Maak kennis met:

Berenschot

Trotse partner van de AI Academy

Waarom Berenschot de AI Academy van SkillsTown steunt

Als we kijken naar de uitkomsten van ons jaarlijkse Strategie Trendonderzoek dan zien we onderwerpen als Innovatie en Digitalisering hoog op de agenda staan, terwijl het thema Impact van digitalisering en robotisering op het personeelsbeleid onderin staat op de prioriteitenlijst.

Op basis van het HR Trendonderzoek op een 14e plaats! Nut en/of noodzaak worden gezien en onderkend, maar een concrete doorvertaling naar mitigerend beleid, plannen en acties (b)lijken achterweg te blijven.

Wij willen, door ons te verbinden aan de AI Summer Academy, organisaties helpen om de juiste keuzes te maken ten aanzien van de inbedding van technologische ontwikkelingen, AI in het bijzonder, in de eigen organisaties en hen ondersteunen bij de implementatie ervan.

Ontdek de AI Academy

Stoom jezelf klaar voor de AI-revolutie met de online AI Academy van SkillsTown.

Leer hoe je AI inzet om te groeien, zodat je niet achter raakt op je concurrentie.

Over Berenschot

Berenschot is een onafhankelijk organisatieadviesbureau met meer dan 400 medewerkers. Met gefundeerde adviezen en slimme oplossingen werkt Berenschot al 85 jaar aan een vooruitstrevende samenleving. Naast een kantoor in Utrecht heeft het adviesbureau sinds 1962 ook een kantoor in Brussel. Kijk voor meer informatie op www.berenschot.nl.

Andere trotse partners van de AI Academy:

Zorgen dat jij mee kan met de AI-revolutie?

Wil jij toekomstbestendig blijven? Bereid je voor met de online AI Academy! Leer de ongekende mogelijkheden van AI te benutten en zorg dat je niet achterop raakt op je concurrentie.