Beter Bed wint de SkillsTown Achievement Award

Beter Bed heeft met haar online leerplatform genaamd de ‘Beter Bed Academie’ de Skillstown Achievement Award gewonnen voor het behalen van uitzonderlijke online leerprestaties. De Beter Bed Academie telt ruim 18.000 gevolgde modules en 75% actieve gebruikers over een periode van twee jaar.

Hans Schuurmans CEO van SkillsTown vertelt: “Met SkillsTown willen we organisaties helpen om beter te presteren. Als een organisatie hierin actief is en vooroploopt, willen we dat niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Beter Bed heeft de afgelopen jaren op een geheel eigen en inspirerende wijze online leren ingezet om medewerkers niet alleen optimaal te laten presteren, maar ook te werken aan duurzaamheid. Een uitzonderlijke prestatie. Zij zijn dan ook de terechte winnaar van deze Achievement Award.”

“Wij zijn enorm trots op het winnen van deze award. Het onderstreept de succesvolle en inspirerende manier van online leren die wij onze medewerkers met de Beter Bed Academie dankzij Skills Town, kunnen bieden”, reageert Lineke Bernhard, HR Manager Benelux bij Beter Bed Holding. “Wij, bij Beter Bed geloven dat als mensen beter slapen, ze gelukkiger zijn, gezonder zijn en nog beter presteren. In alles wat wij elke dag doen, nemen wij dit mee. Medewerkers krijgen de ruimte om te blijven leren en zich te blijven ontwikkelen.”

"Wij zijn enorm trots op het winnen van deze award. Het onderstreept de succesvolle en inspirerende manier van online leren die wij onze medewerkers met de Beter Bed Academie dankzij Skills Town, kunnen bieden."

Met de Beter Bed Academie wil de slaapspecialist medewerkers inspireren om hun kennis te verrijken op een leuke en praktische manier vol met innovatieve leerinterventies. Het resultaat is 75% actieve gebruikers hebben over een periode van 2 jaar. Het succes heeft onder andere te maken met de laagdrempeligheid van de Beter Bed Academie, eigen toegevoegde content en het aanbod in leerpaden. De Beter Bed Academie is een integraal onderdeel van onze terugkomende gesprekscyclus: medewerkers en leidinggevenden spreken af op welke manier de online Beter Bed Academie kan bijdragen aan de ontwikkeling van de medewerker.

Over Beter Bed

Wij geloven dat iedereen beter kan slapen. Daarom komen we al ruim 35 jaar ons bed uit om iedereen uitgeruster en gezonder te laten leven. En omdat we allemaal anders zijn én slapen, betekent dat ook voor iedereen wat anders. Daarom luisteren we naar je en hebben we oog voor je behoeftes en budget. We helpen je online en in de winkel met het vinden van jouw beste slaapoplossing. Hierdoor voel jij je op de lange termijn gezonder, fitter en beter. De collectie van Beter Bed is verkrijgbaar in ruim 100 winkels in Nederland en België en via beterbed.nl en beterbed.be.

Op de hoogte blijven van deze en andere ontwikkelingen?

In onze nieuwsbrief delen we maandelijks nieuwtjes over samenwerkingen, tips & tricks over online leren en meer!

Deel dit artikel:

Ook interessant voor jou: