Stap nu over en profiteer direct van lagere kosten

Stijgen de kosten voor HR-tools en opleidingen? SkillsTown helpt je je uitgaven te halveren en efficiënt te investeren in de ontwikkeling van je medewerkers. Plan nu een vrijblijvend overstapgesprek in en ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Plan nu een afspraak

Is het boekingsformulier niet goed leesbaar?  Klik dan hier.

Klanten geven ons een 9,2

Van medewerkerontwikkeling tot digitale onboarding, intern kennisdelen en het verhogen van werkgeluk: klanten behalen positieve resultaten met ons online leerplatform. Laat je inspireren door hun verhalen!
tom-fletcher-gemeente-helmond

SkillsTown is voor ons de frisse wind die we nodig hebben om verschillende vormen van maatwerk te kunnen bieden aan al onze collega’s. Het voelt als samenwerken, niet als een dienst die wij afnemen.

Tom Fletcher
Gemeente Helmond
jos-koster-vitals

Ik vind SkillsTown een hele leuke organisatie. Inspirerend, jong en met een missie. De medewerkers hebben echt plezier in wat ze doen en ze zijn enthousiast over wat ze neerzetten binnen het online leerplatform.

Jos Koster
Vitals
paulien-van-rijswijk

Uiteindelijk was één van de doorslagen voor onze keuze het grote generieke aanbod van SkillsTown, met niet alleen persoonlijke en algemene trainingen, maar ook het Jeugdzorgpakket waar allemaal online trainingen inzitten voor onze branche. Daarnaast vinden we het ook belangrijk om eigen content toe te voegen en dat is mogelijk bij SkillsTown.

Paulien van Rijswijk
Ambiq
petra-stienstra

Naast het beschikbaar stellen van de juiste kennis, gebruiken we de leeroplossingen van SkillsTown om medewerkers te begeleiden in vernieuwingen en veranderingen. Bijvoorbeeld bij het implementeren van een bepaalde werkwijze of een bepaald gedrag.

Petra Stienstra
Partners voor Jeugd
marlyn-grift

De online academie stelt onze medewerkers in staat om continu aan hun professionele en persoonlijke ontwikkeling te werken onafhankelijk van plaats, tijd en medium.

Marlyn Grift
Bureau Jeugdzorg Limburg
william-gomes

Het ontwikkelen van eigen trainingen kost weinig tijd en geld. Als organisatie kun je deze gemakkelijk maken, geheel in eigen stijl.

William Gomes
Stichting Humanitas
marja-van-den-ouden

Onze medewerkers zijn positief verrast! De drempel blijkt lager dan ze dachten en het product wijst zichzelf.

Marja van den Ouden
Aloysius Stichting
lysanne-cobussen

Ik vind het fijn dat ik de cursussen op mijn eigen tempo en in mijn eigen tijd kan volgen. De kennis uit de cursussen kan ik direct toepassen in mijn lessen.

Lysanne Cobussen
Optimus Onderwijs
nichola-capel

Wij waren opzoek naar een partij om onze academie verder vorm te geven en zijn erg tevreden over SkillsTown. Naast het standaard aanbod zit voor ons de meerwaarde in zelf ontwikkelen van online content. Een mooie aanvulling op onze academie.

Nichola Capel
Stichting Primo Schiedam
patricia-van-oosten

Je merkt dat SkillsTown onderwijs en ontwikkeling belangrijk vindt. Dit past erg bij ons. De contacten zijn altijd zeer inspirerend. Er is écht sprake van co-creatie.

Patricia van Oosten-Brijbag
Aloysius Stichting
raquel-vos

Ik denk echt dat SkillsTown bij iedere branche past. De omgeving is super gebruiksvriendelijk en dankzij de personalisatie krijgen medewerkers echt het gevoel dat ze in jouw eigen organisatie aan het leren zijn.

Raquel Vos
Goossens wonen en slapen
lynn-hakkers

SkillsTown sluit goed aan bij Beter Bed omdat er naast professionele modules, ook veel content is op het gebied van gezondheid, vitaliteit en het welzijn van onze medewerkers. Daarnaast is de brede variëteit aan leeroplossingen een belangrijke reden waarom we voor SkillsTown hebben gekozen.

Lynn Hakkers
Beter Bed
krein-brons

Als je op zoek bent naar een platform waarin je je eigen medewerkers je eigen content wilt laten doorlopen en een breed scala aan andere soft skills wilt aanbieden dan is SkillsTown ideaal.

Krein Bons
vanHaren
patty-van-ravenswaay

Een van de redenen waarom we voor SkillsTown kozen, was het grote aanbod op het gebied van vitaliteitsontwikkeling, vaardigheidsontwikkeling en werkgeluk.

Patty van Ravenswaay
Quoratio
edwin-van-der-linden

Naast het laden van onze eigen content kunnen onze medewerkers gebruikmaken van alle mooie trainingen en webinars die standaard in het pakket van SkillsTown zitten.

Edwin van der Linden
Faes Group

Tips & Tricks:

Op zoek naar tips voor het inzetten van een online leerplatform? Laat je inspireren:

online-academie-partou
Klantcase

Kinderopvang Partou breekt records met online leren

vacature-stagiair-implementatie
Blogartikel

Succesvol een online academie implementeren

online-academie-beter-bed-skillstown
Klantcase

Zo kreeg Beter Bed al haar medewerkers aan het leren