Onbeperkt online trainingen voor jouw medewerkers

Laat medewerkers onbeperkt online trainingen volgen op het gebied van communiceren, timemanagement, samenwerken, taal, en nog veel meer.

Meer dan 1.000 actuele online trainingen

Of het nou gaat om het verbeteren van verkoopskills, het leren van een nieuwe taal, of het opfrissen van Excel-formules: in ons brede aanbod aan online trainingen is er voor ieder wat wils.

Op zoek naar branche-specifieke trainingen?

De online trainingen van SkillsTown zijn voor iedereen, maar voor een aantal branches hebben we speciale abonnementen, die zich richten op kennis binnen één vakgebied. Speciaal ontwikkeld samen met experts uit de praktijk.

Denk bijvoorbeeld aan online trainingen voor het onderwijs, online trainingen voor de overheid of online trainingen voor de jeugdzorg. En nog vele andere branches.

Ontdek een wereld van leren in meerdere talen

Bij SkillsTown willen we dat jouw medewerkers kunnen groeien en bloeien, ongeacht de taal die ze spreken. Daarom bieden we nu ook online trainingen aan in het Engels, Duits, Frans en Spaans.

Geef jouw organisatie een internationale boost. Tijdens een vrijblijvende demo laten we je graag alle mogelijkheden van onze meertalige trainingen zien.

Maak gemakkelijk zelf e-learning modules

Eenvoudig en snel eigen e-learning content maken? Met onze auteurstool Create maak je zelf razendsnel de beste online trainingen voor jouw medewerkers!

Heb je bestaande content die je wilt integreren? Ook dat is mogelijk met een koppeling! Ons team van experts denkt altijd met je mee.

Play Video
patty-van-ravenswaay
"Een van de redenen waarom we voor SkillsTown kozen, was het grote aanbod op het gebied van vitaliteitsontwikkeling, vaardigheidsontwikkeling en werkgeluk."
Patty van Ravenswaay
Quoratio
william-gomes
"Het ontwikkelen van eigen trainingen kost weinig tijd en geld. Als organisatie kun je deze gemakkelijk maken, geheel in eigen stijl."
William Gomes
Stichting Humanitas
judith-herrewijn
"SkillsTown heeft een ontzettend breed aanbod! Dat is een van de dingen die ik zo aantrekkelijk vond. Studenten kunnen zo een heel breed scala aan e-learnings volgen."
Judith Herrewijn
Avans Hogeschool

Laat jouw medewerkers leren op hun eigen manier.

Iedereen leert op een andere manier. Daarom kunnen jouw medewerkers in ons leerplatform de leervorm kiezen die het beste bij hen past!

Essentials

Supersnel micro-leren

E-learning

Verdiepend leren

WE-learning

Leren met collega's

Webinars

Leren van experts

Podcasts

Luisterend leren

Video feedback

Echte situaties nabootsen

Persoonlijke scans

Vaardigheden evalueren

Eigen leerlijnen

Trainingen bundelen

Aan de slag met online trainingen in jouw organisatie?

Danny of een van onze andere experts vertelt je alles over de mogelijkheden tijdens een online demo. Gratis en vrijblijvend.

Tips & Tricks:

Op zoek naar tips over online leren? Neem eens een kijkje tussen onze blogs!

PIMG8307
Blogartikel

Verbeter je werkprestaties met mindfulness voor op de werkvloer

verhoog-motivatie-met-leerlijnen-
Blogartikel

Verhoog de leermotivatie van je medewerkers met leerlijnen

Social Learning
Blogartikel

De kracht van social learning binnen organisaties