Lancering unieke e-learning Positieve Gezondheid

Samen met Fontys Pro Health en Institute for Positive Health (IPH) stelt SkillsTown een online trainingspakket beschikbaar op het gebied van Positieve Gezondheid. Met behulp van deze e-learning modules doet de cursist ervaring op in het werken met het concept positieve gezondheid en ontwikkelt hij/zij een eigen stijl om Positieve Gezondheid een plek te geven in de dagelijkse praktijk.

Waarom Positieve Gezondheid?

Binnen de gezondheidszorg wordt vaak gestuurd op de aan- of afwezigheid van een ziekte, terwijl de gezondheid van mensen zoveel meer omvat. In het concept ‘Positieve Gezondheid’ wordt gezondheid dan ook niet meer gezien als de af- of aanwezigheid van ziekte, maar als het vermogen van mensen om met de fysieke, emotionele en sociale levensuitdagingen om te gaan en zoveel mogelijk eigen regie te voeren. Hans Schuurmans, CEO SkillsTown, vertelt:

“Als online opleider kijken we naar ontwikkelingsvraagstukken van vandaag én morgen. We zorgen ervoor dat kennis op een vernieuwende en uitdagende manier wordt aangeboden, zodat het aansluit op de wereld van de zich steeds ontwikkelende organisatie en lerende gebruikers. Juist daarom sloot deze samenwerking zo goed bij ons aan. Hiermee bieden we professionals extra skills waardoor zij nog meer uit hun dagelijkse werk kunnen halen.”

Online trainingspakket

In de online trainingen die zijn gemaakt in samenwerking met Fontys Pro Health en IPH krijgt de cursist op een leuke en interactieve manier benodigde kennis aangeboden die relevant is om zich te bekwamen in het werken met Positieve Gezondheid. Gewerkt wordt met korte filmpjes waarin de achtergrond van positieve gezondheid verteld wordt door Machteld Huber, interactieve video’s over het toepassen van Positieve Gezondheid in de praktijk en opdrachten waarin de cursist zelf aan de slag gaat met Positieve Gezondheid.

Zelf aan de slag met positieve gezondheid?

Zelf aan de slag met positieve gezondheid? Het online trainingspakket is verkrijgbaar in onze webshop.

Deel dit artikel:

Ook interessant voor jou: