Onbeperkt management trainingen voor jouw leidinggevenden

De moderne manager moet van alle markten thuis zijn en continu blijven leren. Met de management trainingen uit ons Get Skilled Manager-abonnement zijn de leidinggevenden in jouw organisatie altijd up-to-date!

Uniek online cMBA-programma

De online corporate MBA (cMBA) van SkillsTown vormt het hart van Get Skilled Manager. Met deze premaster bied je alle medewerkers, teamleads en (aspirant)managers in je organisatie de kans om een volwaardig en praktisch ingestoken managementprogramma te volgen, tegen lage kosten.

Moderne accreditatie met Open Badges

De cMBA werkt met een moderne vorm van accreditatie: Open Badges. Een open badge is een visueel, digitaal en betrouwbaar bewijs van een vaardigheid of competentie die je medewerker heeft verworven. Toonaangevende organisaties zoals IBM en Google werken al met deze moderne manier van accreditatie. Deze open badges zijn universeel erkend, volledig overdraagbaar en kunnen worden toegevoegd aan een LinkedIn-profiel.

Om misverstanden te voorkomen: een accreditatie met Open Badges is niet te vergelijken met een NVAO-accreditatie die gekoppeld is aan een officiële Master-titel. Met onze cMBA-opleiding bieden we een managementopleiding met een geheel eigen identiteit.

Direct resultaat in de dagelijkse praktijk

De cMBA is uitermate geschikt voor medewerkers om samen in groepjes te volgen (collaborative learning). Dit levert de organisatie een belangrijk voordeel op, want het gezamenlijk oplossen van een vraagstuk of business case is een vast onderdeel van de cMBA. Medewerkers passen het geleerde dus meteen toe in de praktijk!

Je kunt niet in je eentje je organisatie veranderen. Dit doe je samen. Dat kan als je hetzelfde cMBA-programma volgt.

- Suzanna Snijder, Team Lead bij CMIS Group

Wat kun je verwachten van de management trainingen?

Het cMBA-programma (corporate Management Business Education) is beschikbaar in het Engels en Nederlands en is de meest complete online opleiding op hbo-niveau voor managers, leidinggevenden en andere ambitieuze medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling wordt gecombineerd met brede zakelijke kennis en strategisch denken.

De opleiding bestaat uit acht blokken met management trainingen die gebaseerd zijn op de laatste trends uit het bedrijfsleven:

Naast dit unieke programma krijgen jouw medewerkers binnen het ‘Get Skilled Manager’-abonnement ook nog eens toegang tot meer dan 100 extra online trainingen op het gebied van management die voortdurend worden aangevuld. Denk hierbij aan onderwerpen als hybride managen, verandermanagement, persoonlijk leiderschap en talentmanagement. De perfecte basis voor goed management in jouw organisatie!

Is Get Skilled Manager geschikt voor jouw organisatie?

Als een van deze punten bekend klinkt, dan is het dat zeker!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie

Een minimale investering met een maximaal resultaat

Met de management trainingen in Get Skilled Manager investeer je in de ontwikkeling van talentvolle medewerkers binnen je gehele organisatie. Voor één vast bedrag per maand per medewerker kunnen zij onbeperkt gebruik maken van het online corporate MBA-programma en meer dan 100 aanvullende online trainingen. Neem contact met ons op voor een kostenindicatie.

Ontdek vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw organisatie

Haal nóg meer uit de cMBA met een speciaal begeleidingstraject

Met een extra begeleidingstraject van een van onze geselecteerde partners haalt jouw organisatie nóg meer uit de management trainingen in het corporate MBA-programma. Door jouw deelnemers te coachen op het toepassen van het geleerde in de praktijk, zorgen zij voor blijvende resultaten in je organisatie. 

Benieuwd hoe ze dit aanpakken? Je leest er hier meer over.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!

Kan de cMBA geïntegreerd worden in een bestaande online leeromgeving?
Met wat voor tijdsinvestering moet ik als organisatie rekening houden voor de cMBA?
Kan ik het cMBA-programma ook individueel volgen?
Wat zijn Open Badges?
Is het Corporate MBA-programma ook beschikbaar in het Nederlands?
Krijgen medewerkers een diploma na het afronden van het cMBA-programma?

Blijf op de hoogte:

kijkje-in-het-corporate-mba-programma
Blogartikel

Een kijkje in het corporate MBA-programma

artikel-twst-dictus-nicolai
Blogartikel

Zo maakt TWST jouw cMBA-traject nog succesvoller

wat-heeft-een-goede-leidinggevende-in-zich
Blogartikel

Wat heeft een goede leidinggevende in zich?

managers-moeten-nieuwe-vaardigheden-leren
Blogartikel

Managers moeten nu snel andere vaardigheden leren

cmba-cmis-group
Klantcase

CMIS Group startte als eerste in Nederland met de online corporate MBA

Laten we het hebben over hoe onze management trainingen jouw organisatie helpen om maximale resultaten te behalen met een minimale investering!

Laat je gegevens achter via het formulier en Danny of een van zijn collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Nieuws

De cMBA is nu een premaster

De corporate MBA (cMBA) van SkillsTown is nu een premaster op hbo-niveau, die je kunt inzetten om in te stromen in een academische MBA (Master of Business Administration). Door enkele extra opdrachten uit te voeren, krijg je namelijk vrijstelling voor een substantieel deel van de masteropleiding. Dit is optioneel; de cMBA is een op zichzelf staande praktische opleiding voor managers, met een eigen unieke insteek.

Ben jij voorbereid op de AI-revolutie?

Zorg dat je toekomstbestendig blijft met onze online AI & ChatGPT Academy. Leer hoe je AI inzet om te groeien, zodat je niet achter raakt op je concurrentie.
.