Topondernemer Hans Schuurmans geeft zijn ondernemerskennis graag door

Hans Schuurmans is ondernemer in hart en nieren. Hij is oprichter van online opleider SkillsTown en heeft al verschillende bedrijven in diverse branches tot een succes gemaakt. Met de opleiding ‘Succesvol ondernemen kun je leren’ geeft hij zijn eigen kennis en ervaring graag door aan start-ups en scale-ups.

Schuurmans is al op jonge leeftijd begonnen met ondernemen. Met een achtergrond in IT en onderwijs is het niet zo gek dat hij in 2016 samen met een compagnon SkillsTown oprichtte: een online opleidingsplatform voor professionals. “Ik heb een voorliefde voor IT en onderwijs, maar ben ook een echte ondernemer. Door ondernemerschap kun je dingen veranderen, het verschil maken. Voor mij persoonlijk is die mogelijkheid het grootst door opleidingen aan te bieden. We zijn nu zo’n zes jaar bezig en jaarlijks maken al 600.000 cursisten gebruik van onze online trainingen. Daar ben ik best een beetje trots op.”

Learn-earn-return

Omdat hij zijn eigen kennis als topondernemer graag wil doorgeven, is de opleiding ‘Succesvol ondernemen kun je leren’ ontwikkeld. “Ik ga zelf uit van het principe learn-earn-return; hoe meer je geeft, hoe meer je terugkrijgt. Daarom heb ik mezelf verbonden aan deze opleiding.” Schuurmans legt uit hoe deze blended opleiding van een maand ingevuld wordt. “In de eerste week ga je jezelf leren kennen, wat zijn je sterke en zwakke punten? In het tweede blok gaan we op zoek naar jouw missie. Dan in het derde blok ga je aan de slag met het onderwerp succesvol onderhandelen, dat heb je nodig op allerlei vlakken. Met leveranciers, opdrachtgevers en medewerkers.”

De 5 grootste valkuilen voor managers

In dit whitepaper delen we de grootste valkuilen waar je als manager op moet letten. Zo haal jij het beste uit jezelf en je werknemers.

Heisessie

Het vierde en laatste deel van de opleiding ‘Succesvol ondernemen’ bevat een live ‘heisessie’ met Schuurmans. “Dat is op locatie, maar kan eventueel ook online, daar willen we deelnemers de keuze in geven. In deze sessie krijg je tools en concepten aangereikt die je zelf kunt toepassen. Die ga ik met je doornemen zodat je succesvoller kunt worden als ondernemer. Ik ben er namelijk van overtuigd dat iedereen met de juiste drive en doorzettingsvermogen succesvol ondernemen mogelijk kan maken.” Naast de informatie-uitwisseling met Schuurmans deel je in dit blok ook je kennis en ervaring met andere ondernemers.

"Ik ga zelf uit van het principe learn-earn-return; hoe meer je geeft, hoe meer je terugkrijgt. Daarom heb ik mezelf verbonden aan deze cursus."

STAP-regeling

Een opleiding volgen kan soms aardig in de papieren lopen. Door middel van het STAP-budget maakt de overheid het voor iedereen laagdrempelig om een opleiding te volgen. Met deze regeling krijg je maximaal duizend euro vergoed voor een opleiding en kun je de opleiding ‘Succesvol ondernemen kun je leren’ kosteloos volgen. Wil je meer weten over deze opleiding en de STAP-regeling? Kijk dan op www.skillstown.nl/stap.

Deel dit artikel:

Ook interessant voor jou: