Reiswerk en SkillsTown lanceren Travel College

Hét gratis online leerplatform voor medewerkers in de reisbranche

Op 4 oktober 2018 lanceren Reiswerk en SkillsTown Travel College, een gratis online leerplatform voor medewerkers in de reisbranche. Stichting Reiswerk is het O&O fonds (Opleidings- en Ontwikkelingsfonds) voor de reisbranche. Zij zorgen er onder meer voor dat het aanbod van medewerkers in de reisbranche, en het niveau van hun kennis en vaardigheden, op peil blijft. Het creëren van een online leerplatform sluit hier dan ook goed bij aan.

Alle werkgevers en medewerkers in de Nederlandse reisbranche kunnen gebruik maken van Travel College. Zij kunnen zich registreren en gebruik maken van het aanbod via travelcollege.nl. Hier vinden ze een zeer divers aanbod aan leeroplossingen, bestaande uit e-learning modules, webinars en essentials (micro-cursussen die binnen enkele minuten te essentie van een bepaald onderwerp uitleggen).

Vanaf de lancering op 4 oktober 2018 zal Travel College continu in beweging zijn. De focus ligt bij de start op de ontwikkeling van soft skills. Denk hierbij aan thema’s als communicatie, taalvaardigheden, positieve psychologie, timemanagement en andere persoonlijke vaardigheidstrainingen. De ontwikkeling van soft skills is essentieel in het duurzaam inzetbaar houden van medewerkers en het verbeteren van de samenwerking binnen teams. Soft skills zijn dé sleutel tot het opbouwen van relaties en een netwerk, en dragen indirect bij aan betere teamprestaties.

Het leerplatform is volledig online. Dat is wel zo praktisch, want online leren kun je doen waar en wanneer je zelf wilt. Zo leer je snel en op een efficiënte manier meer over een specifiek thema.

Meer weten over Travel College?

Ben jij werkzaam in de reisbranche en wil je meer weten over Travel College? Neem dan een kijkje op reiswerk.nl/travelcollege. Direct aanmelden kan via travelcollege.nl.

Deel dit artikel:

Ook interessant voor jou: