Learnfest 2024

Maak je klaar voor weer een onvergetelijke dag vol inspiratie op het gebied van leren en ontwikkelen. Dit jaar staat het festival in het teken van het thema 'Curious by nature'.

dagen
uur
minuten
seconden

Get ready for...
a day full of curiosity!

Yes, het is weer bijna zover! Bereid je voor op hét leerfestival van het jaar. Na het daverende succes van vorig jaar is Learnfest weer terug en het belooft een nóg groter feest te worden.

Dit jaar staat alles in het teken van het aanwakkeren van de nieuwsgierigheid van jou en je medewerkers. Onder het thema ‘Curious by nature’ heeft ons team met veel zorg een fantastisch programma samengesteld waarmee je je een dag lang onderdompelt in dit thema. Je krijgt de kans om te leren van experts, te netwerken met andere professionals en – niet onbelangrijk – te ontspannen en plezier te maken. Een dag om niet te missen, op een geweldige locatie.

Het dagprogramma

Het programma zit ook dit jaar natuurlijk weer boordevol inspiratie. Er staat je een geweldige line-up van topsprekers en workshops te wachten.

09:15u - 10:00u
Ontvangst
10:00u - 10:45u
11:00u - 11:45u
Workshops - Ronde 1
11:45u - 12:15u
Ochtendpauze
12:15u - 13:00u
Workshops - Ronde 2
13:00u - 14:00u
Lunchpauze
14:00u - 14:45u
Workshops - Ronde 3
14:45u - 15:15u
Middagpauze
15:15u - 16:00u
Tijd voor een Brain & Body Boost!
16:15u - 17:00u
vanaf 17:00u
Borreltijd!  🥂
Leer te 'Rechargen' met Hidde de Vries

Leer hoe je met eenvoudige aanpassingen je creativiteit, productiviteit en positiviteit kunt verhogen tijdens de keynote van Hidde de Vries.

Als ondernemer met een corporate mindset heeft hij geleerd hoe bedrijven omgaan met vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling. Hij deelt zijn inzichten en schrijft hierover als columnist voor RTL Nieuws en Eva Jinek. Zijn motto: “We werken niet te hard, we Rechargen te weinig”. Meld je aan voor Learnfest en ontdek hoe jij en jouw mensen kunnen floreren!

Keynote Speaker

Keynote speaker: Jason Fredrick

Jason Fredrick van Eunen richtte Nieuwsgierig Denken op, waar je alles kan leren over onze mooiste eigenschap: nieuwsgierigheid. Nieuwsgierig zijn zit in ons allemaal. De uitdaging is om onze dit bewust te gebruiken en te blijven ontwikkelen.

Ook op de werkvloer kun je door in te spelen op nieuwsgierigheid het verschil maken. In zijn keynote deelt Jason zijn visie over de kracht van nieuwsgierigheid en inspireert hij je tot meer ruimte maken voor nieuwsgierig denken en doen. Zo ontdek en leer je met meer plezier in je bedrijf.

Welke workshops ga jij volgen?

Maak kennis met de sprekers van Learnfest 2024! Laat je door hen inspireren!
Weten welke sessie in welke ronde plaatsvindt? Je vindt het in dit schema.

Keynote speaker: Amin Asad

Als bekende spreker, auteur en ‘Docent van het Jaar’, weet Amin met zijn verhalen jong en oud te inspireren. In zijn keynote wordt je meegenomen op een persoonlijke zoektocht naar zingeving en een betekenisvol leven.

Het thema nieuwsgierigheid staat centraal in deze ontdekkingsreis. Amin deelt zijn ervaringen over hoe deze drang naar kennis en begrip hem heeft geleid naar zijn passies en naar een pad van zelfrealisatie. Hij moedigt je aan om ook jouw nieuwsgierigheid te omarmen als een krachtig instrument voor persoonlijke groei.

Ga op ontdekkingsreis in de pauzes!

Ook tussen de workshops door zul je je niet vervelen. Ga in de pauzes eens op ontdekkingreis en laat je verrassen. 
Misschien ontmoet je onderweg wel wat mensen die jouw nieuwsgierigheid weten te prikkelen.

 

Karikaturist Thijs

Thijs heeft ruim 13 jaar ervaring als sneltekenaar / karikaturist en heeft hij meerdere prijzen gewonnen op internationale karikatuurconventies. Karikatuurtekenen is zijn grote passie!
 

 


Waarzegster Maria

Ben jij nieuwsgierig wat jouw handen je kunnen vertellen? Waarzegster Maria leest op een grappige manier je hand, tarot of Turkse koffie. Voor de zekerheid heeft ze ook een kristallen bol mee.
 

 

Goochelaar Jos

Tafelgoochelaar Jos ‘hopt’ van tafel naar tafel en geeft daar telkens een kort optreden weg van gemiddeld 5 minuten. Een volstrekt, onderscheidende en unieke happening vergezelt van de nodige humor. 

 

 

Green Screen

Heb jij al eens voor een green screen gestaan? Laat je bezoek aan Learnfest 2024 vastleggen bij het Green Screen! Een mooi souvenir voor een dag vol inspiratie. 

 

Nieuwsgierig naar de locatie?

Op dit forteiland valt veel te ontdekken. En laat dat nu net bij het thema van dit jaar passen. Learnfest 2024 vindt namelijk plaats bij GeoFort in Herwijnen. De ideale plek om je nieuwsgierigheid op te wekken, nieuwe connecties te maken en inspiratie op te doen.

Gratis parkeren

Kom je met de auto naar het festival? Geen probleem! Er zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar, zodat je jouw auto moeiteloos en veilig kunt parkeren.

Shuttleservice

Maak je liever gebruik van het openbaar vervoer? Wij stellen een handige shuttleservice beschikbaar tussen treinstation Geldermalsen en het festivalterrein.

Hapjes & drankjes

Laat je nieuwsgierigheid aanwakkeren door het brede assortiment aan streetfood dat aangeboden wordt door verschillende foodstands.

Herbeleef de sfeer van vorig jaar

Ben je benieuwd wat je kunt verwachten van Learnfest 2024? Of wil je de sfeer van vorig jaar nog eens herbeleven? Bekijk de aftermovie en foto’s en zie met eigen ogen waarom jij het dit jaar niet wil missen 🙌🏼

Play Video

Meld je nu aan

Ben je klaar om je te laten inspireren? Ontdek de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van leren binnen organisaties tijdens Learnfest 2024. Hét leerfestival waar kennis, innovatie en plezier samenkomen. Meld je nu aan en verzeker jezelf van een plekje.

Heb je je ingeschreven, maar kun je er helaas toch niet bij zijn? Er staan andere professionals te trappelen om jouw plek in te nemen. We willen je daarom vriendelijk verzoeken je af te melden, zodat iemand anders kan profiteren van deze leerzame en feestelijke dag. Meld je hier af