SkillsTown en Bestuursacademie Nederland starten samenwerking voor kwalitatieve overheidseducatie

Eindhoven, 1 april 2024 – SkillsTown, de toonaangevende online opleider, en Bestuursacademie Nederland, expert in overheidsopleidingen, kondigen met trots hun strategische samenwerking aan. Dit partnerschap combineert de innovatieve leermethoden van SkillsTown met de diepgaande kennis van Bestuursacademie Nederland, om samen hoogwaardige leercontent te ontwikkelen voor overheidsprofessionals in Nederland.

Een doorlopende samenwerking

De paden van Bestuursacademie Nederland en SkillsTown hebben elkaar al eerder gekruist. Zo hebben zij recentelijk gezamelijk online trainingen rondom de Omgevingswet gecreërd. Ook staan ze samen op het jaarcongres HRM in de Overheid, dat plaatsvindt op 18 april in ‘t Spant te Bussum.

Met de ondertekening van een samenwerkingsovereenkomst door Nassar Asad, directeur van Bestuursacademie Nederland, en Tom Bos, CEO van SkillsTown, is de volgende stap in hun alliantie gezet. Dit markeert een nieuwe fase in hun partnerschap, met als doel om samen doorlopend kwalitatieve leercontent in de vorm van trainingsmodules te gaan creëren, uiteenlopend van webinars en essentials tot podcasts en e-learning modules.

Een bundeling van expertise

SkillsTown en Bestuursacademie Nederland, beide onderdeel van Salta Group, complementeren elkaar in hun dienstverlening. Bestuursacademie Nederland specialiseert zich in de verkoop en uitvoering van fysieke trainingen en vakopleidingen voor de overheidssector. SkillsTown is expert in het ontwikkelen en aanbieden van digitale leerplatformen en leermiddelen, met onder meer een focus op de overheid.

Deze samenwerking bundelt de innovatieve leermethoden van SkillsTown met de inhoudelijke kennis van Bestuursacademie Nederland. Hiermee gaan ze ervoor zorgen dat de leerervaring van overheidsprofessionals en -organisaties aanzienlijk wordt verrijkt. Door samen digitale leervormen te ontwikkelen, kunnen beide organisaties deze integreren in hun aanbod en zo een impactvolle leerervaring bieden.

"De kracht van onze samenwerking ligt in het samenbrengen van twee werelden. Hierdoor creëren we online trainingen die up-to-date en relevant zijn, maar ook didactisch sterk en met state-of-the-art technologie. Zo maken we leren toegankelijker en effectiever voor elke overheidsprofessional die wil blijven groeien. Dit is een stap vooruit in de ontwikkeling van de publieke sector en ik ben trots dat we samen deze reis mogen aanvoeren." - Tom Bos, CEO van SkillsTown.

Over Bestuursacademie Nederland

Bestuursacademie Nederland investeert in de ontwikkeling van overheidsprofessionals, zodat ze samen kunnen bouwen aan een sterkere overheid. Dat doen ze met een compleet opleidingsaanbod voor alle segmenten en domeinen binnen de overheid. Dankzij hun brede netwerk, ervaren docenten uit de praktijk en kleinschalig onderwijs bieden ze leermogelijkheden, toegespitst op de context waarin de professional zijn of haar werk moet doen. 

Over SkillsTown

SkillsTown is dé online opleider voor professionals. Via on demand learning stelt SkillsTown bedrijven, organisaties en hun medewerkers in staat om mee te bewegen met de continu veranderende wereld om hen heen. In de vorm van 1000+ online trainingen die in verschillende leervormen worden aangeboden, speelt SkillsTown in op nieuwe én eigen manieren van leren in elke levensfase van organisatie en medewerker. Om zo kennis en skills te vergroten, verandervermogen te stimuleren en bij te dragen aan aantrekkelijk werkgeverschap.

Wil je meer informatie over het aanbieden van online trainingen aan jouw overheidsprofessionals? Bekijk het overheidsaanbod van SkillsTown. 

 

Op de hoogte blijven van deze en andere ontwikkelingen?

In onze nieuwsbrief delen we maandelijks nieuwtjes over samenwerkingen, tips & tricks over online leren en meer!

Deel dit artikel:

Ook interessant voor jou: