Adviesbureau TWST

TWST helpt deelnemers van de cMBE op een aanstekelijke wijze om het geleerde in de praktijk te brengen, om zo te komen tot een blijvende prestatieverbetering.

Dit is TWST

TWST is een vernieuwend advies- en trainingsbureau. Ze helpen klanten om hun commerciële en/of klantprestatie op een houdbare manier te verbeteren. Dat levert zowel tevreden klanten, geïnspireerdere medewerkers als betere bedrijfscijfers op. Een resultaat dat blijvend merkbaar is voor je klanten én de gehele organisatie.

De unieke begeleiding van TWST tijdens de cMBA

TWST helpt cMBE-deelnemers resultaten te behalen met een methode die herhaalbaar is én energie geeft. Dat zorgt voor meer werkplezier en meer focus op de doelen die echt belangrijk zijn.

Begeleiding van ervaren adviseurs

Met hun 10 jaar ervaring weten de adviseurs van TWST precies hoe ze snel en met plezier het proces op gang kunnen brengen.

Aanstekelijke methode met blijvend resultaat

De methode van TWST maakt verbeteren zó aanstekelijk dat je hele organisatie geïnspireerd raakt en je blijvend resultaat ziet.

Aangepast aan jouw organisatie

Met de begeleiding van TWST wordt de cMBE in de praktijk gebracht op een manier die past in de context van jouw organisatie.
“ Met onze 10 jaar ervaring hebben wij een aanpak ontwikkeld waarmee we het proces snel en met plezier op gang brengen. ”

Neem direct contact op met TWST

Geïnteresseerd in het begeleidingstraject van TWST voor het corporate MBE-programma? Of heb je nog vragen?

De experts van TWST helpen je graag op weg! Neem vandaag nog contact met ze op.

E-mail

dictus@twst.nl

Telefoon

035 760 0460

Website

www.twst.nl