Dit is de top 10 meest populaire online trainingen van 2022!

Het online leerplatform van SkillsTown staat boordevol met trainingen. Soms zie je als gebruiker door de bomen het bos niet meer. Maar wees gerust, wij hebben een top 10 van de meest populaire trainingen samengesteld. Doe vooral wat inspiratie op voor jezelf of deel deze lijst met je medewerkers.

10. Feedback

Wist je dat als een medewerker regelmatig feedback ontvangt, de kans groter is dat hij/zij zich meer betrokken voelt bij de organisatie en daarmee makkelijker en sneller de gestelde doelen bereikt? Maar let wel op, feedback geven moet wel op de juiste manier gedaan worden! Zeker als je leidinggevende bent is het een ‘must’ om je hierin te verdiepen. Dat doe je in deze cursus.

9. Communicatie

Nieuw in de top 10 is de Communicatie scan. Communicatie is een van de belangrijkste aspecten van ons functioneren op de werkvloer. Deze scan is erg waardevol. Door een vragenlijst in te vullen, gebaseerd op verschillende modellen van communicatie, krijg je inzicht in jouw communicatiestijl en hoe jij deze inzet.

8. Digitale veiligheid

In dit digitale tijdperk is digitale veiligheid belangrijker dan ooit. Je wilt natuurlijk niet dat gevoelige gegevens over je organisatie op straat komen te liggen. Veel organisaties laten hun medewerkers daarom deze e-learning verplicht volgen. Door middel van deze training kun je bewustzijn creëren bij medewerkers en leren ze praktische tips om veilig te kunnen werken vanaf hun computer.

7. Omgaan met agressie

Dat deze training dit jaar weer een plekje in de top 10 heeft gekregen, is een teken dat deze training hard nodig is. Een goede werkgever moet zorgen voor een veilige werkomgeving en daar past agressie zeker niet in. Het is dus belangrijk dat je weet hoe je goed met verschillende soorten agressie omgaat. Dat leer je in deze e-learning, onder andere aan de hand van casussen.

Tip:  Volg ook de webinars "Omgaan met pestgedrag" en "Omgaan met psychisch verzuim"

6. Starten met Office 365

Deze e-learning is ontwikkeld voor iedereen die werkt of wil leren werken met Office 365. En blijkbaar zijn er dat heel wat! Dat is geen verrassing, want er zijn maar weinig bedrijven die hier niet mee werken. In deze e-learning maak je kennis met de verschillende programma’s en leer je de basis van het gebruik hiervan.

5. Timemanagement

Timemanagement heeft alles te maken met slimmer werken. Het is dé sleutel naar een succesvolle werkdag. Heb jij moeite om je dagelijkse activiteiten efficiënt en realistisch in te plannen? Dan is deze e-learning voor jou!

4. Spaans in twee weken

Op ons online leerplatform kun je de taalcursussen Duits, Frans, Portugees, Italiaans, Engels en zelfs Turks volgen. Maar toch is de cursus Spaans de uitgesproken winnaar! Wist je dat je je hersenen door het leren van een taal in topconditie houdt? Mensen die twee- of meertalig zijn, hebben een enorm efficiënt brein, waardoor de kans op bijvoorbeeld de ziekte van Alzheimer afneemt. Petje af dus, voor degenen die het aandurven een nieuwe taal te leren!

3. Starten met Excel

Wanneer je met Excel moet werken, maar nog niet de handige basiskneepjes weet, kan het veel tijd schelen om je hier eerst even in te verdiepen. Deze e-learning is voor degenen die graag de basisbeginselen willen leren zodat ze efficiënt kunnen starten met Excel.

2. Effectief communiceren

Voer je weleens een gesprek waarbij je merkt dat hetgeen je over wilt brengen niet begrepen wordt zoals jij het bedoelt? Of heb je misschien moeite met luisteren, omdat je snel afgeleid bent of snel een mening hebt over hetgeen de ander je vertelt? In deze cursus krijg je praktische handvatten om met dit soort situaties om te gaan, waardoor je leert om effectiever te communiceren. Zodat jij én de ander begrepen worden.

1. Nederlands foutloos schrijven

Deze training heeft voor de tweede keer op een rij de eerste plek gewonnen! Waarom is dit zo? Taal is waardevol. Foutloze teksten komen nu eenmaal betrouwbaarder en geloofwaardiger over. Met een foutloze tekst word je een stuk serieuzer genomen. Nederlands is een ingewikkelde taal, maar ondanks dat zijn wij ervan overtuigd dat iedereen kan leren foutloos te schrijven. Natuurlijk met behulp van deze training… 😉

Ook aan de slag met online trainingen?

Wil jij graag de mogelijkheid hebben om de bovenstaande en honderden andere online trainingen te volgen? Of wil jij je medewerkers de mogelijkheden geven om onbeperkt te kunnen leren? Op het leerplatform van SkillsTown raak je nooit uitgeleerd!
Deel dit artikel:

Ook interessant voor jou: