Zo zet partner Wisborn ons platform in voor verandermanagement

Bart Bloemen, eigenaar van Wisborn, vertelt hoe zij met het platform van SkillsTown bedrijven helpen om zich verder te ontwikkelen.

Bij SkillsTown maken we ontwikkeling graag zo makkelijk mogelijk. Daarom werken we veel samen met partners zodat onze oplossingen en trainingen breed te gebruiken zijn. Vanaf nu biedt ook Wisborn onze diensten aan via een gepersonaliseerde omgeving. Wisborn biedt verandermanagement en helpt bedrijven om zich te ontwikkelen. Daarbij ondersteunen ze de organisatie, het team of individu van begin tot eind.

Bart Bloemen, organisatieadviseur en eigenaar: “Je komt op een punt dat er iets moet veranderen, maar waar begin je dan. Verandering en groei begint met een constructieve samenwerking tussen mensen. Wanneer mensen bij ons terecht komen, bieden we een totaalpakket. Voorbereiden, informatie tot je nemen en het vervolgens persoonlijk maken. Al voor de coronacrisis knaagde het een beetje. Vaak moesten mensen ver reizen om bij ons te komen, soms zelfs na een dag werken. Ik dacht toen al: dit moet anders kunnen. Bij onderzoek naar de mogelijkheden kwam ik bij de online academie van SkillsTown terecht. Corona gaf ons vervolgens de noodzaak om daadwerkelijk actie te ondernemen.”

Inzetten van blended leren

Wisborn maakt gebruik van blended leren, dus waar mogelijk online en waar nodig fysiek, maar altijd persoonlijk. “Het mooie van dit platform is dat mensen nu op hun eigen tijd en vooral in hun eigen vorm kunnen leren. En met dank aan het Leer Management Systeem blijven de lijntjes kort. Zo kan ik bijvoorbeeld ruim voordat we bij elkaar komen zien of mensen zich wel echt hebben voorbereid. Zo niet, dan kan ik het gesprek aangaan. Niet als controle, maar om in het traject als leercoach op te treden.”

"Mensen leren op hun eigen tempo, in hun eigen vorm. Hierdoor werken we met plezier samen! Dat deden we altijd al, maar nu in een nieuw jasje."

Richting geven met leerlijnen

Wisborn biedt voor iedere organisatie en/of ieder ontwikkeltraject maatwerk leerlijnen, op basis van behoefte en passend bij het bepaalde einddoel. Daarbij worden standaard leerlijnen per bedrijf of groep opgezet, maar daarbinnen kunnen ook nog weer persoonlijke pakketten worden toegevoegd. “SkillsTown geeft ons op deze manier de mogelijkheid om extra en heel gericht content te bieden, buiten ons maatwerk materiaal om. Het Netflix effect van het platform geeft meerwaarde, doordat je wordt getriggerd om ook eens iets anders te bekijken. Al met al kunnen de deelnemers zich zo breed ontwikkelen als ze zelf willen.”

Persoonlijke content

Wisborn zet samen met de opdrachtgevers telkens een heel persoonlijk programma op. Denk aan eigen essentials, of zelfs een onboarding programma. Samen met de look en feel van de organisatie wordt het zo heel eigen. “Het doel is dat de deelnemers zich thuis voelen op het platform, haast alsof ze op kantoor zijn.”

Net als Wisborn aan de slag met online training in jouw organisatie?

Danny of een van zijn collega's vertelt je tijdens een vrijblijvende demo alles over de mogelijkheden.
Deel deze klantcase:

Ook interessant voor jou: