Onbeperkt management trainingen voor jouw leidinggevenden

De moderne manager moet van alle markten thuis zijn en continu blijven leren. Met de management trainingen uit ons Get Skilled Manager-abonnement zijn de leidinggevenden in jouw organisatie altijd up-to-date!

Uniek online cMBE-programma

De online corporate Management Business Education (cMBE) van SkillsTown vormt het hart van Get Skilled Manager. Met deze blended opleiding bied je alle medewerkers, teamleads en (aspirant)managers in je organisatie de kans om een volwaardig en praktisch ingestoken managementprogramma te volgen, tegen lage kosten.

Moderne accreditatie met Open Badges

De cMBE werkt met een moderne vorm van accreditatie: Open Badges. Een open badge is een visueel, digitaal en betrouwbaar bewijs van een vaardigheid of competentie die je medewerker heeft verworven. Toonaangevende organisaties zoals IBM en Google werken al met deze moderne manier van accreditatie. Deze open badges zijn universeel erkend, volledig overdraagbaar en kunnen worden toegevoegd aan een LinkedIn-profiel.

Om misverstanden te voorkomen: een accreditatie met Open Badges is niet te vergelijken met een NVAO-accreditatie die gekoppeld is aan een officiële Master-titel. Met onze cMBE-opleiding bieden we een managementopleiding met een geheel eigen identiteit.

Direct resultaat in de dagelijkse praktijk

De cMBE is uitermate geschikt voor medewerkers om samen in groepjes te volgen (collaborative learning). Dit levert de organisatie een belangrijk voordeel op, want het gezamenlijk oplossen van een vraagstuk of business case is een vast onderdeel van de cMBE. Medewerkers passen het geleerde dus meteen toe in de praktijk!

Je kunt niet in je eentje je organisatie veranderen. Dit doe je samen. Dat kan als je hetzelfde cMBE-programma volgt.

- Suzanna Snijder, Team Lead bij CMIS Group

Wat kun je verwachten van de management trainingen?

Het cMBE-programma (corporate Management Business Education) is beschikbaar in het Engels en Nederlands en is de meest complete online opleiding op hbo-niveau voor managers, leidinggevenden en andere ambitieuze medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling wordt gecombineerd met brede zakelijke kennis en strategisch denken.

De opleiding bestaat uit acht blokken met management trainingen die gebaseerd zijn op de laatste trends uit het bedrijfsleven:

Naast dit unieke programma krijgen jouw medewerkers binnen het ‘Get Skilled Manager’-abonnement ook nog eens toegang tot meer dan 100 extra online trainingen op het gebied van management die voortdurend worden aangevuld. Denk hierbij aan onderwerpen als hybride managen, verandermanagement, persoonlijk leiderschap en talentmanagement. De perfecte basis voor goed management in jouw organisatie!

Is Get Skilled Manager geschikt voor jouw organisatie?

Als een van deze punten bekend klinkt, dan is het dat zeker!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie

Een minimale investering met een maximaal resultaat

Met de management trainingen in Get Skilled Manager investeer je in de ontwikkeling van talentvolle medewerkers binnen je gehele organisatie. Voor één vast bedrag per maand per medewerker kunnen zij onbeperkt gebruik maken van het online corporate MBE-programma en meer dan 100 aanvullende online trainingen. Neem contact met ons op voor een kostenindicatie.

Ontdek vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw organisatie

Haal nóg meer uit de cMBE met een speciaal begeleidingstraject

Met een extra begeleidingstraject van een van onze geselecteerde partners haalt jouw organisatie nóg meer uit de management trainingen in het corporate MBE-programma. Door jouw deelnemers te coachen op het toepassen van het geleerde in de praktijk, zorgen zij voor blijvende resultaten in je organisatie. 

Benieuwd hoe ze dit aanpakken? Je leest er hier meer over.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!

SkillsTown heeft verschillende mogelijkheden om het cMBE-programma te integreren in een ander platform. Mocht je dat willen, kijken we samen hoe we die koppeling het beste aanpakken. Ons team van experts zal altijd voor een passende oplossing zorgen.

Nee, dit cMBE-programma wordt niet afgerond met een diploma. In plaats daarvan wordt gebruik gemaakt van de meest moderne vorm van accreditatie: Open Badges.

Op dit moment is onze cMBE alleen beschikbaar in het Engels. Een Nederlandse versie staat wel op de planning.

Een Open Badge is een visueel, digitaal en betrouwbaar bewijs van een vaardigheid of competentie die je hebt verworven. Deze Open Badges zijn universeel erkend, volledig overdraagbaar en kunnen aan een LinkedIn-profiel worden toegevoegd.

Toonaangevende organisaties als IBM en Google maken al gebruik van deze moderne vorm van accreditatie.

Nee, deze cMBE-training is alleen op organisatieniveau beschikbaar. Je kunt hem niet individueel afnemen.

De training bestaat uit 8 onderdelen die elk in principe een maand duren. Je bepaalt zelf in welk tempo jouw medewerkers de training doorlopen.

Voor iedere groep die start met het cMBE-programma, wordt er een ‘moderator’ aangesteld. Deze persoon begeleidt de groep bij het doorlopen van het volledige programma. Je kunt hiervoor iemand uit je eigen organisatie kiezen of ondersteuning krijgen bij SkillsTown.

Afhankelijk van die keuze zal er dus een extra tijdsinvestering door de organisatie gedaan worden.

Blijf op de hoogte:

kijkje-in-het-corporate-mba-programma
Blogartikel

Een kijkje in het corporate MBE-programma

artikel-twst-dictus-nicolai
Blogartikel

Zo maakt TWST jouw cMBE-traject nog succesvoller

wat-heeft-een-goede-leidinggevende-in-zich
Blogartikel

Wat heeft een goede leidinggevende in zich?

managers-moeten-nieuwe-vaardigheden-leren
Blogartikel

Managers moeten nu snel andere vaardigheden leren

cmba-cmis-group
Klantcase

CMIS Group startte als eerste in Nederland met de online corporate MBE

Laten we het hebben over hoe onze management trainingen jouw organisatie helpen om maximale resultaten te behalen met een minimale investering!

Laat je gegevens achter via het formulier en Danny of een van zijn collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.