Optimale implementatie van je online leerplatform

Maak een vliegende start met de implementatie van het online leerplatform in je organisatie. Onze Learning Professionals begeleiden je in 5 stappen om het meeste uit je eigen online academie te halen.

Play Video
Play Video

Stap 1: Het maken van een opleidingsplan

Bij het implementeren van het online leerplatform in jouw organisatie beginnen we met het opstellen van een opleidingsplan. We analyseren de doelgroep, doelstelling en het beleid van je organisatie. Door verschillende aspecten in kaart te brengen, leggen we samen een stevige basis voor de opzet van jullie eigen online academie. Zo hebben we een duidelijke koers voor een succesvolle implementatie en activatie.

Stap 2: Het opzetten van het online leerplatform

Op weg naar jouw eigen online academie! We bepalen wat de look and feel van je eigen academie gaat worden, zodat deze past bij de identiteit van je organisatie. Dit bevordert herkenning en betrokkenheid. Na de personalisatie denken we samen na over maximale toegankelijkheid van het online leerplatform, zodat we een krachtige leeromgeving creëren!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Vraag nu een gratis demo aan en ervaar een voorproefje van een gepersonaliseerde online academie.

Play Video
tom-fletcher-gemeente-helmond

SkillsTown is voor ons de frisse wind die we nodig hebben om verschillende vormen van maatwerk te kunnen bieden aan al onze collega’s. Het voelt als samenwerken, niet als een dienst die wij afnemen.

Tom Fletcher
Gemeente Helmond
eva-visser-voor-skillstown

De samenwerking met SkillsTown verloopt vanaf het begin goed. Ze hebben een enorm breed aanbod en ik word ook gefaciliteerd om de academie levend te houden.

Eva Visser
Sectorinstituut Transport en Logistiek
jos-koster-vitals

Ik vind SkillsTown een hele leuke organisatie. Inspirerend, jong en met een missie. De medewerkers hebben echt plezier in wat ze doen en ze zijn enthousiast over wat ze neerzetten binnen het online leerplatform.

Jos Koster
Vitals
Play Video

Stap 3: Het inrichten van het online leerplatform

Door het online leerplatform tijdens het implementatieproces goed in te richten, geven we je medewerkers de juiste richting en relevante informatie, gebaseerd op het opleidingsplan. Door leerlijnen en specifieke online trainingen uit te lichten, zorgen we ervoor dat belangrijke thema’s binnen jouw organisatie extra aandacht krijgen. Daarnaast kan het aanbod verrijkt worden met bijvoorbeeld eigen online trainingen die je zelf kunt ontwikkelen met onze auteurstool Create.

Stap 4: De lancering van het online leerplatform

Dan is het eindelijk zover: de lancering van jouw eigen online academie! Dit is het meest zichtbare onderdeel voor de hele organisatie, dus we maken hier samen een goed plan voor. Zo kunnen de deelnemers op een feestelijke manier kennismaken met het online leerplatform. Met onze promomaterialen zoals flyers, posters, banners en video’s maken we verschillende doelgroepen binnen je organisatie super enthousiast!

Meer weten over de mogelijkheden? Onze experts vertellen je er alles over tijdens een vrijblijvende demo.

Play Video
Play Video

Stap 5: Het activeren van je medewerkers

Onze samenwerking stopt niet na het implementeren en lanceren van het online leerplatform; eigenlijk begint het dan pas! We gaan regelmatig met elkaar in gesprek om de doelstellingen te vergelijken met de resultaten en ervaringen van medewerkers. Op basis van deze evaluatie stellen we elk kwartaal een actieplan op, zodat je eigen academie blijvend waarde biedt binnen de organisatie. We geven je concrete tips en tools om de doelstellingen te behalen zodat je medewerkers zich blijven ontwikkelen.

Snel aan de slag met een online leerplatform in jouw organisatie?

Onze experts laten je tijdens een vrijblijvende demo graag alle voordelen van ons online leerplatform voor jouw organisatie ervaren.

Tips & Tricks:

Op zoek naar tips voor het inzetten van een online leerplatform? Laat je inspireren:

online-academie-partou
Klantcase

Kinderopvang Partou breekt records met online leren

vacature-stagiair-implementatie
Blogartikel

Succesvol een online academie implementeren

online-academie-beter-bed-skillstown
Klantcase

Zo kreeg Beter Bed al haar medewerkers aan het leren