SkillsTown ontvangt toonaangevende NRTO-erkenning

Op 16 april ontving SkillsTown het officiele NRTO-keurmerk voor online training. NRTO deed de afgelopen maanden onderzoek naar de kwaliteit en de professionaliteit van de online opleider. De erkenning van het NRTO-keurmerk onderstreept de ambitie van SkillsTown om het beste uit organisaties, medewerkers én zichzelf te halen.

“Ook als online opleider hechten wij enorm veel waarde aan de kwaliteit van onze trainingen”, aldus SkillsTown CEO Hans Schuurmans. “Dit keurmerk bewijst dat wij die kwaliteit ook daadwerkelijk waarborgen.”

Uit de erkenning van het NRTO blijkt dat online opleider SkillsTown voldoet aan hoge eisen voor transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. “We zijn ongelooflijk trots op dit resultaat”, geeft Jörgen Leijtens, Manager Operations bij SkillsTown aan. “Als online opleider zijn we enorm toegewijd als het gaat om het leveren van hoge kwaliteit. We zijn trots dat onze leeroplossingen en de manier waarop wij omgaan met onze klanten zo goed gewaardeerd worden. Wat niet betekent dat we stil gaan zitten natuurlijk. Met ons team werken we er iedere dag aan om nóg meer en nóg betere leeroplossingen te bieden.”

Het NRTO-keurmerk is één van de keurmerken die SkillsTown de afgelopen jaren heeft behaald en laat opnieuw zien dat SkillsTown een vooraanstaand instituut is, zowel op het gebied van kwaliteit als innovatie in leren. Dit keurmerk geeft extra zekerheid aan consumenten en organisaties bij de keuze voor een online aanbieder.

Over NRTO

Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden. De NRTO is een vanzelfsprekende gesprekspartner voor politiek, ministeries, onderwijspartijen, maatschappelijke organisaties en de media. De NRTO wil een kwalitatief erkend en herkend hoogstaand, flexibel en gevarieerd onderwijs-, opleidings- trainings- EVC en examenaanbod realiseren.

Heb je vragen over dit bericht?

We vertellen je er graag meer over. Aarzel niet om ons te contacteren.

Deel dit artikel:

Ook interessant voor jou: