Hét online leerplatform voor jouw professionals​

Laat jouw medewerkers zich ontwikkelen met onbeperkt online trainingen. Waar, wanneer en hoe ze maar willen. ​

Een jongeman bekijkt op zijn laptop het online leerplatform van SkillsTown

De voordelen in een notendop

Hoge leeractiviteit

Met onze didactische begeleiding kunnen we samen een leeractiviteit tussen de 60% en 80% behalen.

Volledig te personaliseren

Personaliseer het leerplatform volledig naar de look & feel van jouw organisatie voor extra herkenbaarheid.

Gemakkelijke monitoring

Houd super makkelijk de voortgang bij en stuur bij waar nodig dankzij het ingebouwde LMS-systeem.

Inclusieve leermogelijkheden

Het inclusieve leerplatform is gebruiksvriendelijk voor iedereen, ook voor medewerkers met een beperking.

Gratis en geheel vrijblijvend

Klanten geven ons een 9,2

Van medewerkerontwikkeling tot digitale onboarding, intern kennisdelen en het verhogen van werkgeluk: klanten behalen positieve resultaten met ons online leerplatform. Laat je inspireren door hun verhalen!
online-academie-avans-hogeschool
Plaatsonafhankelijk leren, Toekomstproof onderwijs
online-academie-beter-bed-skillstown
Kennisdeling, Medewerkerontwikkeling, Onboarding
online-academie-goossens-wonen-en-slapen-skillstown
Kennisdeling, Medewerkerontwikkeling, Werkgeluk

Didactische begeleiding: voor, tijdens én na de implementatie

Onze learning professionals staan je tijdens het implementeren, lanceren en activeren van het online leerplatform continu bij met didactisch advies om van jouw leerplatform een succes te maken.

Play Video

Personaliseer het online leerplatform naar jouw wensen

Herkenbaarheid creëren helpt de drempel van online leren bij medewerkers te verlagen. Daarom kan ons online leerplatform volledig gepersonaliseerd worden naar de huisstijl van jouw organisatie.

Onze Learning Professionals begeleiden jullie in dit proces om het platform niet alleen herkenbaar, maar ook zo toegankelijk mogelijk te maken.

tom-fletcher-gemeente-helmond

SkillsTown is voor ons de frisse wind die we nodig hebben om verschillende vormen van maatwerk te kunnen bieden aan al onze collega’s. Het voelt als samenwerken, niet als een dienst die wij afnemen.

Tom Fletcher
Gemeente Helmond
jos-koster-vitals

Ik vind SkillsTown een hele leuke organisatie. Inspirerend, jong en met een missie. De medewerkers hebben echt plezier in wat ze doen en ze zijn enthousiast over wat ze neerzetten binnen het online leerplatform.

Jos Koster
Vitals
paulien-van-rijswijk

Uiteindelijk was één van de doorslagen voor onze keuze het grote generieke aanbod van SkillsTown, met niet alleen persoonlijke en algemene trainingen, maar ook het Jeugdzorgpakket waar allemaal online trainingen inzitten voor onze branche. Daarnaast vinden we het ook belangrijk om eigen content toe te voegen en dat is mogelijk bij SkillsTown.

Paulien van Rijswijk
Ambiq
petra-stienstra

Naast het beschikbaar stellen van de juiste kennis, gebruiken we de leeroplossingen van SkillsTown om medewerkers te begeleiden in vernieuwingen en veranderingen. Bijvoorbeeld bij het implementeren van een bepaalde werkwijze of een bepaald gedrag.

Petra Stienstra
Partners voor Jeugd
marlyn-grift

De online academie stelt onze medewerkers in staat om continu aan hun professionele en persoonlijke ontwikkeling te werken onafhankelijk van plaats, tijd en medium.

Marlyn Grift
Bureau Jeugdzorg Limburg
william-gomes

Het ontwikkelen van eigen trainingen kost weinig tijd en geld. Als organisatie kun je deze gemakkelijk maken, geheel in eigen stijl.

William Gomes
Stichting Humanitas
marja-van-den-ouden

Onze medewerkers zijn positief verrast! De drempel blijkt lager dan ze dachten en het product wijst zichzelf.

Marja van den Ouden
Aloysius Stichting
lysanne-cobussen

Ik vind het fijn dat ik de cursussen op mijn eigen tempo en in mijn eigen tijd kan volgen. De kennis uit de cursussen kan ik direct toepassen in mijn lessen.

Lysanne Cobussen
Optimus Onderwijs
nichola-capel

Wij waren opzoek naar een partij om onze academie verder vorm te geven en zijn erg tevreden over SkillsTown. Naast het standaard aanbod zit voor ons de meerwaarde in zelf ontwikkelen van online content. Een mooie aanvulling op onze academie.

Nichola Capel
Stichting Primo Schiedam
patricia-van-oosten

Je merkt dat SkillsTown onderwijs en ontwikkeling belangrijk vindt. Dit past erg bij ons. De contacten zijn altijd zeer inspirerend. Er is écht sprake van co-creatie.

Patricia van Oosten-Brijbag
Aloysius Stichting
raquel-vos

Ik denk echt dat SkillsTown bij iedere branche past. De omgeving is super gebruiksvriendelijk en dankzij de personalisatie krijgen medewerkers echt het gevoel dat ze in jouw eigen organisatie aan het leren zijn.

Raquel Vos
Goossens wonen en slapen
lynn-hakkers

SkillsTown sluit goed aan bij Beter Bed omdat er naast professionele modules, ook veel content is op het gebied van gezondheid, vitaliteit en het welzijn van onze medewerkers. Daarnaast is de brede variëteit aan leeroplossingen een belangrijke reden waarom we voor SkillsTown hebben gekozen.

Lynn Hakkers
Beter Bed
krein-brons

Als je op zoek bent naar een platform waarin je je eigen medewerkers je eigen content wilt laten doorlopen en een breed scala aan andere soft skills wilt aanbieden dan is SkillsTown ideaal.

Krein Bons
vanHaren
patty-van-ravenswaay

Een van de redenen waarom we voor SkillsTown kozen, was het grote aanbod op het gebied van vitaliteitsontwikkeling, vaardigheidsontwikkeling en werkgeluk.

Patty van Ravenswaay
Quoratio
edwin-van-der-linden

Naast het laden van onze eigen content kunnen onze medewerkers gebruikmaken van alle mooie trainingen en webinars die standaard in het pakket van SkillsTown zitten.

Edwin van der Linden
Faes Group
Ervaar de mogelijkheden zelf

Laat jouw medewerkers leren op hun eigen manier

Iedereen leert op een andere manier. Daarom kunnen jouw medewerkers in het online leerplatform de leervorm kiezen die het beste bij hen past!

Essentials

Supersnel micro-leren

E-learning

Verdiepend leren

WE-learning

Leren met collega's

Webinars

Leren van experts

Podcasts

Luisterend leren

Video feedback

Echte situaties nabootsen

Persoonlijke scans

Vaardigheden evalueren

Eigen leerlijnen

Trainingen bundelen

Veelgestelde vragen

Dat medewerkers zichzelf blijven ontwikkelen is binnen elke organisatie belangrijk. Om organisaties hierbij te ondersteunen, bieden wij een e-learning platform aan waarmee organisaties eenvoudig maar toch effectief ontwikkelingsmogelijkheden aan kunnen bieden voor hun medewerkers. Maar wat komt er allemaal kijken bij zo’n online leeromgeving? Wij beantwoorden de meest gestelde vragen hieronder.

Hier helpen we je graag bij! Ons team van Learning Professionals zal van begin tot eind betrokken zijn. Van het maken tot het opleidingsplan en het neerzetten van je online academie tot de lancering en activatie van je medewerkers.

De werkwijze die we bij de activatie van de medewerkers hanteren zorgt ervoor dat medewerkers nieuwsgierig blijven om het e-learning platform te gebruiken. We denken mee over de online trainingen die interessant zijn voor jouw medewerkers, bieden verschillende promomaterialen aan en zorgen dat er extra momenten van aandacht ingepland worden.

Kortom, we staan je continu bij met tips en ondersteuning om het beste uit de online leeromgeving te halen.

Hier helpen we je graag bij! Ons team van Learning Professionals zal van begin tot eind betrokken zijn. Van het maken tot het opleidingsplan en het neerzetten van je online academie tot de lancering en activatie van je medewerkers.

De werkwijze die we bij de activatie van de medewerkers hanteren zorgt ervoor dat medewerkers nieuwsgierig blijven om het e-learning platform te gebruiken. We denken mee over de online trainingen die interessant zijn voor jouw medewerkers, bieden verschillende promomaterialen aan en zorgen dat er extra momenten van aandacht ingepland worden.

Kortom, we staan je continu bij met tips en ondersteuning om het beste uit de online leeromgeving te halen.

Medewerkers krijgen via het e-learning platform van SkillsTown standaard toegang tot meer dan 500 online trainingen. Afhankelijk van het type training en de inhoud, wordt de kennis aan het einde getoetst met een examen. Wanneer dit examen met een voldoende is afgerond, krijgt de gebruiker een certificaat.
Als je al een online leeromgeving gebruikt, kun je eenvoudig overstappen op het leerplatform van SkillsTown. Onze experts begeleiden je in dit proces. We vertellen je graag over de mogelijkheden en alle voordelen die ons e-learning platform jouw organisatie kan bieden. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Als je wilt starten met de online leeromgeving van SkillsTown, richten we dit samen in. Eerst maken we het opleidingsplan en bespreken we de doelstellingen die jouw organisatie heeft rondom het opleiden van medewerkers.

Zodra de doelstellingen inzichtelijk zijn, richten we het e-learning platform samen in. Wanneer deze voldoet aan jullie wensen, bepalen we samen het moment van lancering. Hiervoor kunnen jullie gebruik maken van onze tools om het e-learning platform onder de aandacht te brengen bij medewerkers. Na de lancering blijft SkillsTown actief in contact om ervoor te zorgen dat de leeractiviteit binnen de online omgeving zo hoog mogelijk blijft. 

Wil je meer weten over het implementatieproces? Hoor het van onze eigen Learning Professionals!

Met de online leeromgeving van SkillsTown heb je de vrijheid om op verschillende manieren je eigen e-learning content te creëren. Onze auteurstool Create stelt je in staat om moeiteloos nieuwe content toe te voegen en je eigen trainingen te ontwikkelen.

Heb je al bestaande eigen content? Geen probleem! Via LTI integreren we jouw eigen materiaal naadloos in ons e-learning leerplatform. Voor andere soorten content staan onze experts voor je klaar om samen te kijken naar de beste integratiemogelijkheden. We garanderen altijd een passende oplossing.

Maar dat is niet alles. Ook als je behoefte hebt aan didactische ondersteuning staan we voor je klaar. Ons team van experts helpt je graag om je leercontent op maat te maken. Jij levert de inhoud aan, en wij zorgen voor de didactische vormgeving.

Benieuwd naar de vele mogelijkheden die we bieden om zelf e-learning te maken en je eigen online trainingen vorm te geven? Vraag dan een vrijblijvende demo aan!

Staat jouw vraag er niet bij? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Aan de slag met een online leerplatform in jouw organisatie?​

Danny of een van onze andere experts laat je de voordelen van het online leerplatform graag zelf ervaren tijdens een demo. Gratis en vrijblijvend.

Tips & Tricks:

Op zoek naar tips voor het inzetten van een online leerplatform? Laat je inspireren:

online-academie-partou
Klantcase

Kinderopvang Partou breekt records met online leren

vacature-stagiair-implementatie
Blogartikel

Succesvol een online academie implementeren

online-academie-beter-bed-skillstown
Klantcase

Zo kreeg Beter Bed al haar medewerkers aan het leren