Eenvoudig zelf e-learning modules maken met Create

Wil jij eenvoudig en snel eigen e-learning content maken? Met onze auteurstool Create maak je zelf razendsnel de beste online trainingen voor jouw medewerkers!

Play Video

Eigen e-learning maken in een handomdraai

Het hoeft niet ingewikkeld en tijdrovend te zijn om zelf e-learning content te maken. Onze auteurstool Create is speciaal ontwikkeld om het meeste werk al voor jou te doen!

Supersnelle creatie met de drag & drop builder

Sleep gemakkelijk afbeeldingen, video’s, tekst of andere elementen in je e-learning module met de ingebouwde drag & drop tool. 

Automatische integratie van jouw huisstijl

Nadenken over het design van je trainingen? Dat hoeft niet meer! Alles staat automatisch in jouw huisstijl zodat jij je volledig kunt richten op de inhoud.

Moeiteloos publiceren & delen

Lanceer met één druk op de knop jouw zelfgemaakte e-learning module in je eigen gepersonaliseerde leerplatform en houd ze makkelijk up-to-date.

Ontdek gratis en vrijblijvend alle voordelen
Een vrouw is bezig met zelf e-learning maken met de auteurstool van SkillsTown.

De alles-in-één auteurstool voor elke e-learning

Onze auteurstool biedt een eenvoudige oplossing voor het creëren van jouw eigen online trainingen, ongeacht het onderwerp of doel.

Van onboarding en interne kennisdeling tot het creëren van branche-specifieke content, SkillsTown Create maakt zelf e-learning maken een fluitje van een cent!

Richt gemakkelijk je onboarding programma in

Creëer op maat gemaakte e-learning modules die nieuwe medewerkers snel en efficiënt op de hoogte brengen. Denk aan eigen online trainingen over de kernwaarden, cultuur, beleidsregels en procedures van jouw organisatie.

Maak zelf e-learning modules om belangrijke interne informatie met je medewerkers te delen. Allemaal op één centrale plek in je eigen online leerplatform. Zo hebben ze altijd de kennis bij de hand die ze nodig hebben om hun werk goed uit te voeren.

Deel interne kennis efficiënt en overzichtelijk

Ga aan de slag met het maken van eigen e-learning content rondom branche-specifieke onderwerpen die belangrijk zijn in jouw organisatie. Bijvoorbeeld rondom bepaalde veiligheidsprotocollen of wetgeving. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Creëer eigen branche-specifieke content

Ontdek alle mogelijkheden
william-gomes
"Het ontwikkelen van eigen trainingen kost weinig tijd en geld. Als organisatie kun je deze gemakkelijk maken, geheel in eigen stijl."
William Gomes
Stichting Humanitas
nichola-capel
"Wij waren opzoek naar een partij om onze academie verder vorm te geven en zijn erg tevreden over SkillsTown. Naast het standaard aanbod zit voor ons de meerwaarde in zelf ontwikkelen van online content. Een mooie aanvulling op onze academie."
Nichola Capel
Stichting Primo Schiedam
carolien-hurkx
"SkillsTown is professioneel en denkt met je mee. Niet alleen over de inhoud van eigen trainingen, maar ook over het communiceren daarvan. Kortom, een hele fijne partner om mee samen te werken."
Carolien Hurkx-Jansen
Fiero in de horeca

Creëer de perfecte mix van trainingen voor je medewerkers

Je hoeft natuurlijk niet álles zelf te ontwikkelen. Bied medewerkers een optimale leerervaring door je eigen trainingen te combineren met ons brede aanbod aan standaard én branche-specifieke trainingen.

Een tablet waarop het online leerplatform van SkillsTown te zien is met de bibliotheek van online trainingen.

Zelf e-learning maken? Ontdek onze tips & tricks

Op zoek naar tips voor het maken van eigen online trainingen en andere e-learning content? Wij helpen je graag op weg!

tips-voor-maken-van-eigen-leercontent
Blogartikel

Waar moet je op letten bij het maken van eigen leercontent?

maak-de-beste-elearning-modules
Blogartikel

Zo maak jij de beste e-learning modules

hier-moet-je-op-letten-bij-het-maken-van-een-podcast
Blogartikel

Hier moet je op letten bij het maken van een podcast

Veelgestelde vragen over Create

Zelf e-learning maken kan een veel tijd en geld kosten. Maar, met de juiste tools hoeft dit niet het geval te zijn. Met behulp van de gebruiksvriendelijke auteurstool Create, is e-learning maken nog nooit zo eenvoudig geweest. Deze tool stelt je in staat om snel en efficiënt jouw eigen e-learning modules samen te stellen, zonder dat je diepgaande technische kennis nodig hebt. Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over Create. 

Zelf e-learning maken binnen de auteurstool Create is verrassend eenvoudig, zelfs voor beginners. Deze tool is specifiek ontworpen om het creëren van e-learning content zo intuïtief en moeiteloos mogelijk te maken. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface van Create kun je via drag-and-drop gemakkelijk verschillende soorten content toevoegen aan je e-learning module. Met de contentblokken kun je eenvoudig tekst, interactieve elementen, afbeeldingen en video’s integreren in je cursus.

Wanneer je eenmaal je e-learning module hebt gemaakt, kun je deze met een enkele druk op de knop uploaden naar je online leerplatform. Daar kun je ervoor kiezen om de module beschikbaar te stellen voor de gehele organisatie of slechts een deel ervan, afhankelijk van de specifieke leerbehoeften en doelgroepen binnen je bedrijf.

Bij het maken van e-learning modules binnen de auteurstool Create heb je veel mogelijkheden om diverse soorten content toe te voegen, waardoor je een rijke en interactieve leerervaring kunt creëren. Deze flexibiliteit is belangrijk voor het maken van effectieve e-learning modules die aansluiten bij de leerdoelen van je organisatie.

De basisopties van de contentblokken die je kunt kiezen voor het maken van je e-learning omvatten tekstblokken, afbeeldingen en video’s. Tekstblokken kunnen worden gebruikt voor uitleg en theorie, terwijl afbeeldingen en video’s ideaal zijn om complexe informatie visueel te ondersteunen en de betrokkenheid van de gebruikers te vergroten. Daarnaast biedt Create de mogelijkheid om interactieve onderdelen toe te voegen aan je e-learning. Dit omvat bijvoorbeeld quizvragen en scenario-oefeningen. Deze zijn bijzonder waardevol omdat ze actieve deelname stimuleren en het leerproces versterken door praktische toepassing van de geleerde kennis.

Een andere belangrijke functie binnen Create is de mogelijkheid om toetsen aan het einde van je zelfgemaakte e-learning module toe te voegen. Door de module met een toets af te sluiten, kunnen deelnemers hun verworven kennis toetsen en een certificaat behalen. Dit is niet alleen een geweldige manier om de kennisoverdracht te bevestigen, maar ook om de motivatie van medewerkers te verhogen, aangezien zij iets concreets hebben om naar te streven.

Het aanbieden van zelfgemaakte e-learning modules aan medewerkers is belangrijk voor het trainingsproces binnen je organisatie. Met ons geïntegreerde online leerplatform, dat de auteurstool Create bevat, wordt dit proces aanzienlijk vereenvoudigd. Dit platform biedt namelijk de oplossing voor het maken en distribueren van e-learning binnen jouw bedrijf. Verder kun je het leerplatform volledig personaliseren naar jouw organisatie.

Dankzij de integratie van de Create tool binnen dit platform, kun je de door jou ontwikkelde e-learning modules moeiteloos publiceren en onmiddellijk delen met je medewerkers. Met slechts een druk op de knop zijn je educatieve modules klaar om door medewerkers gebruikt te worden. Bij het publiceren van de e-learning modules heb je de flexibiliteit om te kiezen of je de trainingen beschikbaar stelt voor de gehele organisatie of slechts een deel ervan. Dit maakt het mogelijk om trainingen te targeten op basis van afdelingen, functieniveaus of specifieke leerbehoeften. Zo kan je e-learning effectief en gericht ingezet worden, wat de leerervaring verbetert en zorgt voor een maximale impact van de trainingen.

Het antwoord is nee; met ons online leerplatform ben je niet beperkt tot het zelf creëren van alle content, wat een enorme tijdsbesparing oplevert. Ons platform beschikt over een uitgebreide bibliotheek met meer dan 1000 kant-en-klare online trainingen. Deze modules zijn direct beschikbaar en kunnen gemakkelijk aan je leerplatform worden toegevoegd. Dit biedt de kans om snel een breed scala aan onderwerpen aan te bieden, van professionele ontwikkeling tot specifieke technische vaardigheden, zonder dat je elk onderdeel zelf hoeft te ontwikkelen.

Daarnaast is onze contentbibliotheek ontworpen om aan de behoeften van verschillende branches te voldoen. Of je nu in de zorg, overheid, onderwijs, of een andere sector werkt, we hebben relevante e-learning pakketten die specifiek zijn afgestemd op de unieke uitdagingen en vereisten van jouw branche. Dit maakt het gemakkelijker dan ooit om een gepersonaliseerd leertraject voor je medewerkers samen te stellen.

Je hebt de vrijheid om zelf te bepalen welke kant-en-klare e-learning modules je aan het platform toevoegt. Dit stelt je in staat om een op maat gemaakt trainingsprogramma te ontwikkelen dat perfect aansluit bij de doelstellingen en behoeften van je organisatie. Zo kun je een mix van zelfgemaakte en vooraf ontwikkelde e-learning modules aanbieden, wat zorgt voor een rijke en diverse leerervaring voor alle medewerkers.