Hoe SkillsTown een verlengde is van adviesbureau TWST

Eind 2019 kwam Dictus Nicolai in gesprek met SkillsTown. “Ik was wel enthousiast over de professionaliteit van het platform, maar ik zag niet direct hoe wij het konden toepassen.” Tot de komst van Corona. Thuiswerken werd de norm en de communicatie ging online. Fulltime werken op locatie bij de klant was geen optie meer en Dictus dacht terug aan zijn gesprek met SkillsTown. Hybride werken was de norm en al snel was de samenwerking een feit.

“Zowel op papier als mentaal zijn we een strategisch partnership aangegaan met SkillsTown. Door eigen content toe te voegen aan de bestaande materialen, is het platform daadwerkelijk onderdeel van onze trajecten. Het is daarmee een verlengde van TWST en op deze manier bieden we onze klant best of both worlds. Skills veranderen, competenties veranderen, leerbehoefte verandert. Steeds beter presteren vraagt een continu lerende houding. Een leven lang leren, ontwikkelen en verbeteren is ons gezamenlijke uitgangspunt.”

Het resultaat is een uniek hybride advies- en leermodel: professionele en prestatiegerichte adviseurs en een professioneel online leerplatform.

Een perfecte combinatie van persoonlijk en digitaal

De purpose van TWST is om alle leidinggevenden zelf hun ambities te laten realiseren. “Zij zijn in transitie. Onze passie is om hen te leren het zelf te doen. We bereiken dat door onze eigen aanpak aan hen over te dragen; direct toepasbaar in het werk en resultaatgericht. De kracht van dit nieuwe ‘hybride pakket’ sluit daar perfect op aan: de combinatie van persoonlijk contact met een online platform. Zo kunnen we onze klanten met plezier succesvol maken.”

"Een leven lang leren, ontwikkelen en verbeteren is ons gezamenlijke uitgangspunt"

“Wat me zo aanspreekt bij SkillsTown is hun passie voor leren, ontwikkelen en didactiek. Wij zijn zelf ook gepassioneerd om onze klanten te helpen. Daarnaast biedt het platform enorm veel mogelijkheden. De hoeveelheid leerstof en de verschillende vormen daarvan inspireren om ermee aan de slag te gaan. Dat kunnen we combineren met onze eigen content, die heel eenvoudig toe te voegen is aan de bestaande materialen. Wij zijn al om, nu is het aan TWST om de mogelijkheden te testen en toe te passen in de praktijk en er onze eigen (klant)smaak aan te geven.”

Over TWST

TWST is een vernieuwend organisatie advies- en trainingsbureau. De adviseurs en trainers van TWST leren organisaties goede prestaties te leveren die duurzaam beter zijn. Met meer klantwaarde. Onder de noemer van de TWST School bieden zij leiderschapsprogramma’s aan. Door het hebben van een duidelijke visie, opvattingen, en drijfveren weten de adviseurs en trainers als geen ander hoe verbetertrajecten te begeleiden; op een aanstekelijke wijze. En…zij zijn daarop aanspreekbaar.

Op de hoogte blijven van deze en andere ontwikkelingen?

In onze nieuwsbrief delen we maandelijks nieuwtjes over samenwerkingen, tips & tricks over online leren en meer!

Deel dit artikel:

Ook interessant voor jou: