All you can Learn voor Marketeers, de nieuwe totaaloplossing van SRM en SkillsTown

SRM en SkillsTown hebben hun krachten verenigd voor All you can learn voor Marketeers, de nieuwe totaaloplossing voor organisaties en hun marketingmedewerkers. Elke organisatie krijgt zijn eigen leerplatform met ruim 500 trainingen die medewerkers on demand kunnen volgen, zowel online als klassikaal. Zoveel ze maar willen. Waar en wanneer ze maar willen. Dit is uniek.

All you can Learn voor Marketeers biedt bovendien maximale value for money. Voor een vast bedrag (vanaf 250 euro) per medewerker per jaar zijn de trainingen ongelimiteerd beschikbaar. Zo besparen organisaties bewezen op hun scholingskosten en krijgen ze meer voor minder.

Binden en boeien van talent

Medewerkers opleiden is belangrijk. Niet alleen omdat een organisatie zich onderscheidt door de kwaliteit van de mensen die er werken, ook om sterk te staan bij het binden en boeien van talent. Er woedt een war on talent, ook in marketingland. Met name jonge, ambitieuze mensen vinden het extreem belangrijk dat hun werkgever investeert in hun ontwikkeling.

Met All you can learn voor Marketeers bieden SRM en SkillsTown organisaties de mogelijkheid om maximaal tegemoet te komen aan de ontwikkelwensen van marketingprofessionals. En omdat deze totaaloplossing echt uniek is, draagt hij ook bij aan het onderscheidend vermogen.

Belangrijke voordelen

All you can learn voor Marketeers biedt organisaties veel voordelen. Hieronder staan een aantal belangrijke voordelen op een rij:

Over SRM

SRM is het opleidingsinstituut voor ambitieuze marketing- en communicatieprofessionals. Al ruim 60 jaar bieden wij op elk niveau gerenommeerde opleidingen. Voor de beginner op A-niveau, de specialist op B- of C-niveau en voor de absolute strategische top op D-niveau. De meeste SRM-alumni hebben uitstekende posities binnen het bedrijfsleven, omdat ze echt meerwaarde toevoegen. Juist daarom wordt SRM gezien als de standaard voor marketing- en communicatieopleidingen.

Meer weten over All you can learn voor Marketeers?

Wil je meer weten over All you can learn voor Marketeers of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou en jouw organisatie? Neem dan gerust contact op met ons op.

Deel dit artikel:

Ook interessant voor jou: