Vakspecifieke trainingen voor 10 branches

Voor bepaalde branches hebben we speciale abonnementen met vakspecifieke trainingen. Ontwikkeld met experts uit de praktijk!

Retail

Verkopen is een vak apart. Daarom bieden wij interactieve trainingen aan die gericht zijn op het verbeteren van de verkoopskills van retailmedewerkers.

Transport & logistiek

Binnen de transport en logistiek sector verandert er momenteel veel. Steeds meer activiteiten worden digitaal aangestuurd en medewerkers hebben andere kennis nodig om hun werk te kunnen blijven uitoefenen. We vertellen je graag persoonlijk meer over ons aanbod aan leeroplossingen voor deze sector.

Gemeente

Veel gemeentemedewerkers hebben tegenwoordig moeite om hun kennis up-to-date te houden. Onze online trainingen helpen hen in het opdoen van de benodigde kennis. Lees er meer over op onze speciale website voor gemeenten.

Provincie

Kosten besparen en medewerkers binnen de provincie op een effectieve manier opleiden? Deze trainingen helpen medewerkers in het vergaren van essentiële kennis.

Kinderopvang

Tegenwoordig wordt er veel verwacht van medewerkers in de kinderopvang. Met onze online trainingen blijven zij bij en hebben ze de nodige kennis altijd binnen bereik. We vertellen je graag persoonlijk meer over ons aanbod aan leeroplossingen voor deze branche.

Primair onderwijs

Op een laagdrempelige manier werken aan professionele skills? Met onze online trainingen hebben docenten direct beschikking tot essentiële kennis en skills.

Voortgezet onderwijs

Docenten kostenefficiënt en in korte tijd opleiden? Onze online trainingen helpen leerkrachten om hun skills te verbeteren en het beste uit hun leerlingen te halen. We vertellen je graag persoonlijk meer over ons aanbod aan leeroplossingen voor deze branche.

Hoger onderwijs

Weten wat er speelt en altijd up-to-date zijn? Met onze online trainingen blijven docenten bij en kunnen zij het beste uit zichzelf én hun leerlingen halen. We vertellen je graag persoonlijk meer over ons aanbod aan leeroplossingen voor deze sector.

Zorg

Veel medewerkers in de zorg hebben weinig tijd. Deze trainingen bieden hen de juiste handvatten om hun dagelijkse werkzaamheden efficiënt en juist uit te voeren.

Jeugdzorg

Ervoor zorgen dat jeugdzorgwerkers beschikken over de juiste kennis? Houd hun skills up-to-date met deze online trainingen speciaal voor de jeugdzorg.

Aan de slag met online training in jouw organisatie?

We laten je alle mogelijkheden van ons online leerplatform graag zelf ervaren tijdens een vrijblijvende demo.