Verenigingsbureau MOS bv en SkillsTown openen webinarstudio in Nijkerk

Verenigingsbureau MOS bv en online opleider SkillsTown gaan samenwerken op het gebied van professionele webinars. Daarom is er in samenwerking met SkillsTown in het pand van MOS bv een professionele webinarstudio opgezet waar webinars kunnen worden opgenomen.

Nijkerkse burgemeester Gerard Renkema, Hans Schuurmans (CEO SkillsTown), prof. dr. ir. Kasper Boon (mede-eigenaar SkillsTown), Matthijs Akkenaar (directeur SkillsTown Connect), Edith Terschegget (directeur MOS bv) en Raimond Fifis (directeur MOS bv) openden vrijdagmiddag de studio officieel.

Al langere tijd leefde de wens bij MOS bv om haar diensten uit te breiden met het aanbieden van online trainingen zoals webinars (live-uitzendingen via internet), e-learning modules, podcasts en essentials (micro-cursussen van maximaal 2,5 minuut). Ook SkillsTown had de wens om uit te breiden. Dankzij de samenwerking met MOS bv heeft het de online opleider nu een extra locatie in Nederland erbij om webinars op te nemen en te faciliteren.

Producten uit de regio

Met de nieuwe professionele opnamestudio kunnen deze webinars worden opgenomen en gedeeld. Zowel beroepsverenigingen als bedrijven kunnen de webinars laten opnemen in de studio. Bedrijven kunnen op deze manier hun klanten bijvoorbeeld informeren over de nieuwste producten en diensten uit de regio.

Kennis delen

“Het is voor ons een grote mijlpaal dat we deze fantastische webinarstudio kunnen aanbieden aan onze klanten. Aan de hand van webinars kunnen verenigen hun kennis nog meer gaan delen”, vertelt Raimond Fifis (MOS bv). Matthijs Akkenaar (SkillsTown Connect) vult aan dat hij de studio zo mooi vindt, vanwege de LED-lampen. “Die hebben we specifiek gekozen. Niet alleen vanwege de kwaliteit, maar ook vanwege de duurzaamheid.”
Van links naar rechts: Kasper Boon, Matthijs Akkenaar, Raimond Fifis en Edith Terschegget

Van links naar rechts: Kasper Boon, Matthijs Akkenaar, Raimond Fifis en Edith Terschegget

Donorwet

Hoewel de studio pas net is geopend, staan de eerste opnames al gepland. Akkenaar: “19 maart is een bijzonder moment, want dan wordt hier de landelijke uitzending opgenomen over de donorwet. Ook gaat Noloc, de vereniging van loopbaanadviseurs, een aantal webinars opnemen en uitzenden. De onderwerpen moeten nog bepaald worden.”

Samenwerking Corlaer College Nijkerk

Een van de andere projecten is ‘Expeditie Afrika’ met het Corlaer College in Nijkerk. In samenwerking met MOS bv en SkillsTown gaan de leerlingen van het Corlaer College Nijkerk geld ophalen voor het schoolproject ‘Expeditie Afrika’. Ter waarde van 1500 euro mogen de leerlingen een volledig verzorgd live-webinar van MOS bv en SkillsTown verloten aan een bedrijf of organisatie in de regio van Nijkerk. De opbrengst is bestemd voor de opbouw van kindertehuis annex middelbare school Hanukkah. Meedoen als bedrijf kan door te mailen naar mos@mos-net.nl.

Over SkillsTown

SkillsTown is dé online opleider voor professionals. Via on demand learning stelt SkillsTown bedrijven, organisaties en hun medewerkers in staat om mee te bewegen met de continu veranderende wereld om hen heen. In de vorm van honderden online trainingen die in verschillende leervormen worden aangeboden, speelt SkillsTown in op nieuwe én eigen manieren van leren in elke levensfase van organisatie en medewerker. Om zo kennis en skills te vergroten, verandervermogen te stimuleren en bij te dragen aan aantrekkelijk werkgeverschap.

Over MOS bv

MOS bv richt zich op beroeps- en brancheverenigingen en is gespecialiseerd in verenigingsmanagement, secretariaatsvoering, financiën, communicatie en evenementorganisatie. Met bijna 30 jaar ervaring in de verenigingsbranche behoort MOS tot één van de belangrijkste spelers in Nederland – en internationaal.

Vragen over dit bericht?

We vertellen je er graag meer over! Neem gerust contact met ons op.

Deel dit artikel:

Ook interessant voor jou: