Na Zuid-Afrika en Suriname: SkillsTown nu ook in de Caribbean

SkillsTown lanceert internationale academie in samenwerking met Teamwork

Sinds oktober dit jaar richt de Nederlandse online opleider SkillsTown zich niet alleen meer op de Nederlandse markt. Onder leiding van Bart Hogendoorn, voormalig Managing Director bij onder andere HP en Sap, zijn ze uitgebreid naar onder andere Suriname en Zuid-Afrika. Per 1 december 2020 zal daar ook Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius en Sint Maarten bij horen.

Samen met lokale opleider

In samenwerking met Teamwork wordt het online leerplatform voor bedrijven in de Caribbean gelanceerd. Danielle van Joolingen, eigenaresse van Teamwork vertelt enthousiast: “De vraag naar online learning in onze regio neemt toe. Steeds meer organisaties zien de noodzaak in om te investeren in kennisontwikkeling van hun medewerkers. Onze samenwerking met SkillsTown komt daarom op het juiste moment. Het voordeel van het leerplatform van SkillsTown is dat organisaties gebruik kunnen maken van meer dan 500 online trainingen en zelf cursussen kunnen aanmaken, bijvoorbeeld over onboarding of andere specifieke kennis van de organisatie. Een uitgebreid learning management systeem houdt de leervorderingen van de cursist bij. Dit alles in de look and feel van de eigen organisatie.”

"Steeds meer organisaties zien de noodzaak in om te investeren in kennisontwikkeling van hun medewerkers."

“We zijn enorm blij met een samenwerking als deze”, vertelt Bart Hogendoorn, Managing Director SkillsTown International. “Juist door samen te werken met een lokale opleider, kunnen we de markt op de juiste manier bedienen. Teamwork weet precies wat er lokaal speelt en wat de meerwaarde van ons platform is voor organisaties in de Caribbean. Verder is het natuurlijk een enorm voordeel dat bijna het gehele portfolio aan opleidingen beschikbaar zal zijn voor het Nederlandssprekende deel van de Caribbean.”

Activiteiten in de Caribbean

SkillsTown en Teamwork gaan vanaf december direct van start met hun online leerplatform inclusief meer dan 500 online trainingen. Maandelijks wordt hier content aan toegevoegd. Denk daarbij aan trainingen op het gebied van digitale vaardigheden, omgaan met stress, timemanagement, vreemde talen en nog veel meer soft- en hardskills. Bij de lancering van het leerplatform wordt vooral gericht op de B2B markt waarbij het gaat om het opleiden van medewerkers en het verhogen van hun algehele inzetbaarheid.

Over Teamwork

Teamwork is gespecialiseerd in het verzorgen van trainingen, opleidingen en coachtrajecten die bijdragen aan het bouwen van een succesvolle organisatie en persoonlijke ontwikkeling. Teamwork maakt hierbij gebruik van diverse didactische werkvormen, online testen en een digitale classroom. Theoretische blokken worden afgewisseld met opdrachten, casussen, rollenspellen en oefeningen. Wij zijn uitstekend in staat om uw opleidingsvraag te vertalen naar een passende oplossing.

Op de hoogte blijven van deze en andere ontwikkelingen?

In onze nieuwsbrief delen we maandelijks nieuwtjes over samenwerkingen, tips & tricks over online leren en meer!

Deel dit artikel:

Ook interessant voor jou: