SkillsTown zet zich in voor 50+ professionals met Experience Award

Er zijn in Nederland zo’n 7 miljoen 50-plussers en naar verwachting is over vijf jaar één op de twee volwassenen 50-plus. Online opleider SkillsTown vindt het tijd om zich in te zetten voor deze groep. Daarom ondersteunen zij dit jaar opnieuw de uitreiking van de Experience Award. Met deze award worden 50-plussers beloond voor hun expertise en ervaring. De initiatiefnemers van de award hopen zo de vooroordelen over deze doelgroep weg te nemen en juist de voordelen te belichten.

Dé award voor 50-plussers

Het is dit jaar de tweede keer dat de Experience Award wordt uitgereikt aan een professional van 50-plus. Deze award staat symbool voor de expertise en ervaring die er binnen de 50-plus groep is. “De promotie rondom de award is inmiddels gestart en we hopen dit jaar een groot aantal genomineerden te ontvangen”, vertelt Prekash Ramsingh, initiatiefnemer van de Award enthousiast. “Met deze award willen we ook de bewustwording creëren van de meerwaarde en een realistisch beeld neerzetten voor de ervaren 50-plus werkzoekenden.”

Hand in hand met opleiding en ontwikkeling

De reden dat online opleider SkillsTown zich heeft aangesloten bij dit initiatief, is hun visie rondom opleiding en ontwikkeling. “Bij SkillsTown geloven we in een ‘leven lang leren’. Ontwikkeling stopt niet als je de 50 hebt bereikt. Daarom vinden wij het belangrijk om ook die doelgroep te faciliteren in hun persoonlijke én professionele ontwikkeling en zowel de werknemer als de werkgever hierin te ondersteunen. Daarom stellen we voor iedere genomineerde een abonnement van 6 maanden op ons online trainingsaanbod beschikbaar. Een mooie manier om opleiding en ontwikkeling te stimuleren!”, aldus Hans Schuurmans, CEO bij SkillsTown.

Zelf iemand nomineren?

Ken jij een 50-plusser die wel wat waardering verdient? Meld diegene aan via dit formulier en wie weet neemt hij of zij de Experience Award dit jaar in ontvangst.

Heb je vragen over dit bericht?

We vertellen je er graag meer over. Aarzel niet om ons te contacteren.

Deel dit artikel:

Ook interessant voor jou: