat om innovatie en techniek, dat is ook binnen Brunel zichtbaar. Brunel is een bemiddelaar voor specialisten en biedt daarbij veel opleiding. Dat is altijd al zo geweest. Maar het is duidelijk dat de techniek daarin constant verandert en ontwikkelt. Tegelijkertijd zien ze dat de vraag vanuit de medewerkers breder wordt. Ze willen zich niet alleen ontwikkelen op hun eigen vakgebied, vaak als specialist en/of leidinggevende, maar ook op persoonlijk vlak.

“Vanuit die bestaande leervraag hebben we SkillsTown benaderd. Zij bieden een bijzonder breed leeraanbod, in verschillende leervormen. Daarmee kunnen we voor het eerst al onze mensen in Nederland bereiken met één compleet digitaal pakket. Ook ben ik heel enthousiast over de mogelijkheid om constant mee te bewegen met de veranderende leerbehoefte van onze medewerkers.”

"Ik ben heel enthousiast over de mogelijkheid om constant mee te bewegen met de veranderende leerbehoefte van onze medewerkers."

“De wereld verandert en onze mensen veranderen mee. Daarin moeten we goed zorgen voor hun ontwikkeling. Dat is echt een anker voor Brunel; een specialist is ten slotte zo goed als zijn /haar kennis en vaardigheden.”

“Het leeraanbod dat we hiermee bieden, sluit ook mooi aan bij diverse initiatieven binnen Brunel, zoals Health, waarin we sterk preventief werken. Ik denk dan aan een stuk stressvrij werken, of de balans zoeken tussen werk en privé, wat natuurlijk enorm actueel is. Maar ook de onderwerpen veilig datagebruik en LEAN werken, of het aanscherpen van Office-gebruik en de communicatie skills.”

“Mijn stip op de horizon is dat de Brunel Academy zo uitgebreid wordt, dat we iedereen dát aanbod kunnen bieden, dat past bij de leerbehoefte van willen en nodig hebben.”

"De wereld verandert en onze mensen veranderen mee. Daarin moeten we goed zorgen voor hun ontwikkeling."

“De Academy biedt nog een mooie bijkomstigheid: ik zit de laatste maanden veel verscholen achter mijn beeldscherm, maar doordat ik hiermee constant aan het meten ben wat de leervraag is en welke modules het meest gebruikt worden, vormt zich toch een dialoog met de mensen. En zo komen we uit bij het begin: Brunel wil een luisterende werkgever zijn die de generieke behoefte van zijn medewerkers ziet en daaraan tegemoetkomt. Een werkgever waar je niet alleen iets brengt, maar waar ook echt iets te halen valt.”

Net als Brunel aan de slag met online training in jouw organisatie?

Danny of een van zijn collega's vertelt je tijdens een vrijblijvende demo alles over de mogelijkheden.
Deel deze klantcase:

Ook interessant voor jou: