Vanaf nu ook didactische webinars vanuit Den Haag

SkillsTown opent derde webinarstudio in Nederland

Vanaf nu is het voor klanten van SkillsTown mogelijk om didactische webinars uit te zenden vanuit de nieuwe studiolocatie in Den Haag. In het kantoor van het CAOP aan het Lange Voorhout is een professionele studio ingericht die van alle gemakken is voorzien. Dit is de derde studiolocatie die online opleider SkillsTown opent.

Gestegen vraag naar online kennisdeling

SkillsTown zoekt als online opleider dagelijks naar nieuwe vormen en mogelijkheden om essentiële kennis over te brengen. “Zeker met de ontwikkelingen die zich het afgelopen jaar voor hebben gedaan, is de vraag naar online kennisdeling alleen maar gestegen. Met deze studio op een toplocatie kunnen wij andere organisaties en verenigingen nog beter helpen om hun boodschap op een effectieve en efficiënte manier te delen met hun doelgroep. We zijn enorm blij dat we dit samen kunnen oppakken met een professionele partner als het CAOP”, aldus Matthijs Akkenaar, Directeur SkillsTown Connect.

Over de studio

De studio aan het Lange Voorhout 13 in Den Haag is voorzien van alle apparatuur en mogelijkheden om een webinar te organiseren, zoals een green screen, professionele belichting en meerdere camera’s. Ook is er technische ondersteuning en kan er desgewenst voor een aankleding in de juiste huisstijl worden gezorgd. De studio is te huur per dagdeel en is ook in te richten als podcaststudio. Als online opleider geeft SkillsTown professionele en didactische begeleiding aan de spreker, zodat het webinar of de podcast daadwerkelijk impact maakt.

Overige locaties

Naast de nieuwe locatie in Den Haag heeft SkillsTown al twee andere locaties in Nederland. Zo hebben zij een volledig ingerichte webinar- en podcaststudio in Eindhoven en Nijkerk. Wegens het succes in Nijkerk wordt die studio eind deze maand volledig vernieuwd en uitgebreid.

Zelf een webinar opnemen?

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor het opnemen van een professioneel (interactief) webinar in een van onze webinarstudio’s? We vertellen je er graag meer over.

Deel dit artikel:

Ook interessant voor jou: