Samenwerking tussen SkillsTown en CKC Seminars

Wat doe je als je evenementen ineens heel anders ingericht moeten worden? Juist, dan zoek je naar innovatieve oplossingen. Zo ook CKC Seminars, organisator van B2B congressen, masterclasses en seminars.

Vanwege de maatregelen die er de afgelopen tijd getroffen zijn, konden zij hun reguliere bijeenkomsten niet meer inrichten zoals voorheen en werden grote evenementen uitgesteld. Maar dat liet hen niet uit het veld slaan! Samen met online opleider SkillsTown zijn ze dan ook een samenwerking aangegaan. Hierdoor wordt de wereld van online en offline met elkaar gecombineerd en brengen ze verschillende manieren van leren dichter bij elkaar. Zo versterken ze elkaars netwerk, kennis en expertise.

Joke Dielesen, directeur van CKC Seminars vertelt: “De afgelopen tijd is online leren en werken in een sneltreinvaart ontzettend belangrijk geworden. Simpelweg omdat er geen andere mogelijkheid was. Veel mensen hebben hierdoor ervaren hoe fijn het eigenlijk is om gedeeltelijk online te leren. Ik denk dat blended leren niet meer weg te denken is. En dat blijkt ook wel uit de eerste reacties van de kijkers die enorm positief zijn! Vanuit CKC Seminars zien we mogelijkheden om samen met SkillsTown het on- en offline kennis delen te verbinden.”

"Ik denk dat blended leren niet meer weg te denken is. En dat blijkt ook wel uit de eerste reacties van de kijkers die enorm positief zijn!"

Combinatie van expertise

Als expert in het organiseren van congressen heeft CKC Seminars een netwerk van professionele sprekers. Vanaf nu kunnen zij hun sprekers ook uitnodigen om een webinar op te nemen in de studio van SkillsTown. Hiermee bieden ze extra waarde voor de bezoekers van het congres die ook online een programma aangeboden krijgen. Als expert op het gebied van online trainingen begeleidt SkillsTown de sprekers bij het neerzetten van een professioneel webinar. Deze webinars worden toegevoegd aan het uitgebreide trainingsaanbod van SkillsTown. Hans Schuurmans, CEO SkillsTown legt uit: “CKC Seminars heeft goede contacten met inhoudelijke sprekers op onderwerpen die ook voor onze klanten interessant zijn. Ik ben blij dat we op deze manier kennis met elkaar kunnen delen.”

De webinars die in samenwerking opgenomen worden hebben betrekking op onderwerpen als human resources management, duurzaamheid en projectmanagement.

Zelf een webinar opnemen?

Als online opleider zijn we gespecialiseerd in het opnemen en uitzenden van professionele webinars. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor het opnemen van een professioneel (interactief) webinar in een van onze webinarstudio’s? We vertellen je er graag meer over.

Deel dit artikel:

Ook interessant voor jou: