DNA en SkillsTown bieden verenigingen online leerplatform

Met trots kondigen we aan dat online opleider SkillsTown & De Nederlandse Associatie (DNA) gaan samenwerken. “Verenigen is een vak” luidt de slogan van DNA. Deze slogan gaat DNA samen met SkillsTown Connect (de divisie van SkillsTown die zich o.a. richt op branche- en beroepsverenigingen) verder vormgeven.
Zij gaan een online leeromgeving voor verenigingen neerzetten waarin verenigingsprofessionals kunnen groeien en ontwikkelen als mens en in hun vak. Voor DNA leden zal de online academie/online leeromgeving gratis toegankelijk zijn en is er een upgrade mogelijk per vereniging.

Het online leerplatform

In het online leerplatform worden verschillende typen trainingen aangeboden. Verenigingsprofessionals kunnen digitaal diverse vaardigheidstrainingen volgen. Elke vaardigheidstraining wordt afgerond met een klein examen (online toets). DNA zal de leeromgeving vullen met zelfgemaakte trainingen op het gebied van verenigingsmanagement en besturen. Daarnaast voegt DNA alle relevante content n.a.v. kennissessies, webinars, podcasts en artikelen toe. Al deze content zal in het teken staan van leren en ontwikkelen. DNA en Connect bieden verenigingen ook de mogelijkheid tot het opnemen van webinars. SkillsTown heeft 2 professionele webinarstudio’s in Nijkerk (met partner MOS bv) en Eindhoven en zal dit traject professioneel begeleiden.

Over De Nederlandse Associatie

De Nederlandse Associatie (DNA) verenigt Nederlandse branche-, beroeps- en belangen- organisaties, federaties, fondsen en bonden. DNA stimuleert en ondersteunt de professionalisering van verenigingen en verwante organisaties. Zij doet dit vanuit de overtuiging dat verenigingen onontbeerlijk zijn voor de verbinding in de samenleving. Zij dragen bij aan de welvaart en het welzijn in Nederland. DNA heeft de ambitie om alle verenigingsprofessionals te laten groeien en ontwikkelen als mens en in hun vakgebied.

Heb je vragen over dit bericht?

We vertellen je er graag meer over. Aarzel niet om ons te contacteren.

Deel dit artikel:

Ook interessant voor jou: