Learnfest 2023

Maak je klaar voor weer een onvergetelijke dag vol inspiratie op het gebied van leren en ontwikkelen. Recharge your mind!

dagen
uur
minuten
seconden

Get ready to...
Recharge your mind 🧠

Yes, het is weer bijna zover! Bereid je voor op hét leerfestival van het jaar. Na het daverende succes van vorig jaar is Learnfest terug en het belooft weer een feestje te worden.

Dit jaar staat alles in het teken van het thema ‘Recharge your mind’. Ons team heeft met veel zorg weer een fantastisch programma samengesteld waarmee je je een dag lang onderdompelt in dit thema. Je krijgt de kans om te leren van experts, te netwerken met andere professionals en – niet onbelangrijk – te ontspannen en plezier te maken. Een dag om niet te missen, op een geweldige locatie!

Het dagprogramma

Het programma zit ook dit jaar natuurlijk weer boordevol inspiratie! Er staat je een geweldige line-up van topsprekers en workshops te wachten. Weet jij al welke je wilt volgen?

09:15u - 10:00u
Ontvangst samen met hoofdpartner Opleiding.nl
10:00u - 10:45u
Opening met Hidde de Vries
11:00u - 11:45u
Workshops - Ronde 1
11:45u - 12:15u
Ochtendpauze
12:15u - 13:00u
Workshops - Ronde 2
13:00u - 14:00u
Lunchpauze
14:00u - 14:45u
Workshops - Ronde 3
14:45u - 15:15u
Middagpauze
15:15u - 16:00u
Extra activiteiten (stay tuned!)
16:15u - 17:00u
Afsluiting met niemand minder dan Hans Kazan!
vanaf 17:00u
Borreltijd!  🥂
Leer te 'Rechargen' met Hidde de Vries

Leer hoe je met eenvoudige aanpassingen je creativiteit, productiviteit en positiviteit kunt verhogen tijdens de keynote van Hidde de Vries.

Als ondernemer met een corporate mindset heeft hij geleerd hoe bedrijven omgaan met vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling. Hij deelt zijn inzichten en schrijft hierover als columnist voor RTL Nieuws en Eva Jinek. Zijn motto: “We werken niet te hard, we Rechargen te weinig”. Meld je aan voor Learnfest en ontdek hoe jij en jouw mensen kunnen floreren!

Keynote Speaker
Special Guest
Ontdek de magie van succes met Hans Kazan

“Succes is krijgen wat je wilt. Geluk is waarderen wat je hebt.” Wat is de beste manier om succes en geluk in je leven te creëren? Wat moet je doen en wat moet je laten? Hans Kazan vertelt authentiek, serieus, oprecht en zonder terughoudendheid over een leven vol rennen, vallen, opstaan en…weer verder gaan. Wat is de beste manier om succes en geluk in je leven te creëren. Wanneer moet je even ‘rechargen’?

En natuurlijk sluit hij de dag af met enkele verbluffende magic acts! Meld je nu nog aan om dit niet te missen.

Welke workshops ga jij volgen?

Maak kennis met de sprekers van Learnfest 2023! Laat je door hen inspireren tijdens de workshops en actieve SkillsWalks:

Een locatie om je bij op te laden

Het thema van dit jaar is “Recharge your mind” en dat zie je ook terug in de naam van de locatie! Learnfest 2023 vindt namelijk plaats bij Fort de Batterijen in Nieuwegein. De ideale plek om nieuwe connecties te maken, inspiratie op te doen en de wereld van leren & ontwikkelen te vieren!

Gratis parkeren

Kom je met de auto naar het festival? Geen probleem! Er zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar, zodat je jouw auto moeiteloos en veilig kunt parkeren.

Shuttleservice

Maak je liever gebruik van het openbaar vervoer? Wij stellen een handige shuttleservice beschikbaar tussen treinstation Houten en het festivalterrein.

Hapjes & drankjes

Krijg nieuwe energie van de lekkere hapjes en drankjes bij de verschillende foodstands. Er is voor ieder wat wils: van een smoothie- en saladebar tot een burgerstand.
Hoofdpartner Learnfest
Maak kennis met hoofdpartner Opleiding.nl
Bij Opleiding.nl – hoofdpartner van Learnfest 2023 – staat een leven lang ontwikkelen op nummer 1. Als opleidingsintermediair ontzorgen ze organisaties van A tot Z in het aanbieden van opleidingen, zowel klassikaal, online als blended. Denk bijvoorbeeld aan het inrichten van een opleidingsportaal, de gehele administratieve en financiële afhandeling daarvan met de professionele ondersteuning die jij nodig hebt.
En onze andere partners:

Herbeleef de sfeer van vorig jaar

Ben je benieuwd wat je kunt verwachten van Learnfest 2023? Of wil je de sfeer nog eens herbeleven? Bekijk de aftermovie en foto’s van vorig jaar en zie met eigen ogen waarom jij het dit jaar niet wil missen 🙌🏼

Play Video

Schrijf je in voor de wachtlijst

Wauw, Learnfest is volgeboekt! Vanwege de grote interesse zijn alle beschikbare plekken al ingenomen. Maar maak je geen zorgen, we hebben een wachtlijst gemaakt zodat je nog steeds kans maakt om erbij te zijn. Schrijf je in en we houden je op de hoogte als er een plek voor je vrij komt. 

Ben jij voorbereid op de AI-revolutie?

Zorg dat je toekomstbestendig blijft met onze online AI & ChatGPT Summer Academy. Leer op het grootste event in de Benelux op het gebied van AI & ChatGPT hoe je AI inzet om te groeien, zodat je niet achter raakt op je concurrentie.

.