Connect by Talent en SkillsTown bundelen krachten

Sinds oktober vorig jaar richt de Nederlandse online opleider SkillsTown zich niet alleen meer op de Nederlandse markt. Onder leiding van Bart Hogendoorn, voormalig Managing Director bij onder andere HP en Sap, breidde SkillsTown al uit naar Zuid-Afrika, de Caribbean en Suriname. Voor dit laatste land is deze maand officieel een samenwerking gestart met lokale opleider Connect by Talent.

Samen met lokale opleider

In samenwerking met Connect by Talent wordt het online leerplatform voor zowel bedrijven als individuen in Suriname gelanceerd. Connect by Talent is gespecialiseerd in het verbinden van de juiste mensen aan de juiste werkplek. Dit doen ze onder andere door gebruik te maken van nieuwe technologieën. Prekash Ramsingh, Algemeen Directeur bij Connect by Talent vertelt enthousiast: “Leren moet leuk zijn en door de samenwerking met SkillsTown wordt het leren niet alleen leuk maar ook doeltreffend en bereikbaar voor iedereen. Hierdoor kan de werkende Surinamer plaats- en tijdonafhankelijk gebruikmaken van het scholingsaanbod.”

"Leren moet leuk zijn en door de samenwerking met SkillsTown wordt het leren niet alleen leuk maar ook doeltreffend en bereikbaar voor iedereen."

“Dankzij een samenwerking als deze, kunnen we de markt op de juiste manier bedienen”, vertelt Bart Hogendoorn, Managing Director bij SkillsTown International. “Connect by Talent weet precies wat er lokaal speelt en wat de meerwaarde van ons platform is voor inwoners van Suriname. Samen geven we hen zo de mogelijkheid om te werken aan hun professionele én persoonlijke ontwikkeling door middel van online trainingen.”

Activiteiten in Suriname

SkillsTown en Connect by Talent gaan vanaf december direct van start met hun online leerplatform inclusief meer dan 500 online trainingen. Maandelijks wordt hier content aan toegevoegd. Denk daarbij aan trainingen op het gebied van digitale vaardigheden, omgaan met stress, timemanagement, vaardigheden om jezelf te presenteren en nog veel meer soft- en hardskills. In Suriname is de behoefte aan scholing op het gebied van praktische vaardigheden enorm groot en daarom spelen Connect by Talent en SkillsTown hierop in met hun aanbod.

Over Connect by Talent

Connect By Talent richt zich op het verbinden van werkzoekenden aan werkgevers via een objectief systeem. Een wereld zonder CV is wat wij voorstaan. Competenties en vaardigheden staan centraal. Op basis van vaardigheden wordt de beste match gemaakt tussen een werknemer en werkgever. Veroudering van kennis is wat wij als organisatie willen voorkomen en daarom is leren en kennis bijhouden heel belangrijk voor de juiste functie-uitoefening.

Op de hoogte blijven van deze en andere ontwikkelingen?

In onze nieuwsbrief delen we maandelijks nieuwtjes over samenwerkingen, tips & tricks over online leren en meer!

Deel dit artikel:

Ook interessant voor jou: