Ook 50+ werknemers horen beloond te worden!

Uitreiking van The Experience Award bij SkillsTown

Aanstaande woensdag 7 oktober 2020 is het zover: de eerste Experience Award wordt uitgereikt in een online bijeenkomst, gehost bij SkillsTown. Met deze award wil initiatiefnemer Prekash Ramsingh 50-plussers belonen voor hun ervaring en expertise. Het doel hiervan is om vooroordelen over deze groep weg te nemen en juist hun voordelen te belichten.
Tijdens de award-uitreiking zullen sprekers Wies Verbeek, Prekash Ramsingh, Cees Verbree, Jennifer Delano en Hans Schuurmans en deskundigen Thomas de Zeeuw en prof. dr. ir. Kasper Boon op basis van prikkelende stellingen met elkaar in discussie gaan over de waarde van de 50-plusser voor de gemeenschap.

De genomineerden

Gedurende het event bij SkillsTown in Eindhoven wordt bekend of Karel van Berk, Marjo Dekker of Ria Deurloo met de prijs naar huis gaan. Dit zijn de drie eerste 50-plussers die genomineerd zijn voor de award. Zij zijn door de jury en 2600 stemmen gekozen tot finalisten uit een groep van 24 kanshebbers. De genomineerden zijn beoordeeld op het gebied van innovatie, productiviteit, flexibiliteit, inspiratie en arbeidsethos.

Over de jury

De jury bestaat uit ondernemer Cees Verbree, prof. dr. Tinka van Vuuren, prof. dr. Beatrice van der Heijden, Jamila Edinni, directeur HRM van het ROC Zadkine en Camiel Jansen van het ministerie van SZW. Op basis van een objectief wegingssysteem heeft de jury de top 3 geselecteerd. Hierbij zowel de stemming van het publiek, als de mening van de jury in rekening genomen.

De award-uitreiking bijwonen

Wil je deze award-uitreiking niet missen en digitaal bijwonen? Dat kan! Het programma is volledig digitaal te volgen. Je moet je wel even van tevoren inschrijven. Dat kan via dit formulier.

Heb je vragen over dit bericht?

We vertellen je er graag meer over. Aarzel niet om ons te contacteren.

Deel dit artikel:

Ook interessant voor jou: