Van offerte naar een goede band met Vitals

Als wij ergens waarde aan hechten bij SkillsTown, is dat wel gebruiksvriendelijkheid. En dat werd anderhalf jaar geleden opgemerkt door Jos Koster, P&O-manager bij Vitals Voedingssupplementen. Hun medewerkers maken ondertussen gebruik van hun eigen online leerplatform.

Jos kwam bij SkillsTown terecht omdat ze behoefte had aan een online tool om professionele werkinstructies te delen met medewerkers. Zo kunnen alle belangrijke procedures voor terugkerende werkzaamheden beschikbaar worden gesteld. De instructies zouden in een uniform modern format gegoten moeten worden. Bij voorkeur online, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te vinden. Dat vonden ze bij SkillsTown. Tot op de dag van vandaag is ze blij met onze samenwerking.

"Ik vind SkillsTown een hele leuke organisatie. Inspirerend, jong en met een missie. De medewerkers hebben echt plezier in wat ze doen en ze zijn enthousiast over wat ze neerzetten binnen het online leerplatform"

Een warm welkom

Vitals’ missie luidt: Elke dag beter. Een missie waar wij ons als (online) opleider ook heel goed in kunnen vinden. Daarom zijn wij trots op het feit dat wij samenwerken. Laten we eens teruggaan naar het begin.

“Alleen al de offerte die wij van SkillsTown ontvingen viel mij op,” herinnert Jos zich. “Die was gepersonaliseerd, in de huisstijl van ons bedrijf en daarbij precies gespecificeerd op wat wij aangaven nodig te hebben.” Dat bleek dus een warm welkom te zijn. Het verzoek was in eerste instantie een eigen online academie om alle procedures voor de verschillende functies op overzichtelijke en toegankelijke wijze weg te zetten. Zo kunnen de medewerkers eenvoudig alle procedures op een plek terugvinden. Zo ging Jos voortvarend met haar gepersonaliseerde Vitals Academy aan de slag.

Reacties op de online academie

Jos vertelt: “Er wordt vooral goed en veel gebruik gemaakt van onze eigen Essentials. Vooral Essentials rondom ons algemeen beleid, ordermanagement en customer service zijn populair. Super effectief, want zodra het ergens één keer helder en duidelijk staat, hoeft niemand het meer voor zichzelf opnieuw uit te zoeken of collega’s te bevragen. De overige trainingen van SkillsTown zelf zijn natuurlijk vrij te volgen en zien wij daarbij echt als bonus. Ook heeft het online leerplatform geleid tot een sterk verbeterd onboardingsproces. Dat blijkt met name uit de feedback van onze nieuwe medewerkers.” Je weet wat ze zeggen over een goed begin!

Toekomstplannen

Jos vertelt: “Ik vind SkillsTown een hele leuke organisatie. Inspirerend, jong en met een missie. De medewerkers hebben echt plezier in wat ze doen en ze zijn enthousiast over wat ze neerzetten binnen het online leerplatform.” Daar moeten wij van blozen. Toekomstplannen? Jazeker. “Wij gaan ons verdiepen in podcasts. Dus binnenkort trekken we bij jullie aan de bel.” sluit Jos enthousiast af. En daar kijken wij natuurlijk naar uit!

Wil jij ook online training aanbieden?

Bij SkillsTown ontvangen we je met open armen. We denken met je na over het invullen van je eigen online leerplatform en met het beschikbaar stellen van de juiste online trainingen. Wil jij eigen trainingen maken over bijvoorbeeld interne procedures? Ook daar helpen we je graag mee! Vraag een vrijblijvende demo aan en we laten je alle mogelijkheden zien.

Net als Vitals aan de slag met online training in jouw organisatie?

Danny of een van zijn collega's vertelt je tijdens een vrijblijvende demo alles over de mogelijkheden.
Deel deze klantcase:

Ook interessant voor jou: