Actuele online trainingen voor jouw medewerkers

Laat jouw medewerkers onbeperkt online trainingen volgen op het gebied van communiceren, timemanagement, samenwerken, taal, en nog veel meer.

7 verschillende leervormen

Iedereen leert op een andere manier. Daarom kunnen gebruikers in ons platform de leervorm kiezen die het beste bij hen past!

Cedeo-gecertificeerd

We stellen hoge eisen aan onze leeroplossingen. Met trots kunnen we dan ook zeggen dat onze online trainingen Cedeo-gecertificeerd zijn.

Maandelijks uitgebreid

Net als onze cursisten staan wij nooit stil op het gebied van ontwikkeling. Daarom breiden we maandelijks ons aanbod aan online trainingen uit.

Meer dan 500 online trainingen in verschillende thema's

Of het nou gaat om het verbeteren van verkoopskills, het leren van een nieuwe taal, of het opfrissen van Excel-formules: in ons brede aanbod aan online trainingen is er voor ieder wat wils.

Populaire trainingsthema’s zijn onder andere:

Een tablet waarop het online leerplatform van SkillsTown te zien is met de bibliotheek van online trainingen.
Laat jouw medewerkers werken aan hun communicatieskills met trainingen zoals ‘Effectief communiceren’, ‘Feedback geven’ of ‘Impact maken tijdens een online meeting’.
Trainingen als ‘Brainstormen en mindmappen’, ‘Hybride samenwerken’ en ‘Conflicthantering’ helpen jouw medewerkers om effectiever samen te werken.
Maak jouw professionals wegwijs bij het dagelijks gebruik van digitale middelen met trainingen als ‘Digitale veiligheid’, ‘Starten met Excel’ en ‘Blind en snel leren typen’.
Leer medewerkers om efficiënter om te gaan met tijd en meer structuur aan te brengen in dagelijkse activiteiten. Bijvoorbeeld met de trainingen ‘Timemanagement: agendaoverzicht’ of ‘Mailbox management’.
Jouw professionals leren de fundamenten van HRM en blijven op de hoogte van actuele HR-trends met trainingen als ‘Remote onboarding’, ‘Verzuim van medewerkers voorkomen en genezen’, en ‘Selectiegesprekken’.
Laat medewerkers werken aan hun gezondheid en vitaliteit met trainingen als ‘Gezond thuiswerken’, ‘De top 10 kantooroefeningen’, ‘De balans tussen werk & thuis’, en ‘Mindfulness op het werk’.
Medewerkers spijkeren gemakkelijk hun taalvaardigheden bij met trainingen zoals ‘Duits in twee weken’, ‘Oefenen met Frans’, ‘Business English’, en ‘Nederlands foutloos schrijven’.

Jouw professionals worden echte salestijgers met trainingen over bijvoorbeeld onderhandelen, social marketing en het schrijven van een communicatieplan.

Haal de managementskills in jouw medewerkers naar boven met trainingen als ‘Leiderschap volgens Obama’, ‘Zelfsturing en agile’, ‘Delegeren: de noodzaak’, en ‘Omgaan met pestgedrag als leidinggevende’.
Trainingen zoals ‘Sociale psychologie’, ‘Omgaan met faalangst’ en ‘Positieve psychologie’ geven jouw professionals nieuwe inzichten in de wondere wereld van de psychologie.

Makkelijk zelf e-learning modules maken?

Wil jij eenvoudig en snel eigen e-learning content maken? Met onze auteurstool Create maak je zelf razendsnel de beste online trainingen voor jouw medewerkers!

Heb je bestaande content die je wilt integreren? Ook dat is mogelijk met een koppeling. Ons team van experts denkt altijd met je mee!

Play Video
patty-van-ravenswaay
"Een van de redenen waarom we voor SkillsTown kozen, was het grote aanbod op het gebied van vitaliteitsontwikkeling, vaardigheidsontwikkeling en werkgeluk."
Patty van Ravenswaay
Quoratio
william-gomes
"Het ontwikkelen van eigen trainingen kost weinig tijd en geld. Als organisatie kun je deze gemakkelijk maken, geheel in eigen stijl."
William Gomes
Stichting Humanitas
judith-herrewijn
"SkillsTown heeft een ontzettend breed aanbod! Dat is een van de dingen die ik zo aantrekkelijk vond. Studenten kunnen zo een heel breed scala aan e-learnings volgen."
Judith Herrewijn
Avans Hogeschool

Op zoek naar branche-specifieke trainingen?

De online trainingen van SkillsTown zijn voor iedereen, maar voor een aantal branches hebben we speciale abonnementen, die zich richten op kennis binnen één vakgebied.

Laat jouw medewerkers leren op hun eigen manier.

Iedereen leert op een andere manier. Daarom kunnen jouw medewerkers in ons leerplatform de leervorm kiezen die het beste bij hen past!

Essentials

Supersnel micro-leren

E-learning

Verdiepend leren

WE-learning

Leren met collega's

Webinars

Leren van experts

Podcasts

Luisterend leren

Video feedback

Echte situaties nabootsen

Persoonlijke scans

Vaardigheden evalueren

Eigen leerlijnen

Trainingen bundelen

Aan de slag met online trainingen in jouw organisatie?

Danny of een van onze andere experts vertelt je alles over de mogelijkheden tijdens een online demo. Gratis en vrijblijvend.

Ben jij voorbereid op de AI-revolutie?

Zorg dat je toekomstbestendig blijft met onze online AI & ChatGPT Academy. Leer hoe je AI inzet om te groeien, zodat je niet achter raakt op je concurrentie.
.