STE Languages sluit 5-jarige samenwerkingsovereenkomst met SkillsTown

Taleninstituut STE Languages heeft een 5-jarige samenwerkingsovereenkomst afgesloten met online opleider SkillsTown. De partijen gaan samenwerken op het gebied van co-creatie waarbij wederzijds kennis en expertise wordt ingezet om samen online leeroplossingen te maken voor specifieke doelgroepen.
Het gezamenlijke doel is het belang van taal en communicatie binnen online opleidingen te onderstrepen en bij te dragen aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van klanten. Daarnaast gaat STE Languages het platform van SkillsTown gebruiken om een eigen Academy op te zetten voor hun medewerkers en klanten.

Over STE Languages

STE Languages is dé taalaanbieder voor de zakelijke en particuliere markt in Brabant en Limburg en al meer dan dertig jaar actief op het gebied van taaltrainingen. De taaltrainingen worden op alle niveaus en in alle talen zoals Nederlands, Engels, Duits, Spaans en in vele andere talen gegeven. De afgelopen jaren is STE Languages uitgegroeid tot een gerespecteerde en gewaardeerde partner van veel internationaal georiënteerde bedrijven en organisaties in Brabant en Limburg; bedrijven en organisaties die het belang van betrouwbare communicatie inzien. Meer informatie is te vinden op de site van STE.

Over SkillsTown

Als grootse online opleider van Nederland voorziet SkillsTown zowel bedrijven als het individu in een breed aanbod aan leeroplossingen, waaronder e-learning, webinars en performance support. Daarmee richt SkillsTown zich op het maximaal presteren van organisaties, waarbij een individuele benadering centraal staat. Cursisten zijn in staat om te leren onafhankelijk van plaats, tijd en medium. De visie van SkillsTown is bij te dragen aan een continue ontwikkeling van mens en organisatie. Om bedrijven, organisaties en medewerkers in staat te stellen mee te bewegen met de continu veranderende wereld om hen heen.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je benieuwd naar de taaltrainingen die SkillsTown en STE samen ontwikkelen? We geven je graag een voorproefje tijdens een online demonstratie.

Deel dit artikel:

Ook interessant voor jou: