Bied je medewerkers een inclusief online leerplatform

Is inclusiviteit belangrijk binnen jouw organisatie? Het antwoord kan alleen maar ‘ja’ zijn. Al je medewerkers verdienen gelijke kansen, ook als het gaat om persoonlijke groei. Daarom bieden wij een online leerplatform aan die gebruiksvriendelijk is. Zo kan iedereen, inclusief medewerkers met een beperking, zich optimaal ontwikkelen.

Play Video
WCAG-keurmerk

Ons platform beschikt over het WCAG-keurmerk

Met trots kunnen wij zeggen dat ons online leerplatform gecertificeerd is met het WCAG-keurmerk. Dit keurmerk bevestigt dat we voldoen aan de Web Content Accessibility Guidelines en is het bewijs van onze toewijding aan het creëren van een inclusieve leeromgeving waar iedere gebruiker, ongeacht fysieke of cognitieve beperkingen, kan leren zonder barrières.

Voor wie is het online leerplatform toegankelijk?

Een inclusief online leerplatform heeft veel voordelen voor je medewerkers. Maar wat zijn deze voordelen eigenlijk en voor wie zijn deze relevant?

Voor medewerkers met een auditieve beperking

Een inclusief online leerplatform heeft veel voordelen voor je medewerkers. Maar wat zijn deze voordelen eigenlijk en voor wie zijn deze zoal relevant?

Voor medewerkers met visuele beperking

Het leerplatform is ideaal voor slechtziende of (kleuren)blinde medewerkers, maar ook voor mensen met dyslexie. Denk aan mogelijkheden tot het vergroten van tekst, het aanpassen van kleurcontrasten en het voorlezen van afbeeldingen.

Eigenlijk gewoon voor al je medewerkers!

Iedere eindgebruiker heeft baat bij een inclusief online leerplatform. Met meer mogelijkheden is het handiger in gebruik en geef je jouw medewerkers de kans om te leren naar eigen voorkeuren.
Ontdek gratis en vrijblijvend alle voordelen
Een vrouw is bezig met zelf e-learning maken met de auteurstool van SkillsTown.

Creëer zelf inclusieve leercontent

Stimuleer inclusiviteit binnen je organisatie door zelf inclusieve trainingen te maken. Met onze auteurstool Create ontwerp en publiceer je eenvoudig en snel online trainingen binnen het online leerplatform die voldoen aan de WCAG. Zo kun je jouw expertise op een toegankelijke wijze delen met je medewerkers.

Of het nu gaat om onboardingstrainingen, interne kennisdeling of het ontwikkelen van branche-specifieke trainingen, met SkillsTown Create bereik je moeiteloos elke collega met jouw waardevolle inzichten.

Richt gemakkelijk je onboarding programma in

Creëer op maat gemaakte trainingen die nieuwe medewerkers snel en efficiënt op de hoogte brengen. Denk aan eigen online trainingen over de kernwaarden, cultuur, beleidsregels en procedures van jouw organisatie.

Maak zelf e-learning modules om belangrijke interne informatie met je medewerkers te delen. Allemaal op één centrale plek in je eigen online leerplatform. Zo hebben ze altijd de kennis bij de hand die ze nodig hebben om hun werk goed uit te voeren.

Deel interne kennis efficiënt en overzichtelijk

Ga aan de slag met het maken van eigen e-learning content rondom branche-specifieke onderwerpen die belangrijk zijn in jouw organisatie. Bijvoorbeeld rondom bepaalde veiligheidsprotocollen of wetgeving. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Creëer eigen branche-specifieke content

Ontdek alle mogelijkheden
william-gomes
"Het ontwikkelen van eigen trainingen kost weinig tijd en geld. Als organisatie kun je deze gemakkelijk maken, geheel in eigen stijl."
William Gomes
Stichting Humanitas
nichola-capel
"Wij waren opzoek naar een partij om onze academie verder vorm te geven en zijn erg tevreden over SkillsTown. Naast het standaard aanbod zit voor ons de meerwaarde in zelf ontwikkelen van online content. Een mooie aanvulling op onze academie."
Nichola Capel
Stichting Primo Schiedam
carolien-hurkx
"SkillsTown is professioneel en denkt met je mee. Niet alleen over de inhoud van eigen trainingen, maar ook over het communiceren daarvan. Kortom, een hele fijne partner om mee samen te werken."
Carolien Hurkx-Jansen
Fiero in de horeca

Creëer de perfecte mix van trainingen voor je medewerkers

Je hoeft natuurlijk niet álles zelf te ontwikkelen. Bied medewerkers een optimale leerervaring door je eigen trainingen te combineren met ons brede aanbod aan standaard én branche-specifieke trainingen.

Een tablet waarop het online leerplatform van SkillsTown te zien is met de bibliotheek van online trainingen.

Meer lezen over digitale toegankelijkheid?

We geven je graag meer informatie en tips over het worden van een inclusieve organisatie.
het-grootste-wcag-proof-leeraanbod
Blogartikel

Het grootste WCAG-proof leeraanbod vind je bij SkillsTown 

de-wondere-wereld-van-digitale-toegankelijkheid
Blogartikel

In de wereld van digitale toegankelijkheid voelt iedereen zich welkom

inclusief-leren
Blogartikel

SkillsTown zet de standaard voor inclusief online leren