De Treffer Academy: online training in een echt familiebedrijf

Treffer Uitzendbureau is een familiebedrijf pur sang. Vader, moeder, broer, zus én nog een aangetrouwde echtgenoot werken allemaal samen met en voor hun medewerkers. Er wordt vaak gezegd dat er met hart voor de zaak wordt gewerkt binnen een bedrijf, maar tijdens het enthousiaste verhaal van Dilara Boellaard-Turpcu, de dochter binnen het team, sijpelt de warmte en de persoonlijke betrokkenheid overal doorheen. We gingen met haar in gesprek over de manier waarop Treffer Uitzendbureau de gepersonaliseerde academie van SkillsTown inzet voor de medewerkers.

Opleiding en ontwikkeling staan voorop

Dilara vertelt hoe dat familiebedrijf er in de praktijk uitziet: “We doen alles zelf, van de administratie tot het opzetten van de Treffer Academy. Al doende leert men en zo maken we ons alles al snel eigen. Dat is ook het voordeel van werken met je familie. Je kent elkaar zo goed, dat je dingen los kan laten. Al geldt dat inmiddels ook voor de overige collega’s hoor! Die noemen we onze aangetrouwde familie..”

Dilara is verantwoordelijk voor de marketing, waarbij ze diverse opleidingen heeft gevolgd. “Ook daarbij wil ik alles zelf doen en kunnen. Daarom heb ik bijvoorbeeld een opleiding DTP en fotografie gevolgd. Voor Social Media bezoek ik de verschillende bedrijven waarbij ik zelf met de mensen in gesprek ga en ook zelf de foto’s maak.”

"We werken met een brede groep mensen en SkillsTown heeft een breed aanbod aan trainingen, die iedereen op hun eigen manier en tijd kan volgen."

Een persoonlijke aanpak

“We werken vaak langdurig met bedrijven samen, waardoor er echt een relatie ontstaat. Zowel met de bedrijven als de medewerkers gaan we altijd eerst om tafel. We willen weten wie iemand is, wat diegene zoekt of kan. En dat doen we dus ook bij de Treffer Academy. We bieden niet klakkeloos een combinatie van opleidingen aan, maar we kijken wat onze medewerkers nodig hebben. En als het nodig is bieden we naast de Academy nog extra ondersteuning, zoals onze budgetcoach of persoonlijke gesprekken.”

Inmiddels biedt Treffer met de Treffer Academy een breed aanbod, dat persoonlijk wordt toegespitst op de medewerkers. “We kijken echt wat mensen nodig hebben. We hebben daarom naast de bestaande content veel eigen essentials toegevoegd, maar ook rondleidingen bij bedrijven. Ook daarbij ga ik zelf op bezoek om de foto’s te maken.”

Investeren in je mensen

Treffer heeft onlangs het contract met SkillsTown verlengd. “Ze bieden een mooie combinatie tussen bedrijfsgerelateerde content en de mogelijkheid om zelf trainingen te ontwikkelen en toe te voegen. We werken met een brede groep mensen en SkillsTown heeft een breed aanbod aan trainingen, die iedereen op hun eigen manier en tijd kan volgen. De Academy is echt mijn project geworden. Het contact met SkillsTown is daarbij leuk en goed en ze hebben een sterke helpdesk. Hiermee bieden we onze mensen de kans om door te groeien en persoonlijk te ontwikkelen. We willen investeren in onze mensen.”

Net als Treffer Uitzendbureau aan de slag met online training in jouw organisatie?

Danny of een van zijn collega's vertelt je tijdens een vrijblijvende demo alles over de mogelijkheden.
Deel deze klantcase:

Ook interessant voor jou: