Branchespecifieke trainingen

Voor bepaalde branches hebben we speciale abonnementen met vakspecifieke trainingen. Ontwikkeld met experts uit de praktijk!

Retail

Verkopen is een vak apart. Daarom bieden wij interactieve trainingen aan die gericht zijn op het verbeteren van de verkoopskills van retailmedewerkers.

Transport & logistiek

Binnen de transport en logistiek sector verandert er momenteel veel. Steeds meer activiteiten worden digitaal aangestuurd en medewerkers hebben andere kennis nodig om hun werk te kunnen blijven uitoefenen. We vertellen je graag persoonlijk meer over ons aanbod aan leeroplossingen voor deze sector.

Overheid

Het is belangrijker dan ooit voor ambtenaren om bij te blijven met de snel veranderende wereld om hen heen. Ons gepersonaliseerde online leerplatform met een specifiek aanbod aan online trainingen helpt de overheid op een compleet nieuwe manier met leren en ontwikkelen.

Onderwijs

In het onderwijs staat de ontwikkeling van de leerling centraal. Maar die ontwikkeling kan alleen tot stand komen als leerkrachten óók aan hun eigen ontwikkeling werken. Met ons gepersonaliseerde online leerplatform maken wij leren en ontwikkelen laagdrempelig en toegankelijk voor hen.

Zorg

Veel medewerkers in de zorg hebben weinig tijd. Deze trainingen bieden hen de juiste handvatten om hun dagelijkse werkzaamheden efficiënt en juist uit te voeren.

Jeugdzorg

Ervoor zorgen dat jeugdzorgwerkers beschikken over de juiste kennis? Houd hun skills up-to-date met deze online trainingen speciaal voor de jeugdzorg.

Kinderopvang

Tegenwoordig wordt er veel verwacht van medewerkers in de kinderopvang. Met onze online trainingen blijven zij bij en hebben ze de nodige kennis altijd binnen bereik. We vertellen je graag persoonlijk meer over ons aanbod aan leeroplossingen voor deze branche.

Aan de slag met online training in jouw organisatie?

We laten je alle mogelijkheden van ons online leerplatform graag zelf ervaren tijdens een vrijblijvende demo.