Learnfest 2022

Vier samen met ons de wereld van leren & ontwikkelen op een zomers festival, midden in het Groene Hart.

dagen
uur
minuten
seconden

Een uniek festival over leren & ontwikkelen

Op 14 juni 2022 is het zover: dan komen we samen op een heerlijk zomers festival om de wereld van leren & ontwikkelen te vieren! Onder het thema  Learning in motion  vinden de hele dag interessante sessies van topsprekers, leerzame workshops en netwerkmogelijkheden plaats. Doe bijvoorbeeld mee aan een SkillsWalk door het Groene Hart, volg een sessie over leiderschap in een van de paviljoenen, of praat gezellig bij onder het genot van een hapje en drankje bij de foodstands.

Luister naar topsprekers op het festivalplein

Laat je door verschillende topsprekers inspireren over nieuwe ontwikkelingen en innovatieve visies onder het thema 'Learning in motion'.

Volg interessante workshops in de buitenpaviljoens

In de sfeervolle buitenpaviljoens midden in de polders van het Groene Hart vinden de hele dag door interessante workshops plaats op het gebied van leren & ontwikkelen.

Wissel ervaringen uit met andere professionals

Maak connecties met andere professionals uit het vakgebied. Volg bijvoorbeeld samen een workshop, of praat bij bij een van de foodstands op het terrein.

Het dagprogramma

Laat je tijdens de workshops in de paviljoens inspireren door verschillende subthema’s als Manage Learning, Future Learning, People in motion en The mystery of the platform.

09:15u - 10:00u
Ontvangst
10:00u - 10:30u
Plenaire opening op het festivalplein
10:45u - 11:30u
Workshops - Ronde 1
11:30u - 12:00u
Ochtendpauze
12:00u - 12:45u
Workshops - Ronde 2
12:45u - 13:45u
Lunchpauze
13:45u - 14:30u
Workshops - Ronde 3
14:30u - 15:00u
Middagpauze
15:00u - 15:45u
Extra ronde SkillsWalk / Genius Town
16:00u - 16:45u
Plenaire afsluiting
vanaf 16:45u
Borreltijd!  🥂

Een prachtige locatie in het Groene Hart

Learnfest 2022 vindt plaats op Buitenplaats Kameryck: een prachtige locatie midden in het Groene Hart. De ideale plek om elkaar weer in het echt te ontmoeten, nieuwe connecties te maken, inspiratie op te doen en de wereld van leren & ontwikkelen te vieren!

Gratis parkeren

Kom je met de auto naar het festival? Geen probleem! Er zijn 300 gratis parkeerplaatsen beschikbaar, zodat je jouw auto moeiteloos en veilig kunt parkeren.

Shuttleservice

Maak je liever gebruik van het openbaar vervoer? Wij stellen een handige shuttleservice beschikbaar tussen treinstation Woerden en het festivalterrein.

Hapjes & drankjes

Laat je verrassen door de lekkere hapjes en drankjes bij de verschillende foodstands. Er is voor ieder wat wils: van een smoothie- en saladebar tot een burgerstand.

Dit wil jij toch niet missen?
Meld je nu nog aan: