Een passende leervorm voor elke medewerker

Iedereen is anders en iedereen leert anders. Daarom kan je in ons online leerplatform zélf kiezen welke leervorm bij je past.

E-learning

Deze interactieve modules zijn opgebouwd uit verschillende hoofdstukken. Hiermee kun je op je gemak alle ins en outs leren over een bepaald onderwerp. Je maakt oefeningen, bekijkt bijpassende video’s en leert van voorbeelden uit de praktijk. Ideaal om bijvoorbeeld een vreemde taal te leren of je digitale vaardigheden bij te spijkeren.

WE-learning

Sommige onderwerpen zijn perfect geschikt om samen met een collega te behandelen. Denk aan samenwerken en integriteit. Deze web-based e-learningmodules zijn goed in groepsverband te volgen en geven de mogelijkheid om samen met anderen te leren.

Essentials

De term ‘werkplekleren’ heeft de afgelopen jaren zijn intrede gedaan. Essentials zijn een praktische benadering van dit begrip. Met deze microcursussen doe je supersnel belangrijke kennis op, want essentials zijn nooit langer dan 5 minuten. Perfect geschikt voor het opzoeken van die ene formule in Excel of het opfrissen van handelingen die periodiek herhaald moeten worden.

Webinars

In deze live uitzendingen van 30 minuten vertelt een expert de belangrijkste highlights van een (vaak actueel) thema. Omgaan met stress, mindfulness op het werk, fotograferen met je smartphone en omgaan met conflicten zijn een aantal van de titels die voorbijkomen. Het handige is: ze zijn live te volgen én later opnieuw te bekijken.

Podcasts

We maken leren graag makkelijk voor jouw medewerkers. Met onze learningpodcasts kunnen ze ook onderweg of tijdens het werk aan hun persoonlijke ontwikkeling werken. De podcasts zijn namelijk overal en op elk moment te beluisteren. Zo kunnen jouw medewerkers op een laagdrempelige manier aan de slag met mindfulness, motivatie of persoonlijk leiderschap.

Video Feedback

Op een praktische manier de communicatieve skills van medewerkers verbeteren? In deze nieuwste leervorm worden realistische werksituaties gecreëerd waarop medewerkers moeten reageren met behulp van een video.

Zo leren ze op een actieve en praktische manier omgaan met moeilijke vraagstukken. Bijvoorbeeld aanspreken op gedrag, feedback geven en omgaan met agressie.

Persoonlijke scans

Zonder te weten waar je nu staat, is het moeilijk om te bepalen wat je einddoel is. Daarom kunnen medewerkers met onze scans inzicht krijgen in hun eigen vaardigheden. Door stellingen te beantwoorden komen zij erachter waar hun talenten liggen. Zo wordt het nog gemakkelijker om de persoonlijke ontwikkeling vorm te geven. Denk aan scans over communiceren, timemanagement, drijfveren en ontwikkelstijl.

De verschillende leervormen zelf ervaren?

Danny of een van zijn collega's laat je tijdens een vrijblijvende demo alle voordelen en mogelijkheden van onze leervormen zien.