Dé online opleiding die (kosteloos) je werkleven gaat veranderen

Heb jij ooit nagedacht om een opleiding over Snellezen en productief werken te volgen? Dit is een opleiding die misschien niet snel bij je opkomt, maar toch een groot effect gaat hebben op je carrière en werkleven. En pssst.. bij SkillsTown kun je deze opleiding door middel van het STAP-budget kosteloos volgen! Wout Plevier, expert op het gebied van productief werken, vertelt je wat je precies kan verwachten van deze online opleiding.

De noodzaak van productiviteit

Aangezien er tegenwoordig oneindig veel communicatiemiddelen zijn, moeten mensen veel informatie verwerken. Wout vertelt: “Van mondelinge communicatie, tot e-mail, social media en vakliteratuur. Het is voor velen lastig om prioriteiten te stellen en een weg hierin te vinden. De tijd waarin mensen kunnen focussen wordt hierdoor steeds korter; mensen slapen gemiddeld 11 procent minder dan het afgelopen jaar. Het is belangrijk om te leren hoe je productief met je tijd en informatie om kunt gaan.”

Tip: Wil jij regelmatig tips ontvangen om je werkleven naar een nieuw level te brengen? Abonneer je dan op onze maandelijkse nieuwsbrief.

Een verdiepende opleiding

De methodiek achter de opleiding Snellezen en productief werken is ontwikkeld door Wout Plevier zelf. Hij heeft al meer dan 82.600 mensen succesvol getraind op dit gebied en is begeleider van professionals, managers en CEO’s. Wout zegt: “Samen met experts heb ik 21 jaar lang onderzoek gedaan naar lezen, versneld lezen en leren, geheugentraining en effectiviteit van werken. Met dit onderzoek ben ik tot de ultieme methodiek gekomen. De opleiding is hieruit opgebouwd.”

In de opleiding ga je aan de slag met verschillende online modules, afsluitend met een fysieke bijeenkomst. Dit kun jij verwachten:

Ondersteuning van begin tot eind

In tegenstelling tot traditioneel leren, werk je bij SkillsTown tijdens de opleiding met praktische online modules. Wout vertelt: “Met het online leeraanbod leer je zelfstandig productief werken te beheersen. Daarnaast kun je mij altijd bereiken voor ondersteuning of vragen over het onderwerp. Aan het eind van de opleiding volgt een fysieke bijeenkomst, waarbij we samen de puntjes op de i zetten. Hierbij zorgen we ervoor dat je alle opgedane kennis ook echt goed in de praktijk kunt beheersen.”

Benieuwd wat vorige deelnemers ervan vonden?

Ook een expert worden in productief werken?

Wil jij ook jouw hele leven profiteren van deze vaardigheid? Meld je dan kosteloos aan voor de opleiding Snellezen en productief werken. Benieuwd hoe dit precies werkt? Alle informatie vind je op onze STAP-subsidie pagina.

Deel dit artikel:

Ook interessant voor jou: