Een unieke podcast opnemen? Ook dat doe je bij SkillsTown

In onze professionele podcast studio in Eindhoven zijn alle middelen aanwezig om van jouw podcast een succes te maken.

Listen to learn, learn to listen

We maken van jouw podcast niet alleen een perfecte luisterervaring, maar ook een waardevolle leerervaring. Dat doen we bijvoorbeeld door:

Professionele begeleiding: voor, tijdens én na opname

Als je een opname komt doen in onze podcast studio, word je van begin tot eind begeleid door onze podcast experts. Van het bedenken van een format en draaiboek voor jouw podcast tot de daadwerkelijke opname en technische eindmontage.

Volledig op maat gemaakt

Samen bespreken we alle wensen en mogelijkheden

Professionele nabewerking

Altijd een eindproduct met hoge audiokwaliteit

Geschikt voor alle populaire platformen

Zoals Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts

De perfecte manier om jouw doelgroep te bereiken

Podcasts worden steeds populairder en zijn daarmee een heel interessant medium om ook jouw doelgroep te bereiken! Ze zijn laagdrempelig, verbindend én verdiepend.

Laagdrempelig

Doordat ze op elk gewenst moment te beluisteren zijn, zijn podcasts super laagdrempelig voor jouw luisteraars. Perfect te combineren met bijvoorbeeld een autorit, de trein of een lunchwandeling.

Verbindend

Wil je een groep trouwe luisteraars opbouwen? Dan is een podcastreeks het perfecte middel. Door bijv. elke twee weken een nieuwe aflevering uit te brengen, kun je luisteraars langdurig aan je binden.

Verdiepend

Een podcast is heel geschikt om verdiepende kennis te delen over specifieke onderwerpen. Doordat je letterlijk ‘in het oor’ van de luisteraar zit, krijgt je boodschap de volle focus en aandacht.

Recent opgenomen in onze podcast studio:

Hoe werkt een podcast-opname bij SkillsTown?

Wanneer je een podcast komt opnemen in onze podcast studio, ondersteunen onze experts je gedurende het hele traject.
Als je een podcast hebt aangevraagd, neemt een van onze experts contact met je op om kennis te maken. Samen bespreken jullie het doel van de podcast(reeks) en wanneer de podcast wordt opgenomen.
Na de kennismaking denken we – indien gewenst – mee over het format van de podcast en bespreken we wie als host gaat optreden en welke gasten je wilt uitnodigen. Daarna plannen we een concrete datum voor de podcastopname(s).
Op basis van het gekozen format en een script wordt de podcast opgenomen onder begeleiding van een technicus.
Hoewel het mogelijk is om in één keer een kant-en-klare podcast-opname te realiseren, is eindmontage door een technicus in veel gevallen wenselijk. Hierna dragen we het gemonteerde eindresultaat aan je over. Optioneel kunnen we je nog helpen met de verspreiding van je podcast via platforms naar wens.

Wat kost dat dan, zo'n podcast opnemen?

Er zijn veel mogelijkheden bij het opnemen en uitzenden van een podcast. Afhankelijk van bepaalde wensen zoals inbellen, kan de prijs variëren. We bespreken graag vrijblijvend alle opties met je.

Neem direct contact
met ons op

Wil je graag een podcast opnemen in onze podcast studio in Eindhoven, of heb je hier nog vragen over?

Onze opname-coördinator Emma of een van onze andere experts staat klaar om je meer te vertellen over de mogelijkheden. Vul het formulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Emma van den Boer

Opname-coördinator