Ontdek het trainingsaanbod voor particulieren

Werk aan jouw persoonlijke ontwikkeling met bijvoorbeeld de training digitale fotografie, Spaans in twee weken of succesvol solliciteren.

Meer dan 500 trainingen in verschillende thema's

Of het nou gaat om het leren van een nieuwe taal, het opfrissen van Excel-formules of het verbeteren van je communicatieskills: in ons brede aanbod aan trainingen is er voor ieder wat wils. Populaire thema's zijn onder andere:
Werk aan je communicatieskills met trainingen zoals ‘Effectief communiceren’, ‘Feedback geven’ of ‘Impact maken tijdens een online meeting’.
Trainingen als ‘Brainstormen en mindmappen’, ‘Hybride samenwerken’ en ‘Conflicthantering’ helpen je om effectiever samen te werken.
Word wegwijs in het dagelijks gebruik van digitale middelen met trainingen als ‘Digitale veiligheid’, ‘Starten met Excel’ en ‘Blind en snel leren typen’
Leer efficiënter om te gaan met tijd en meer structuur aan te brengen in dagelijkse activiteiten. Bijvoorbeeld met de trainingen ‘Timemanagement: agendaoverzicht’ of ‘Mailbox management’.
Leer de fundamenten van HRM en blijf op de hoogte van actuele HR-trends met trainingen als ‘Remote onboarding’, ‘Verzuim van medewerkers voorkomen en genezen’, en ‘Selectiegesprekken’.
Werk aan je gezondheid en vitaliteit met trainingen als ‘Gezond thuiswerken’, ‘De top 10 kantooroefeningen’, ‘De balans tussen werk & thuis’, en ‘Mindfulness op het werk’.
Spijker gemakkelijk je taalvaardigheden bij met trainingen zoals ‘Duits in twee weken’, ‘Oefenen met Frans’, ‘Business English’, en ‘Nederlands foutloos schrijven’.
Word een echte sales tijger met trainingen over bijvoorbeeld onderhandelen, social marketing en het schrijven van een communicatieplan.
Haal jouw managementskills naar boven met trainingen als ‘Leiderschap volgens Obama’, ‘Zelfsturing en agile’, ‘Delegeren: de noodzaak’, en ‘Omgaan met pestgedrag als leidinggevende’.
Trainingen zoals ‘Sociale psychologie’, ‘Omgaan met faalangst’ en ‘Positieve psychologie’ geven jou nieuwe inzichten in de wondere wereld van de psychologie.
De online trainingen van SkillsTown, te zien in een iPad

Ik wilde altijd al met Excel leren werken en heb nu in korte tijd de basisvaardigheden geleerd, zeer tevreden mee!

Fleur
Cursist SkillsTown

Ik probeer elke maand 1 training af te ronden, super leuke afwisseling met het thuiswerken én veel nieuwe zaken geleerd. SkillsTown kan ik echt aanraden.

Minella Nijmeijer
Cursist SkillsTown

Ik raad SkillsTown zeker aan. Leuke opdrachten en interessante tools die je direct in de praktijk kan brengen.

Jesse Grooteman
Cursist SkillsTown