Professionele webinars met impact opnemen

In onze studio’s in Eindhoven, Den Haag, Rotterdam en Meppel neem je compleet verzorgd een professioneel en interactief webinar op, onder begeleiding van experts.

Deze organisaties vertrouwen al op onze webinar-expertise:

Uniek bij SkillsTown:

Didactische begeleiding van experts

Krijg didactische tips om de kennisoverdracht van jouw webinar te optimaliseren en de interactiviteit te bevorderen.

Uitgebreide interactiemogelijkheden

Zoek de interactie met jouw publiek op met bijvoorbeeld een live chat, polls & stellingen en het inbellen van externe sprekers.

Volledig gepersonaliseerd kennisplatform

Zend jouw webinar uit in een gepersonaliseerde omgeving, met extra mogelijkheden voor het delen van online kennis.

Volledig verzorgd en compleet naar wens in te richten

Bij SkillsTown zijn alle mogelijkheden aanwezig om jouw webinar compleet naar wens en volledig verzorgd op te nemen.

Zij bezochten onze webinarstudio's al:

bart-hansma
"Drie redenen waarom ik graag met SkillsTown werk: enorm veel mensen en organisaties bereiken, kwalitatief samen topwebinars en online trainingen ontwikkelen, en gewoon heel leuk samenwerken met de vriendelijke en professionele mensen van SkillsTown. "
Bart Hansma
ProMindful
hans-van-der-spek
"We zijn blij met een partner zoals SkillsTown. Dankzij hun professionaliteit zijn onze webinars tot in de puntjes verzorgd!"
Hans van der Spek
Berenschot
metehan-kul
"SkillsTown is, na 3 jaar samenwerken, uitgegroeid tot een begrip binnen Capgemini Academy. Onze belangrijkste partner op het gebied van webinars, die niet alleen garant staat voor kwaliteit, maar wie wij ook graag prijzen voor diens flexibiliteit."
Metehan Kul
Capgemini

Hoe werkt een webinar-opname bij SkillsTown?

Wanneer je een webinar komt opnemen in een van onze studio's, ondersteunen onze experts je gedurende het hele traject.
Als je een webinar hebt aangevraagd, neemt een van onze experts contact met je op om kennis te maken. Samen bespreken jullie het doel van het webinar en wanneer het webinar plaats moet vinden.
Na de kennismaking krijgt de spreker van onze expert de juiste handvatten om het webinar voor te bereiden en geven we tips hoe je het webinar het beste kunt communiceren naar jouw doelgroep.
Een goed webinar begint met een uitgebreide repetitie. Al onze webinars worden van tevoren gerepeteerd, zodat de spreker alvast kan wennen aan de manier van werken en zich zekerder voelt tijdens het live webinar.
Na de live uitzending van het webinar krijg je een uitgebreide rapportage van de kijkcijfers. Daarnaast krijg je achteraf een HD-opname van het webinar dat je zelf kunt gebruiken ter promotie en/of evaluatie.

Wat kost dat dan, zo'n webinar opnemen?

Er zijn enorm veel mogelijkheden bij het uitzenden van een (live) webinar. Een compleet verzorgd webinar inclusief gepersonaliseerd uitzendplatform is al mogelijk voor €1.500. Afhankelijk van extra wensen zoals inbellen, kan de prijs variëren.

We laten je graag vrijblijvend alle opties zien.

Neem direct contact
met ons op

Wil je graag een webinar opnemen in een van onze webinarstudio’s, of heb je hier nog vragen over?

Onze opname-coördinator Emma of een van onze andere experts staat klaar om je meer te vertellen over de mogelijkheden. Vul het formulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Emma van den Boer

Opname-coördinator