Klanten geven SkillsTown een 9,2… What’s next?

Online opleider SkillsTown ontvangt opnieuw Cedeo-erkenning

Op 1 oktober ontving SkillsTown wederom de Cedeo-erkenning voor online training. Cedeo deed de afgelopen maanden onderzoek naar de kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid van de online opleider. De behaalde score van een 9,2 onderstreept de ambitie van SkillsTown om het beste uit organisaties, medewerkers én zichzelf te halen.
“Vanuit langdurige relaties met onze opdrachtgevers werken we aan een toekomst waarin iedereen zich blijvend ontwikkelt”, aldus SkillsTown CEO Hans Schuurmans. “Dit cijfer bewijst dat klanten die nauwe samenwerking en het resultaat daarvan echt waarderen.”

Hoge klanttevredenheid

Uit het rapport van Cedeo blijkt een zeer hoge mate van klanttevredenheid. Maar liefst 99,2% van de opdrachtgevers en deelnemers geeft aan tevreden tot zelfs zeer tevreden te zijn over de samenwerking met SkillsTown. Over de dienstverlening van SkillsTown is men unaniem positief: “Het is een prettig bedrijf om mee te werken. Ik zie alleen maar pluspunten.”, “Er wordt snel geanticipeerd en meegedacht. Ze zijn ontzettend bereidwillig” en “Het contact is heel persoonlijk. Je hebt niet het gevoel dat je een van de zovelen bent”.

Gebruiksvriendelijkheid

Daarnaast spreken de respondenten zich uit over het gebruiksvriendelijke en actuele leerplatform: “De interface is duidelijk en inhoudelijk is de stof up-to-date”, “Al onze deelnemers zijn positief over de e-learnings”, en “SkillsTown biedt een mooi platform. Zij hebben veel standaard e-learnings en webinars. Het aanbod wordt continu aangevuld”.

Oog op de toekomst

“We zijn ongelooflijk trots op dit resultaat”, geeft Hans Schuurmans aan. “Als online opleider zijn we enorm toegewijd als het gaat om het leveren van hoge kwaliteit. We zijn trots dat onze leeroplossingen en de manier waarop wij omgaan met onze klanten zo goed gewaardeerd worden. Wat niet betekent dat we stil gaan zitten natuurlijk. Met ons team werken we er iedere dag aan om nóg meer en nóg betere leeroplossingen te bieden.”

De Cedeo-erkenning is één van de vele erkenningen die SkillsTown de afgelopen jaren heeft behaald en laat opnieuw zien dat SkillsTown een vooraanstaand instituut is, zowel op het gebied van kwaliteit als innovatie in leren. M. Vergeer, auditor Cedeo: “SkillsTown heeft inmiddels een prominente plaats in de nationale markt van online opleiders weten te bewerkstellingen. En ook ten tijde van de corona-crisis heeft de organisatie snel geanticipeerd op veranderende marktomstandigheden, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van dienstverlening.”

De rapportage van Cedeo kun je hier vinden.

Over Cedeo

CEDEO is in Nederland en België uitgegroeid tot het standaard keurmerk voor kwaliteit van opleidingen. Met de keuze voor een Cedeo-erkende leverancier weten organisaties zeker dat zij kiezen voor een van de betere opleidingsinstituten.

Heb je vragen over dit bericht?

We vertellen je er graag meer over. Aarzel niet om ons te contacteren.

Deel dit artikel:

Ook interessant voor jou: