Zorgprofessionals kunnen nu op een unieke manier ontwikkelen

Samenwerking tussen SkillsTown en KenniZ om kwaliteit binnen zorg te waarborgen

Op woensdag 20 juni 2018 wordt het KenniZ-seminar ‘De dag van de Zorgondernemer’ met als centraal thema ‘Samen groeien door samen te doen’ in Nederland georganiseerd. Passend bij dit thema zijn grootste online opleider SkillsTown en KenniZ een samenwerking aangegaan waardoor de leden van KenniZ op een unieke manier kunnen werken aan de kwaliteit van hun werkzaamheden en hun persoonlijke ontwikkeling.

Matthijs Akkenaar, commercieel directeur SkillsTown geeft aan waarom dit zo belangrijk is: “In een snel veranderende wereld als deze, is het voor zorgprofessionals enorm belangrijk om hun kennisniveau op pijl te houden, maar dat is praktisch soms moeilijk aangezien ze vaak op locatie werken en weinig tijd hebben om klassikale trainingen te volgen. In dat opzicht zijn de online modules van SkillsTown natuurlijk een prachtige oplossing. Nu kunnen de zorgprofessionals op ieder gewenst tijdstip werken aan hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.”

“Wij zijn enorm blij met de samenwerking met Skillstown, hierdoor kan de KenniZ Academy aan haar leden nu ook e-learning aanbieden”, aldus Deanie van Tuijl, content manager KenniZ.

Over KenniZ

KenniZ is opgericht vanuit de gedachten dat de huidige zorgondernemers alle hulp en ondersteuning kunnen gebruiken om hun droom en passie: ‘een unieke woon/zorgomgeving te bieden aan hulpbehoevenden’, optimaal te realiseren. KenniZ biedt dagelijks ondersteuning bij zorginhoudelijke, financiële, kwaliteit en wet-beleidsmatige vragen.

Over SkillsTown

De unieke formule van geaccrediteerde cursussen en opleidingen, een breed aanbod en innovatieve oplossingen draagt bij aan het succes van SkillsTown. Dankzij de ambitie om iedere dag beter te presteren, gaat SkillsTown steeds een stapje verder. Of het nu om het individu of een organisatie gaat, SkillsTown gaat altijd tot het uiterste. De oplossingen zijn toegankelijk, helder en voorzien van kwaliteit (accreditatie). Naast e-learning, webinars, een Eigen Academie en psychologische testen, biedt SkillsTown ook een platform voor uitgebreide performance support aan om organisaties en medewerkers beter te laten presteren.
Deel dit artikel:

Ook interessant voor jou: