Vraag een demo aan voor jouw organisatie

Krijg tijdens een demonstratie op afstand een voorproefje van jouw gepersonaliseerde online leerplatform.

Wat kun je verwachten?

We nemen je op afstand mee door de online leeromgeving, geven je persoonlijk advies en laten je ervaren hoe jouw gepersonaliseerde academie er uit kan zien.

Zij begonnen ook met een demo:

paulien-van-rijswijk
"Uiteindelijk was één van de doorslagen voor onze keuze het grote generieke aanbod van SkillsTown, met niet alleen persoonlijke en algemene trainingen, maar ook het Jeugdzorgpakket waar allemaal online trainingen inzitten voor onze branche. Daarnaast vinden we het ook belangrijk om eigen content toe te voegen en dat is mogelijk bij SkillsTown."
Paulien van Rijswijk
Ambiq
petra-stienstra
"Naast het beschikbaar stellen van de juiste kennis, gebruiken we de leeroplossingen van SkillsTown om medewerkers te begeleiden in vernieuwingen en veranderingen. Bijvoorbeeld bij het implementeren van een bepaalde werkwijze of een bepaald gedrag."
Petra Stienstra
Partners voor Jeugd
marlyn-grift
"De online academie stelt onze medewerkers in staat om continu aan hun professionele en persoonlijke ontwikkeling te werken onafhankelijk van plaats, tijd en medium."
Marlyn Grift
Bureau Jeugdzorg Limburg
william-gomes
"Het ontwikkelen van essentials kost weinig tijd en geld. Als organisatie kun je deze gemakkelijk maken, geheel in eigen stijl."
William Gomes
Stichting Humanitas
marja-van-den-ouden
"Onze medewerkers zijn positief verrast! De drempel blijkt lager dan ze dachten en het product wijst zichzelf."
Marja van den Ouden
Aloysius Stichting
lysanne-cobussen
"Ik vind het fijn dat ik de cursussen op mijn eigen tempo en in mijn eigen tijd kan volgen. De kennis uit de cursussen kan ik direct toepassen in mijn lessen."
Lysanne Cobussen
Optimus Onderwijs
nichola-capel
"Wij waren opzoek naar een partij om onze academie verder vorm te geven en zijn erg tevreden over SkillsTown. Naast het standaard aanbod zit voor ons de meerwaarde in zelf ontwikkelen van online content. Een mooie aanvulling op onze academie."
Nichola Capel
Stichting Primo Schiedam
patricia-van-oosten
"Je merkt dat SkillsTown onderwijs en ontwikkeling belangrijk vindt. Dit past erg bij ons. De contacten zijn altijd zeer inspirerend. Er is écht sprake van co-creatie."
Patricia van Oosten-Brijbag
Aloysius Stichting
raquel-vos
"Ik denk echt dat SkillsTown bij iedere branche past. De omgeving is super gebruiksvriendelijk en dankzij de personalisatie krijgen medewerkers echt het gevoel dat ze in jouw eigen organisatie aan het leren zijn."
Raquel Vos
Goossens wonen en slapen
lynn-hakkers
"SkillsTown sluit goed aan bij Beter Bed omdat er naast professionele modules, ook veel content is op het gebied van gezondheid, vitaliteit en het welzijn van onze medewerkers. Daarnaast is de brede variëteit aan leeroplossingen een belangrijke reden waarom we voor SkillsTown hebben gekozen."
Lynn Hakkers
Beter Bed
krein-brons
"Als je op zoek bent naar een platform waarin je je eigen medewerkers je eigen content wilt laten doorlopen en een breed scala aan andere soft skills wilt aanbieden dan is SkillsTown ideaal."
Krein Bons
vanHaren
patty-van-ravenswaay
"Een van de redenen waarom we voor SkillsTown kozen, was het grote aanbod op het gebied van vitaliteitsontwikkeling, vaardigheidsontwikkeling en werkgeluk."
Patty van Ravenswaay
Quoratio
edwin-van-der-linden
"Naast het laden van onze eigen content kunnen onze medewerkers gebruikmaken van alle mooie trainingen en webinars die standaard in het pakket van SkillsTown zitten."
Edwin van der Linden
Faes Group
carolien-hurkx
"SkillsTown is professioneel en denkt met je mee. Niet alleen over de inhoud van essentials, maar ook over het communiceren daarvan. Kortom, een hele fijne partner om mee samen te werken."
Carolien Hurkx-Jansen
Fiero in de horeca
judith-herrewijn
"SkillsTown heeft een ontzettend breed aanbod! Dat is een van de dingen die ik zo aantrekkelijk vond. Studenten kunnen zo een heel breed scala aan e-learnings volgen."
Judith Herrewijn
Avans Hogeschool
dorien-krassenberg
"Wij hebben SkillsTown gekozen vanwege bewezen expertise op het gebied van nieuwe leervormen, de gebruiksvriendelijkheid en praktische aanpak."
Dorien Krassenberg
INretail
eva-visser
"De samenwerking met SkillsTown verloopt vanaf het begin goed. Ze hebben een enorm breed aanbod en ik word ook gefaciliteerd om de academie levend te houden."
Eva Visser
Sectorinstituut Transport en Logistiek