Boertien Vergouwen Overduin

De trainers van Boertien Vergouwen Overduin ontzorgen de deelnemers van het cMBA-traject van A tot Z!

Over Boertien Vergouwen Overduin

Bij Boertien Vergouwen Overduin vinden ze dat alles altijd beter kan. Persoonlijke ontwikkeling van medewerkers draagt voor een groot deel bij aan een betere organisatie. En daarmee aan betere resultaten. 

Ze zeggen niet dat ze het allemaal beter weten. Maar als je sinds 1975 trainingen geeft, dan weet je inmiddels wel wat betere mensen voor een organisatie betekenen.

De unieke begeleiding van Boertien Vergouwen Overduin

De toptrainers van Boertien Vergouwen Overduin begeleiden met hun ruime ervaring op het gebied van leiderschapsontwikkeling de cMBA-deelnemers gedurende het hele traject. Dit doen zij op drie manieren:

Ontwerpen

De trainers treden op als proces- én inhoudsdeskundigen; zij selecteren de juiste tools die de groep helpen om het gewenste resultaat te bereiken

Managen

De trainers weten veel van groepsdynamiek binnen organisaties en kennen de juiste werkvormen en interventies om deze dynamiek effectief te begeleiden

Opvolgen

De trainers zorgen ervoor dat de uitkomsten, acties en vragen tijdens het traject op de juiste manier worden vastgelegd en opgevolgd

Neem direct contact met ons op

Ben je geïnteresseerd in het begeleidingstraject van Boertien Vergouwen Overduin voor ons corporate MBA-programma? Of heb je hier nog vragen over? Danny helpt je graag op weg! Neem vandaag nog contact op.

Via mail:  danny.van.heesch@skillstown.com
Via telefoon:  06 53 86 38 28

Ben jij voorbereid op de AI-revolutie?

Zorg dat je toekomstbestendig blijft met onze online AI & ChatGPT Academy. Leer hoe je AI inzet om te groeien, zodat je niet achter raakt op je concurrentie.
.