Werk voordelig aan je ontwikkeling met het STAP-budget

Versterk je positie op de arbeidsmarkt door gebruik te maken van het STAP-budget van maximaal €1.000. Hiermee kun je nu een van de topopleidingen bij SkillsTown volgen.

Wat is het STAP-budget?

Wil jij jezelf op professioneel vlak verder ontwikkelen om zo goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt? Met het STAP-budget van maximaal €1.000,- voor scholing en ontwikkeling volg je kosteloos een van de speciaal geselecteerde topopleidingen bij SkillsTown!

STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarkt Positie. Met deze subsidie wil de overheid werkenden en werkzoekenden de mogelijkheid bieden om meer eigen regie te nemen bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Bijvoorbeeld door een opleiding te volgen om je baan te behouden of om een nieuwe baan te vinden.

Voor wie is het STAP-budget?

Om in aanmerking te komen voor de STAP-subsidie, moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Wij hebben alle voorwaarden hier voor je op een rijtje gezet.

Zij gingen je al voor:

Volg kosteloos een van deze topopleidingen:

Wil jij met de STAP-subsidie aan jouw ontwikkeling werken?
Met deze selectie van unieke opleidingen zorg je dat jij klaar bent voor de toekomst!

Sales- of Accountmanager: word een topper!

Deze blended opleiding helpt jou om uit te groeien tot degene die grote klanten voor jouw organisatie binnenhaalt.

* Met het STAP-budget volg je deze opleiding kosteloos

Word een Online Learning Expert​

In deze blended opleiding krijg je uiteenlopende methodes aangereikt om jouw medewerkers in de leerstand te krijgen.

* Met het STAP-budget volg je deze opleiding kosteloos

iMBA-start: management & leiderschap (NL)

In deze managementopleiding wordt persoonlijke ontwikkeling gecombineerd met brede zakelijke kennis en strategisch denken.

* Met het STAP-budget volg je deze opleiding kosteloos

iMBA-start: management & leadership (EN)

This management course combines personal development with essential business knowledge and strategic thinking.

* Met het STAP-budget volg je deze opleiding kosteloos

Snellezen en productief werken​

In deze blended opleiding leer je technieken om elke vorm van informatie effectiever te verwerken en productiever te worden.

* Met het STAP-budget volg je deze opleiding kosteloos

Word een topmanager

In deze blended opleiding ga je op zoek naar de leiderschapsstijl die je in staat stelt om te excelleren binnen jouw organisatie.

* Met het STAP-budget volg je deze opleiding kosteloos

Succesvol ondernemen kun je leren

In deze blended opleiding krijg je uiteenlopende methodes aangereikt om succesvol te ondernemen.

* Met het STAP-budget volg je deze opleiding kosteloos

Vrouwelijk leiderschap

In deze blended opleiding krijg je concrete handvatten om jezelf als vrouwelijk leider steviger te positioneren in je organisatie.

* Met het STAP-budget volg je deze opleiding kosteloos

Spreken voor groepen

In deze blended opleiding leer je hoe je – zonder stress – een presentatie geeft of een praatje houdt voor een groep.

* Met het STAP-budget volg je deze opleiding kosteloos

Word een office duizendpoot

Na het volgen van deze blended opleiding beschik je over de kennis en digitale skills om effectief als office manager te kunnen werken.

* Met het STAP-budget volg je deze opleiding kosteloos

Zakelijk Engels in 4 weken

Na het volgen van deze blended opleiding kun je Engelstalige collega’s en klanten voortaan met vertrouwen tegemoet treden.

* Met het STAP-budget volg je deze opleiding kosteloos

Marketing voor starters

Leer in deze blended opleiding de basisprincipes van marketing en ga o.a. aan de slag met online zichtbaarheid en de inzet van social media.

* Met het STAP-budget volg je deze opleiding kosteloos

AI zoals ChatGPT toepassen in je werk

Deze blended opleiding biedt een unieke kans om te leren hoe je Artificial Intelligence  zoals ChatGPT effectief inzet in je werkomgeving.

* Met het STAP-budget volg je deze opleiding kosteloos

Nog meer opleidingen ontdekken?

Bekijk ook de opleidingen van onze partner Online Academy die je kosteloos volgt met het STAP-budget! Het aanmelden voor deze opleidingen loopt via de website van Online Academy.

Hoe werkt het?

Wil je gebruikmaken van het STAP-budget om een van de topopleidingen van SkillsTown te volgen? Wij leggen je STAP-voor-STAP uit hoe het werkt:

Je kunt je nu direct aanmelden voor een van onze topopleidingen. Dit doe je via het aanmeldingsformulier op deze pagina. Kies de opleiding die jij met het STAP-subsidie wilt volgen en vul de andere vereiste gegevens in.

Heb je je aangemeld voor een opleiding? Dan krijg je van ons per mail een bewijs van vooraanmelding.

Dit aanmeldbewijs moet je inleveren bij het UWV om de subsidie aan te vragen (zie ook STAP 2). Elke 2 maanden start hier een nieuwe aanvraagperiode voor, waarbij steeds geldt “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”.

Nadat je je hebt ingeschreven bij ons en het aanmeldbewijs hebt ontvangen, moet je deze aanleveren bij het STAP-portaal van het UWV.

Elke 2 maanden start een nieuwe aanvraagperiode voor de STAP-subsidie. Is het budget nu op? Probeer het dan opnieuw in de volgende aanvraagperiode.

De aanvraagperiodes:

  • 28 februari 2023 t/m 30 april 2023
  • 1 mei 2023 t/m 2 juli 2023
  • 3 juli 2023 t/m 3 september 2023
  • 4 september 2023 t/m 31 oktober 2023
  • 1 november 2023 t/m 31 december 2023

    Op deze pagina lees je meer over het inschrijfproces bij het UWV.

Heb jij jouw aanvraag op tijd ingediend bij het UWV en voldoe je aan alle voorwaarden? Dan krijg je van het UWV goedkeuring voor het STAP-budget.

Wanneer wij het STAP-budget van het UWV hebben ontvangen, zorgen we dat jij toegang krijgt tot de gekozen opleiding. Je ontvangt hiervoor inloggegevens per mail.

Meld je nu aan:

Leuk dat je je aan wilt melden om een van onze topopleidingen te volgen met het STAP-budget! Vul in dit formulier je gegevens in om jouw aanmeldbewijs te ontvangen.

Laat je inspireren

5-trainingen-om-te-werken-aan-inzetbaarheid
Blogartikel

Met deze trainingen werk je aan jouw inzetbaarheid

zo-blijf-je-gemotiveerd-om-te-ontwikkelen
Blogartikel

Zo blijf je gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen

Veelgestelde vragen

Vanuit het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is er een document beschikbaar met veelgestelde vragen over het STAP-budget.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op via stap@skillstown.com of 088 141 00 00, dan helpen wij je verder.

Het logo van het NRTO-keurmerk

SkillsTown is aangesloten bij NRTO. NRTO is dé overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. NRTO is lid van VNO-NCW. De leden van de NRTO houden zich aan een gedragscode die je hier kunt vinden op hun website.

Sales- of Accountmanager: word een topper!

Een goede Sales- of Accountmanager moet niet alleen de ins en outs van een product of dienst kennen, maar zich ook maximaal kunnen verplaatsen in de klant. Hoe haal je grote klanten binnen vanuit deze klantfocus? Hoe zet je marketingkansen om in concrete conversie? En met welke onderhandelingsvaardigheden weet je tevreden en terugkerende klanten aan je te binden?

Met de blended opleiding ‘Sales- of Accountmanager: word een topper!’ kun je uitgroeien tot degene die grote klanten voor de organisatie binnenhaalt. De opleiding start met een zelfscan die aantoont hoe sterk jij je in de klant kunt verplaatsen; uiteraard zijn hier een aantal opdrachten aan gekoppeld. Een e-learning module biedt de nieuwste inzichten op het gebied van sales en marketing en het toenemend belang van e-commerce. Aansluitend volg je een praktische module waarin je je onderhandelingsvaardigheden op een hoger plan brengt.

Maar uiteraard gaat het niet alleen om theorie. We sluiten de opleiding af met een speciale praktijkdag onder begeleiding van een ervaren docent, waarbij je kennis en vaardigheden worden getoetst. Want de praktijk kan soms hard zijn, maar voor de echte sales topper is dat juist een super uitdaging!

Na het volgen van deze opleiding:

Over het programma:

Het programma van deze opleiding bestaat uit vier blokken:

Doelgroep:

De opleiding is bedoeld voor professionals op het gebied van Sales- en Accountmanagement.

Met deze opleiding werk je aan je duurzame inzetbaarheid en vergroot je je toekomstmogelijkheden. Gedurende de hele opleiding krijg je ondersteuning, zowel tijdens de e-learning als tijdens de afsluitende praktijkbijeenkomst.

De voordelen van blended leren bij SkillsTown:​

  Theoretische kennis krijg je tijd- en plaatsonafhankelijk via e-learning.
  Je kunt gedurende de opleiding een docent benaderen voor inhoudelijke vragen.
  Tijdens een praktijkbijeenkomst deel je kennis en ervaring met andere deelnemers.
  Nu starten betekent snel een waardevol certificaat op zak.

Word een Online Learning Expert

De stormachtige groei van online leren zet de wereld van Learning & Development compleet op zijn kop. Wat heb je nodig voor de succesvolle lancering van een online leerplatform? En hoe krijg je medewerkers hiermee in de leerstand?

Door het volgen van de blended opleiding ‘Word een Online Learning Expert’ leg je hiervoor een stevige basis. Aan de hand van een zelfscan, concrete opdrachten en de behandeling van een praktijkcase krijg je uiteenlopende methodes aangereikt om medewerkers in de leerstand te krijgen.

Verder krijg je inzicht in de geheimen achter krachtige online leercontent zoals micro-learnings, webinars en podcasts. En tijdens de afsluitende praktijkdag worden je kennis en vaardigheden getoetst en krijg je van ervaringsdeskundigen alle tools in handen om zelf een hoogwaardig e-learning platform in te richten.

Na het volgen van deze opleiding:

Over het programma:

Het programma van deze opleiding bestaat uit vier blokken:

Doelgroep:

De opleiding is gericht op HR(D)- en Learning-professionals die online leren in organisaties op een hoger plan willen brengen en daarmee willen bijdragen aan de ontwikkeling naar een lerende organisatie.

Met deze opleiding werk je aan je duurzame inzetbaarheid en vergroot je je toekomstmogelijkheden. Gedurende de hele opleiding krijg je ondersteuning, zowel tijdens de e-learning als tijdens de afsluitende praktijkbijeenkomst.

De voordelen van blended leren bij SkillsTown:​

  Theoretische kennis krijg je tijd- en plaatsonafhankelijk via e-learning.
  Je kunt gedurende de opleiding een docent benaderen voor inhoudelijke vragen.
  Tijdens een praktijkbijeenkomst deel je kennis en ervaring met andere deelnemers.
  Nu starten betekent snel een waardevol certificaat op zak.

iMBA-start: management & leiderschap

De iMBA-start is de ideale kennismaking met de wereld van management, business en leiderschap. Deze opleiding combineert persoonlijke ontwikkeling met brede zakelijke kennis en strategisch denken.

Je gaat eerst aan de slag met een zelfscan, waarin je erachter komt wat je voorkeursstijl op het gebied van leiderschap is. Na het volgen van een e-learning over werken in teams, verdiep je je in management basics en de persoonlijkheidskenmerken en competenties van leiders. De iMBA-start sluit af met een praktijkbijeenkomst waarin je opgedane kennis en vaardigheden worden getoetst, waarna je het certificaat voor de opleiding in ontvangst neemt. Na het volgen van deze opleiding:
Over het programma:

Het programma van deze iMBA-start bestaat uit de volgende onderdelen:

Doelgroep:

De opleiding is bedoeld voor (startende) leidinggevenden die meer praktijkkennis op willen doen.

Met deze opleiding werk je aan je duurzame inzetbaarheid en vergroot je je toekomstmogelijkheden. Gedurende de hele opleiding krijg je ondersteuning, zowel tijdens de e-learning als tijdens de afsluitende praktijkbijeenkomst.

De voordelen van blended leren bij SkillsTown:​

  Theoretische kennis krijg je tijd- en plaatsonafhankelijk via e-learning.
  Je kunt gedurende de opleiding een docent benaderen voor inhoudelijke vragen.
  Tijdens een praktijkbijeenkomst deel je kennis en ervaring met andere deelnemers.
  Nu starten betekent snel een waardevol certificaat op zak.

iMBA-start: management & leadership

The iMBA-start is ideal to get acquainted with the world of management, leadership and business. This course combines personal development with essential business knowledge and strategic thinking.

The course starts with an online leadership scan, that will tell you more about your personal leadership style. After following an e-learning on working in teams, you will dive deeper in leadership competences and management basics. The iMBA-start finishes with a live meeting during which your knowledge and skills will be tested. Also you will receive your certificate. After following this course:
About the program:

The program of the iMBA-start consists of:

Target group:

The course is intended for (starting) managers who want to obtain more practical knowledge. With this course you increase your employability and future possibilities. During the course you will get professional support.

The benefits of blended learning at SkillsTown

  Theoretical knowledge by means of e-learning
  Professional support from experienced teachers
  Sharing knowledge with your attendees during a live meeting
  Start now and quickly get a valuable certificate

Snellezen en productief werken

Maar liefst 70 procent van ons huidige werk bestaat uit het creëren, verspreiden of toepassen van kennis. Om duurzaam inzetbaar en relevant voor de arbeidsmarkt te blijven, moet je in staat zijn om snel informatie te doorgronden en verwerken. Hoe krijg je grip op de toenemende stroom van informatie en zorg je voor effectieve verwerking hiervan?

In de blended opleiding ‘Snellezen en productief werken’ leer je de beste technieken uit snellezen, productief werken, geheugentraining en performancegericht werken. Je voert eerst een online scan uit waarin je je doelstellingen bepaalt, een nulmeting uitvoert op leessnelheid en begrip en inzicht vergaart in jouw effectiviteit van werken. Dan volg je een praktische e-learning over tijdefficiënt werken, snellezen, geheugentraining, notatietechnieken en performancegericht werken in de praktijk.

In de opleiding komt elke vorm van informatie aan bod: e-mail, rapporten, vakliteratuur, boeken, mondelinge communicatie uit vergaderingen en telefoongesprekken en digitale informatie. De opleiding sluit af met een praktijkbijeenkomst waarin je kennis en vaardigheden worden getoetst en je een concreet stappenplan opstelt met nieuwe werkroutines die je als kenniswerker effectiever, productiever en ook meer ontspannen maakt.

Na het volgen van deze opleiding:

In onderstaande video vertelt trainer Wout Plevier je waarom dit een geschikte opleiding voor jou is:

Over het programma:

Het programma bestaat uit de vier blokken:

Doelgroep:

De opleiding is bedoeld voor ambitieuze professionals die veel informatie moeten verwerken; van de R&D-ingenieur die een nieuw product ontwikkelt en de consultant die zijn kennis toepast om bedrijven te stroomlijnen, tot de leidinggevende die strategisch de koers van een organisatie uitzet.

Met deze opleiding werk je aan je duurzame inzetbaarheid en vergroot je je toekomstmogelijkheden. Gedurende de hele opleiding krijg je ondersteuning, zowel tijdens de e-learning als tijdens de afsluitende praktijkbijeenkomst.

De voordelen van blended leren bij SkillsTown:​

  Theoretische kennis krijg je tijd- en plaatsonafhankelijk via e-learning.
  Je kunt gedurende de opleiding een docent benaderen voor inhoudelijke vragen.
  Tijdens een praktijkbijeenkomst deel je kennis en ervaring met andere deelnemers.
  Nu starten betekent snel een waardevol certificaat op zak.

Word een topmanager

Door de pandemie en de instroom van nieuwe generaties op de werkvloer is de rol van managers radicaal veranderd. Hoe kun je talenten aantrekken, goed onboarden, ontwikkelen en behouden? Hoe kun je effectief hybride leidinggeven? Wat kun je doen om je mensen mentaal en fysiek vitaal te houden? Hoe haal je het beste uit jezelf en je team om zo de organisatiedoelstellingen te behalen?

In de blended opleiding ‘Word een topmanager’ ga je op zoek naar de leiderschapsstijl die jou in staat stelt om te excelleren binnen de organisatie. Je leert talenten te herkennen en op de juiste manier te ontwikkelen in een vitale werkomgeving. Met als gevolg dat medewerkers minder stress ervaren, hun talenten op de juiste manier benutten en geïnspireerd samenwerken. Je vergroot je zelfinzicht als leider met een betere balans tussen je interesses, je waarden en persoonlijkheid.

Aan de hand van een zelfscan, concrete opdrachten en de behandeling van een praktijkcase krijg je uiteenlopende methodes aangereikt om je managementkwaliteiten naar een hoger plan te tillen. Tijdens de afsluitende praktijkbijeenkomst worden je kennis en vaardigheden getoetst en krijg je alle tools in handen om uit te kunnen groeien tot een topmanager.

Na het volgen van deze opleiding:

In onderstaande video vertelt trainer Wout Plevier je waarom dit een geschikte opleiding voor jou is:

Over het programma:

Het programma van deze opleiding bestaat uit vier blokken:

Doelgroep:

De opleiding is bedoeld voor professionals met een leidinggevende functie, die een topniveau willen bereiken in het laten excelleren van medewerkers en teams.

Met deze opleiding werk je aan je duurzame inzetbaarheid en vergroot je je toekomstmogelijkheden. Gedurende de hele opleiding krijg je ondersteuning, zowel tijdens de e-learning als tijdens de afsluitende praktijkbijeenkomst.

De voordelen van blended leren bij SkillsTown:​

  Theoretische kennis krijg je tijd- en plaatsonafhankelijk via e-learning.
  Je kunt gedurende de opleiding een docent benaderen voor inhoudelijke vragen.
  Tijdens een praktijkbijeenkomst deel je kennis en ervaring met andere deelnemers.
  Nu starten betekent snel een waardevol certificaat op zak.

Succesvol ondernemen kun je leren

Nieuwe manieren van denken en doen, visie, drive, doorzettingsvermogen, lef en optimisme. Dat zijn termen die we associëren met ondernemerschap. Maar wat is ondernemen nu eigenlijk precies en hoe kun je er een succes van maken? In deze blended opleiding leer je je eigen ondernemerskwaliteiten beter kennen, zodat je die voortaan succesvol kunt inzetten voor je klanten.

Waar anderen voorzichtig opereren en bang zijn voor het nemen van beslissingen met verstrekkende gevolgen, grijpen ondernemende personen hun kansen. Zij laten zich door wat tegenwind niet uit het veld slaan, doen dingen op een eigen wijze en hebben geleerd om naar hun intuïtie te luisteren.

Tijdens deze opleiding leer je dat de weg naar succes ook betekent dat je fouten moet durven te maken. Ook krijg je praktische tips om een idee van concept tot realiteit te brengen en jouw persoonlijke missie te realiseren. Om dit te bereiken zul je veel moeten onderhandelen, dus werken we ook aan je onderhandelingsvaardigheden.

Na het volgen van deze opleiding:

Over het programma:

Het programma van deze opleiding bestaat uit de volgende onderdelen:

Doelgroep:
De opleiding is bedoeld voor ondernemers, zzp’ers en iedereen die een bedrijf wil starten. Met deze opleiding werk je aan je duurzame inzetbaarheid en vergroot je je toekomstmogelijkheden. Gedurende de hele opleiding krijg je ondersteuning, zowel tijdens de e-learning als tijdens de afsluitende praktijkbijeenkomst, waarin je kennis en vaardigheden worden getoetst.

De voordelen van blended leren bij SkillsTown:​

  Theoretische kennis krijg je tijd- en plaatsonafhankelijk via e-learning.
  Je kunt gedurende de opleiding een docent benaderen voor inhoudelijke vragen.
  Tijdens een praktijkbijeenkomst deel je kennis en ervaring met andere deelnemers.
  Nu starten betekent snel een waardevol certificaat op zak.

Vrouwelijk leiderschap

Veel topposities worden nog steeds grotendeels door mannen bekleed. Tegelijkertijd is er een grote behoefte aan een nieuwe bestuurscultuur en meer vrouwelijk leiderschap. Hoe kun je als vrouw je ‘feminiene’ leiderschapskwaliteiten meer de ruimte geven om tegenwicht te bieden aan ‘masculiene’ krachten? In deze blended opleiding krijg je concrete handvatten om jezelf als vrouwelijk leider steviger te positioneren binnen je organisatie.

Je bent een vrouwelijke leidinggevende met talent. Je weet wat je wilt zeggen en doen, en toch merk je dat je door mannelijke energie in je omgeving (of in jezelf) onvoldoende in je kracht staat. Je wilt graag authentiek blijven, je toegevoegde waarde vergroten en een meer gelijkwaardige positie innemen binnen je organisatie.

In deze opleiding ontwikkel je je sterke kanten als vrouwelijk leider en leer je omgaan met situaties die een meer ‘masculiene’ energie nodig hebben. Je krijgt concrete handvatten om jezelf steviger te positioneren en je zichtbaarheid en invloed binnen de organisatie te vergroten.

Na het volgen van deze opleiding:

In onderstaande video vertelt trainer Wout Plevier je waarom dit een geschikte opleiding voor jou is:

Over het programma:

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

Doelgroep:

De opleiding is bedoeld voor vrouwelijke professionals met een leidinggevende functie, die het verschil willen maken binnen hun organisatie.

Met deze opleiding werk je aan je duurzame inzetbaarheid en vergroot je je toekomstmogelijkheden. Gedurende de hele opleiding krijg je ondersteuning, zowel tijdens de e-learning als tijdens de afsluitende praktijkbijeenkomst, waarin je kennis en vaardigheden worden getoetst.

De voordelen van blended leren bij SkillsTown:​

  Theoretische kennis krijg je tijd- en plaatsonafhankelijk via e-learning.
  Je kunt gedurende de opleiding een docent benaderen voor inhoudelijke vragen.
  Tijdens een praktijkbijeenkomst deel je kennis en ervaring met andere deelnemers.
  Nu starten betekent snel een waardevol certificaat op zak.

Spreken voor groepen

Wil je geen stress meer ervaren als je een presentatie moet geven of een praatje moet houden voor een groep? Wil je leren hoe je een levendig verhaal vertelt dat mensen nooit meer vergeten? In deze blended opleiding ontdek je hoe je de beste spreker in jezelf naar boven haalt. Voortaan presenteer je authentiek, vol zelfvertrouwen, inspirerend en met impact!

De kern van presenteren is authentiek jouw story vertellen, zodanig dat het publiek het nooit meer vergeet. Je zorgt ervoor dat je toehoorders absoluut iets gaan doen of zeker iets gaan laten, waarbij je altijd voor 100 procent jezelf blijft.

In deze opleiding ga je aan de slag met het structureren van je presentatie, de inzet van je houding en stem, het gebruik van visuals, de ruimte en verschillende werkvormen. Je werkt daarbij aan een presentatie die je tijdens de afsluitende praktijkbijeenkomst houdt in een veilige setting van de groep.

Na het volgen van deze opleiding:

In onderstaande video vertelt trainer Wout Plevier je waarom dit een geschikte opleiding voor jou is:

Over het programma:

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

Doelgroep:

De opleiding is bedoeld voor professionals die regelmatig een presentatie moeten houden voor groepen, van collega’s tot klanten.

Met deze opleiding werk je aan je duurzame inzetbaarheid en vergroot je je toekomstmogelijkheden. Gedurende de hele opleiding krijg je ondersteuning, zowel tijdens de e-learning als tijdens de afsluitende praktijkbijeenkomst, waarin je kennis en vaardigheden worden getoetst.

De voordelen van blended leren bij SkillsTown:​

  Theoretische kennis krijg je tijd- en plaatsonafhankelijk via e-learning.
  Je kunt gedurende de opleiding een docent benaderen voor inhoudelijke vragen.
  Tijdens een praktijkbijeenkomst deel je kennis en ervaring met andere deelnemers.
  Nu starten betekent snel een waardevol certificaat op zak.

Word een office duizendpoot

De kantooromgeving is tegenwoordig steeds digitaler en dat vergt steeds meer computervaardigheden van office managers en (directie)secretaresses. Tegelijkertijd moet je klantgericht zijn, goed kunnen communiceren én de integriteit van de organisatie bewaken.

De blended opleiding ‘Word een office duizendpoot’ komt tegemoet aan al deze wensen. Je start met online zelfscans op het gebied van klantgerichtheid en communicatie. Daarna volg je uitgebreide e-learnings op het gebied van MS Office 365, Teams en effectief e-mailen.

Vervolgens zoomen we in op digitale en sociale veiligheid en integriteit in de werkomgeving. De opleiding sluit af met een praktijkbijeenkomst waarin je kennis en vaardigheden worden getoetst en je de kneepjes van het vak leert van een ervaren docent.

Na het volgen van deze opleiding:

Over het programma:

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

Doelgroep:

De opleiding is bedoeld voor (startende) office managers en (directie)secretaresses, die hun digitale skills op een hoger plan willen brengen en willen bijdragen aan de integriteit en sociale veiligheid op kantoor.

Met deze opleiding werk je aan je duurzame inzetbaarheid en vergroot je je toekomstmogelijkheden. Gedurende de hele opleiding krijg je ondersteuning, zowel tijdens de e-learning als tijdens de afsluitende praktijkbijeenkomst.

De voordelen van blended leren bij SkillsTown:​

  Theoretische kennis krijg je tijd- en plaatsonafhankelijk via e-learning.
  Je kunt gedurende de opleiding een docent benaderen voor inhoudelijke vragen.
  Tijdens een praktijkbijeenkomst deel je kennis en ervaring met andere deelnemers.
  Nu starten betekent snel een waardevol certificaat op zak.

Zakelijk Engels in 4 weken